Citiraj bebomanka prvotno napisa Vidi poruku
Draga Goga, na zalost ne znam odgovor na tvoje pitanje...o kakvom tocno probadanju se radi. Moze li tvoja curica detaljnije opisati tu bol? Jel pri udisanju? Moze li povezati sa bilo cime vrijeme kad probadanje nastupi? Kod kojeg docka idete na kontrole i koliko cesto?
Tko je predlozio da se ona postedi tjelesnog odgoja?
Ovdje su meni iskljucivo naglasavali da se Dorian moze nesmetano baviti svim tjelesnim aktivnostima/sportovima osim eventualno visenja naglavacke.
Ja sam te jos htjela pitati jel tvoja curica imala ikakve poteskoce sa probavom ili napetim trbuhom od kad joj je ugradjena cjevcica?
Nije li se bas nikada zalila na glavobolje?
Dorian u zadnje vrijeme ima cesce glavobolju ali i upale sinusa i uha pa povezujem glavobolje sa time.Dosta dugo ga muci i kasalj te otezano disanje.Ja bas svaki simprom prvo povezujem sa cjevcicom a onda s vremenom nastojim sagledati i sa druge strane. Doktori su dosta povrsni u svemu tome pa se bas ne mogu osloniti na njihovo misljenje.

Mi idemo na kontrole kod prof. Miklića, jednom godišnje... On je rekao da na tjelesnom može raditi sve. Kad je krenula u 5. razred učiteljica tjelesnog odgoja ju je poslala na komisiju da oni odrede koje vježbe smije raditi, a koje ne smije... Njihova odluka je bila da ne radi na tjelesnom ništa osim zagrijavanja, ali ona svojevoljno radi i malo više jer smatra da može... Izbjegava igre sa loptama, kolutove preko glave, dugo trčanje i sl.
Sa probavom nije imala nikada nikakvih problema, a također ni sa napetim trbuhom...
Glavobolje je imala često kao manja, ali od kad je počela nositi naočale, glavobolje su se smanjile. Naočale je nosila od 5 godina do skoro 12 god. i sad na zadnjoj kontroli je doktorica ustanovila da je sve u redu i da ne mora više nositi naočale... Glavobolje su sada rijetke...
Drugih problema nije imala, barem što bi bilo povezano sa pumpicom... prehlade uobičajene kao i kod druge djece i od nikakvih posebnih bolesti nije bolovala...
Nadam se da će sve ostati u redu i dalje kao i do sada... Pozdrav!