-
Štivo za roditelje s djecom s pos. potrebama! koje?
Ako netko zna dobre knjige o odnosu sa djecom s posebnim potrebama molim za preporuku! hvala
-
Stanley Greenspan: DIJETE S POSEBNIM POTREBAMA
Ako se radi o djetetu s govorno-jezičnim problemima onda imam još literature za preporučiti.
-
Ako se radi o odgoju ima Jesper Juul knjigu o obiteljima sa kronično bolesnom djecom, nisam ju čitala, ali ju hvale.
-
da mislila sam te o odgoju djeteta,a i o odgoju nas roditelja
! hvala cure ako ima još koja ideja,super! sad me zanima da li se te knjige mogu recimo podignuti u knjižnicama ili se isključivo kupuju,ako da kolika im je cijena?
-
-
Ova moja ima u knjižnici.
-
dječak koji je volio prozore je jedna od takvih knjiga. Piše se o dječaku s autizmom ali bit je u njegovom položaju u toj obitelji i majci koja to sve prati, od odnosa s njim, samom sobom i ostatkom obitelji. meni predivna knjiga, puno pomogla u krizama
-
Mislim da najviše literature o pp-u ima "Ostvarenje".
-
da, ostvarenje najviše pokriva i prijevodima ali i literaturom domaćih autora. a može se i online naručiti :D
-
najbolja koja objašnjava a da se nisam osjećala kao loš roditelj mi je od Juula "Obitelj s kronično bolesnom djecom"
-
I meni je Juul zakon, obitelj s kronično bolesnom djecom je stvarno odlična knjiga, ali i sve ostale bi trebalo pročitati.
-
jel moze neko pogledat naslov originala od juul-a da si narucim
-
Jesper Juul: Obitelj s kronicno bolesnom djecom.
Naslov orginala : Familier med kronisk syge born
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma