-
Diana72, ne znam otkud si i kojem ginekologu ides, ali moj ginekolog je odmah kada sam dola kod njega trazio moju povijest bolesti vezanu uz hidrocefalus, kako bi to imao kod sebe zbog trudnoce jednog dana.
Ja sam se na to prepala, jer me uhvatio strah da necu moci normalno ostati trudna, roditi ili bilo sto slicno, no rekao mi je da nema straha, nego da on to jednostavno mora imati kod sebe zbog poroda. To je bilo prije vise od 4 godine, a prije dvije godine je moja prijateljica isla na trudnicki tercaj i rekla mi da su im tamo rekli kako zene sa bilo kakvim kronicnim oboljenjima vezanim uz likvor, mozdane ovojnice, mozak ili ledjnu mozdinu iz sigurnosti ne bi trebale radjati prirodnim putem zbog velikih napora kojima se izlazu tijekom poroda. Sto naravno ne znaci da ako npr ja rodim prirodnim putem da bi se ista dogodilo. samo postoji mogucnost. Ali ono sto sam htjela reci je da sam stekla dojam da to svi znaju koji se bave ginekologijom i porodima, te da slobodno pitas ginekologa koji ti vodi trudnocu za misljenje.
Bebomanka, za ovo sam se pitanje morala konzultirati s mamom, buduci da je bilo jako davno
uglavnom, nismo gledale u papire, ali ovako po sjecanju, na terapiju sam krenula izmedju 5. i 6. godine, te sam ju primala jednom mjesecno do negdje 11. godine, kad sam vec postigla visinu koja je prema mojim genetskim predispozicijama bila zadovoljavajuca, te kada je vec postalo prihvatljivo za djevojcicu da udje u pubertet, dobije menstruaciju i kako to sve vec ide.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma