Pokazuje rezultate 1 do 50 od 262

Tema: Hidrocefalus

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

klaudija- bas me veseli sto si se opet javila a jos vise me veseli da je Sara dobro! Molim te da nam obavezno javis kako je prosla Sarina MR i je li se uspjela odrzati mirnom bez anestezije..drzimo cvrsto stisnute palceve da uspijete i da nalaz bude super!!~~~~~~~~~~~~~~~

Mene isto ne brinu povremene glavobolje jer ne smijemo zaboraviti da su nasa djecica imala operativne zahvate na svojim glavicama zbog kojih ce citav zivot osjecati povremene bolove usljed projene vremena i sl. Svi znamo da su opasne redovne glavobolje sa sve jacim intenzitetom i ja bi se pocela ozbiljno brinuti kad bi Dorian imao treci dan za redom jaku glavobolju.Onda bi definitivno trazila hitnu MR.

Dorian je isto dobro osim sto mene jos uvijek brine njegov veliki trbuh a nitko mi nista pametno o tome ne zna reci a jos manje pomoci.
    Zatrazila sam da napravimo ergometriju jer mi se nekada cini da nema puno snage za trcanje i nakon kratceg opterecenja se jako uspuse i ponekad prekrije rukicom srce.Znao je izjaviti da mu srce tako jako kuca da ga to zaboli.
    Ne znam da li je to povezano i sa njegovim velikim trbuhom jer sam citala svasta kao npr. da kod neke djece organi rastu brze nego njihovo tijelo pa zbog toga dolazi do napetog, izrazajnog trbuha i sl.

Nadam se da je kod svih ostalih isto stanje u najboljem redu a bilo bi mi jako drago kad bi se povremeno javljale.

Pozdrav i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima skupa!
    Posljednje uređivanje od bebomanka : 21.02.2014. at 23:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •