prekrasne, prekrasne curice...baš se vidi da su si sestrice.
Fora su mi u istim haljinicama![]()
![]()
Ajme Sanja, vi ste meni uvijek tako preslatki i skladni...
Kako ti curka kliže...![]()
Mišice male, jako su slatke! Super mi je kako Flora gleda Fionu s obožavanjem!
Sanja, prezgodne su!!!Mala vila Fiona je baš...vilasta!
![]()
Preslatke su curke!![]()
![]()
(ja pročitala: naše zimsko izdajanje)
Hvala vam na komplimentima, doživjeh rascvat.![]()
![]()
Vidi se što te trenutno muči.čokolada prvotno napisa
![]()
![]()
Inače, upravo sam skužila da mi je slika starijeg djeteta objavljena na netu: http://www.javno.com/foto.php?id=2&rbr=4619&idrf=216320 8)
čokolada prvotno napisa
i ja isto.... i već sam pomislila na koje su se (ne toliko gruba riječ) rode sada opet navukle
![]()
previše se zadržavam na doječim pdf-ovima :/
sanja, curice su preslatke... bas ih uzivam gledati![]()
![]()
Preslatke su![]()
Prekrasne ,pametne sestrice![]()
![]()
![]()
Cureke su preslatke kao i uvijek!
Fiona mi je ista ti!
A ovo sam i ja s guštom primijetila. I pomislila kak ću imat sličnu razliku i da bi baš voljela da i moje curke budu ovak skladne.Joe prvotno napisa
![]()
Super su cure.![]()
Preslatke curice![]()
Koji predivni kaputić .... sigurno je kupljen u Austriji ....
preslatke su, meni su najljepše u božićnom izdanju![]()
na vašim fotkama se uvijek vidi kako uživate, a cure su neopisivo slatke.![]()
koje je veličine florin kaputić? ja bih ga kupila kad ga preraste.![]()
fotke predivne, curićkice su prekrasne i vidi se koliko se jako vole![]()
Još uvijek nedovoljno, kad ne znaš da ne postoje zimska i ljetna izdajanja.mama courage prvotno napisa
![]()
![]()
Hvala vam svima na komentarima, doživjela sam procvat.
Bubimira, držim fige da ti se ispuni želja, ali ne daj se zavarati fotkama, imamo i mi svakakvih situacija, ali tada mi fotić obično nije prva stvar o kojoj razmišljam, pa nisu dokumentirane.
![]()
stephanie, kaputić je iz Londona.
Ajvica, vel. je 18 mjeseci, no moram ti iskreno reći da nisam ziher hoću li ga prodavati. Naime, kupljen je u londonskom Gapu (u kompletu s kapicom) još dok sam bila trudna s Fionom, a za sve što smo tada kupili sam toliko vezana da se još nisam uspjela odvojiti od nijedne jedine stvari (skroz iracionalno, znam). Gotovo uopće nije nošen (mislim da ga je Fiona nosila maksimalno pet puta, a i Flora tu negdje), a budući da je boja rodno neutralna, nekako si vidim unučiće![]()
u njemu. Ako se ipak odlučim na prodaju, bit će na forumu.
![]()
18 mjeseci, taman.![]()
ako se ikad odlučiš, smatraj me prvom u redu (luda sam za narančastom, a andrej je imao sličan plavi kaputić koji također obožavam).
Mogu te smatrati drugom, jer sam još jučer dobila identično pitanje na pp.ms. ivy prvotno napisa
![]()
![]()
I ja volim takve kaputiće - Fiona trenutno ima tamnocrveni, a za iduću zimu sam joj već kupila tamnoplavi.
Da razbucam raspravu o kaputima, prekrasna obitelj, odlično složen album, užitak je gledati ga![]()
baš sam se nauživala u fotkama!![]()
Prekrasne su ti curke, a pregenijalne dok u ćošku na podu kafića čitaju novine![]()
![]()
Uvijek uživam u vašim slikicama![]()
Preslatke su sestrice, a ja sam istinski impresionirana Fioninim klizanjem! :shock:![]()
Mogu potpisati sve komentare iznad, osim borbe za kaputic. Divne su/ste
![]()
a kada će kod nas snijeg?
baš vam zavidim na zimskim radostima i rumenim obraščićima!
predivno!![]()
potpissummer prvotno napisa
i ja san mislila da je izdajanje pa nisan ni otvarala
a kaputic bi al je bas zemski a ja iman pisulinca
a bas su ti slatke
Ajme slatkice![]()
![]()
Hvala vam svima.![]()
MalaSirena, njih dvije ti se stalno negdje zavlače.Ovo je bio kut separea u kojem smo sjedili. Još su si dovukle nekakve taburee da se skroz zagrade.
Luna, nije da se pretvorila u Sandu Dubravčić, ali dosta dobro joj ide.![]()
Sanja, što da ti kažem osim da su jednostavno predivne.![]()
I mene je zadivilo Fionino klizanje, tim više što je Megi sinoć prvi put stala na role i bilo je to daaaaleko od ovog što vidim na tvojim fotkama.![]()
A Florić u kaputiću
I kako su uvijek kulturno obučene... meni je to sf.
A daaaaaaaaaaaaaajLinda prvotno napisa
![]()
![]()
Hoćeš reć da pretjerujem... OK su za van kad ih ja sredim, al kad me nema ili za po doma huja- haj, od (kršitelj koda)y do gipsy stila, ali nije ovo moj topic, pa još jednomSanjinim krasoticama.
Linda, hvala na komplimentimai ovo što ću ti reći nije iz kurtoazije, nego iskreno mislim: tvoje cure su mi pojam prekrasnog odijevanja.
![]()
Naravno da su i moje kod kuće svakako obučene, uglavnom u trenirkama, pa na to navuku sve i svašta - Fiona često i balerinke sa šljokicama.![]()
A kad ih oblači netko drugi, to bude totalni miks svih mogućih boja i uzoraka.![]()
a ja cu samo reci, i sanji i lindi, da su mi vase cure apsolutno osvjezenje na forumu, kad pogledam njihove slicke, uvijek si uljepsam dan.
i jos su im mame drage i pametne, i bas ste skroz herclih![]()
Zaboravih provjeriti topic.![]()
Hvala vam na komplimentima.![]()
a zakaj, sad imam ponosni osmijeh od uha do uha.![]()
![]()