Citiraj mamma san prvotno napisa
Samo javljam da je Tweety nakon hrpe peripetija (samo jedna je da joj je istekla putovnica) ipak stigla na svoje odredište....
Ma to se samo tebi činilo kao hrpa peripetija meni je sve za :LOL:
Jedina stvar koja me zbiiiiiiljaaaaaaa izbacila iz takta je da sam 40min čekala u redu za mjenjačnicu u pošti da bi mi ženska kad sam došla na red rekla da mogu samo prodati, ali ne i kupiti devize.
Poooppp..........sam! Boga mi gadno povišenim tonom sam joj rekla da jesu li oni normalniiiiiii iiiii gdje im piše da ne mogu kupiti!!!!!!
Mislim, kaj sam ja jedina koju su tako zeznuli??????? I jedina koja je popiiii..... što je čekala za nešto što ne može obaviti, a na prozorčiću piše jasno i glasno:"MJENJAČNICA"!!!!!.

Ok sad mi je palo na pamet...nije to čak ni loše ispalo, jer da mi u toj pošti nije bilo dosadno, ne bi bez veze čačkala po putovnici i ne bi skužila da je istekla, pa bi ju mirne duše pružila na granici.
Ovako sam sve odradila s osobnom i sve pet.

Kad smo stigli Fran je poludio od sreće!!! Napokon se mogao s mirom bacati, kotrljati, valjati.
Nakon sat vremena boravka u kući, izjavio je da on ne bi išao brzo u Zagreb, da bi on ostao ovdje!!!
Popodne provedeno na snijegu rezultiralo je mažnjavanjem ogromne mesine, brda krumpira i zelene salate.
Klinci koji su ovdje, prekrasni su. Tako otvoreni, zaigrani, veseli-prekrasno.

Eto javih se s par redaka, nadam se da ću nastaviti ovako pozitivnim tonom.

P.S. Izgleda da ću imati vremena za dokoličarenje u punom smislu te riječi, jer je Fran rekao da on može ići sam s trenerom i još jednim malim frajerom
Ja si ne mogu ni zamisliti kako će mi biti, ako stvarno bude tako.

svima