Na mukama sam: kao što se vidi u naslovu, moram na službeni put od 6 dana u Sloveniju.
Nikad se nismo odvajali, jednostavno nije bilo potrebe.
Normalno, kad idem na posao ili negdje, čuva ga baka ili tata (i nema nikakvih problema), ali dosad sam se uvijek do spavanja vraćala (ili tijekom noći - par svadbi što smo imali).
Znam da će mu biti grozno neobično, ne smijem ni misliti kako će biti zbunjen zašto me nema![]()
Pokušala sam mu malo objašnjavati, ali mi je problem što su njemu vremenski pojmovi totalno apstraktni. Da bar idem na manje dana, ali 6... trebalo bi sve biti u redu s internetom, nosim laptop, tako da bismo se trebali čuti i vidjeti preko Skypa... ali jednostavno ne znam šta sve napraviti da mu trauma bude minimalna.
Pokušala sam mu malo pričati kako ću ići kao moja sestra (koja živi u ZG) i da neću biti tu, ali da ćemo se čuti: prva reakcija je bila nemoj, pa sam mu rekla da će dobiti dar s puta - onda se zainteresirao šta će to biti.. ugl. mislim da me nije baš shvatio..
Ima tu još jedna stvar - S. još uvijek sisa, ugl. pred spavanje.
Ja se nikad nisam izdajala, malo se brinem hoću li sad uspjeti, bojim se upale.
Joj, znam da većina mama mora kad-tad ovo proći, ali mene je baš 'muka uhvatila' kako će sve biti. Sve znam u teoriji, ali sad kad treba sve provesti u praxi, baš se bojim kako ćemo sve preživjeti![]()