Definitivno ćemo pričekati u nadi da će biti kao kod vas.spooky prvotno napisa
![]()
Inače, moram vam nešto ispričati. Danas prije doručka cure su gledale crtić u dnevnoj sobi, a mm i ja smo pili kavu u kuhinji, kadli sam čula jak udarac u prozor, a mm je rekao da je vidio kako nešto pada. Uglavnom, provirim kroz prozor i vidim da na tlu leži omamljena sjenica - zabila se u prozor, vjerojatno uopće nije skužila staklo.
I tak, odem ja po nju i pokažem ju curama - one su se oduševile. Počele su je maziti, a sirota ptičica se sva skupila na mom dlanu. Onda smo pozvali mog tatu i ptičica je dobila svog osobnog veterinara.![]()
Stavili smo je u krletku mog pokojnog papagaja, dobro ugrijali, nahranili i sjenica se skroz oporavila. Najbolje mi je bilo kako ju je Flora, skroz fascinirana, netremice gledala, a ptičica jednako tako nju i glasno joj je pjevala.
Flora se nije micala nekih pola sata, bila je oduševljena pticom.
Pričekali smo da malo zatopli (početak priče se odvija oko sedam, cure su ranoranioci), obukli se i pustili ju u vrt. Oko nje su se odmah okupile druge sjenice i počele su glasno pjevati.
Kasnije veli meni Fiona: "Mama, baš lijepo što si otišla po onu ptičicu koja je pala i što smo ju izliječili, ona je sad jako sretna, čuješ ju kako lijepo pjeva! A kad smo ju pustili van, odmah su joj došle prijateljice da ju pitaju kako je, a ona im je ispričala kako smo mi dobri i kako smo ju lijepo nahranili. Mi sad imamo prijateljicu-ptičicu."![]()