Imamo malo više od 7 mjeseci i već preko mjesec i pol više-manje uspješno uvodimo dohranu. Više-manje uspješno znači da obožava voće - do sada smo probali jabuku, krušku, bananu, šljivu i breskvu (šljivu i breskvu iz kašice jer trenutno nema domaćih) i sve jede s oduševljenjem. Voće kombiniramo sa žitaricama i to je jako lijepo prihvatio. Od povrća smo savladali samo mrkvicu koju je lijepo prihvatio, ali osim nje ništa drugo ne želi. Tikvica dolazi u obzir samo pomiješana sa jabukom, brokula također, krumpir smo pokušali u kombinaciji sa tikvicom i nakon prvog zalogaja više nije htio otvoriti usta. Danas sam skuhala mrkvicu i krumpir i niti to nije htio.
Što da radim - hranjenje na silu mi se ne sviđa, bojim se da će tako potpuno zamrziti povrće? Da i dalje miješam povrće i voće i nadam se da će jednoga dana prihvatiti i samo povrće? Kako ću mu davati meso, također u kombinaciji sa voćem kada povrće ne želi niti vidjeti? Pomozite, već sam pomalo očajna, provedem pola dana u kuhinji i za nagradu dobijem zgađeni izraz na licu![]()