-
marina1304, uistinu mi je žao. javila sam se jer je vase iskustvo najsvježije i slično
iznijet cu svoje do sada teško iskustvo,,, od vas i ostalih korisnika voljela bih cuti mišljenje, usporedbe, sto god...
u 20.tj kod moje su bebe uočene proširene komore - ventrikuli 13 i 15 mm, receno je hidrocefalus težeg oblika, savjet liječnika prekid trudnoće jer sumnjaju na još dosta toga...
odrađeni nalazi amniocenteze, torch-a, gluko profil - sve uredno bez ikakvih nepravilnosti. komore se i dalje povećavaju, u 24. tj i povećano je na 15 i 18mm i dr kažu ventrikulomegalia težeg stupnja, mozak se ne razvija, pritišće ga voda. da je samo hidrocefalus bilo bi ok, ali komore stalno rastu i to dosta brzo.... ocekuje me još pregled i mišljenje priv.ginekologa jer od dosadašnjih 5 mišljenja soc.ginekologa nisam čula ništa pozitivno. uglavnom, voljela bih cuti mjere ventrikula vaših beba...
-
draga melani i kod mene je bilo pitanje prekida trudnoci ali ja o toj opciji uopce nisam razmisljala.Sada sam sretna sto Imam svoju curicu i nebih je dala ni za sta na svjetu.doktori nisu bas optimisti sto se tice nase djecice ali mozete procitatii po nasim iskustvima da smo skoro svi sretni ,andeli hodaju,pricaju igraju se i rade sve skoro kao njihovi vrsnjaci.zelim vam svu srecu svjeta i javljajte nam se i dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma