Pokazuje rezultate 1 do 50 od 262

Tema: Hidrocefalus

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Draga MiZa, moju Saru je na rebru operirao prof Miklić. On je sada u mirovini pa ju je preuzeo Jednačak. Kod njega još nismo bili na kontroli, ali liječio ju je posljednji put kada smo bili u bolnici. Sari je pumpica stavljena kad je imala 4 mj. Napredak nakon toga fantastičan. Sa 1,5 godinom završava u bolnici zbog peritonitisa. To je bilo jako teško razdoblje, stavljena joj je nova pumpica. skoro 8 godina je prošlo od toga, sve je hvala Bogu u redu. Ne znam šta bih ti rekla. Što se mog djeteta tiče mogu samo razmišljati što bi bilo kad bi bilo.. i njoj je glava jako rasla do 4. mj, a kako bi dalje bilo bez pumpice nitko ne zna. S pumpicom joj je glava jako lijepa , prepametna je. Što se tiče Dandy Walkera, i njoj su ga dijagnosticirali na jednom magnetu pa godinu i pol kasnije ga više nije bilo.
    Nama je bilo lakše tada jer nas nitko nije pitao želimo li operaciju. Jednostavno su je napravili. Rizik je i hidrocefalus, isto kao i ta pumpica. Vjerujem da je preteško donijeti takvu odluku. Kako god odlučite, nadam se da će sve biti u redu. Što se tiče operacije ugradnje pumpice, traje nekih 2 sata s pripremom ako se dobro sjećam. To je njima rutinska operacija, nama roditeljima naravno nije. Dr Jednačak je divan doktor i tražite ga slobodno da vam sve u detalje objasni da budete spremni na sve što god odlučili.

Pitaj što god te zanima, ako ikako mogu pomoći, tu sam
    Posljednje uređivanje od klaudija : 26.01.2017. at 00:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •