Citiraj tanja_b prvotno napisa
Vidim da pišete tu o vrtićkim jelovnicima, pa da vas pitam za savjet, što biste učinili...
u našem vrtiću još uvijek imaju cedevitu :/ ali sad "samo" dvaput tjedno (prije je bilo triput ), jelovnik je tak-tak (česti su i voćni jogurti, a bogme i pudinzi), ali to me ne brine toliko, nego me više smetaju keksići i bomboni koje konzumiraju svako popodne, a Andrej u tome, čni mi se, prednjači.
Zapravo, najviše me smeta što on često preskoči voće za užinu i onda jede kekse (jer im za užinu serviraju npr. naranče i kekse, pa onda on jede kekse ili kiki-bombone koji izviru ne znam otkud)
Tete komentiraju kako on voli slatko. Da, znam. Ja znam kako bih postupila da smo doma (nema nikakvih keksa, za užinu je voće ili ništa), ali ne znam što da im kažem. Da njemu jedinom ne daju kekse? A što onda s drugima koji ih jedu?
Nisam pametna, prosvijetlite me malo...
Tanja, rijetki su klinci koji će odbiti slatkiš.

A ovo sa keksima i voćem smo i mi imali.. :/

Čuj, dogovori se sa tetam da klincima NE PONUDE kekse dok ne pojedu voćku. Isto tako, da im ne nude (svima, a ne samo Andreju) slatkiše prije ručka, već ako se baš mora, nakon ručka.

I što se tiče cedevite i slatkiša, našim tetama je to zabranila vrtićka dežurna MEDICINSKA SESTRA.