Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 87 od 87

Tema: klizanjeee

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

sa dolaskom hladnih dana i zimskih sportova podižem temu

mojoj M. se jako sviđa klizanje i tako ja krenula u potragu za nekom školom klizanja i sve što sam našla je da na Šalati imaju subotom i nedjeljom od 12,45 do 13,45 (15 kuna sat + 15 kuna najam klizaljki)

kako bi mi više odgovarao Velesajam ima li tko kakvu informaciju ima li tamo nešto slično?

... i naravno sve informacije i savjeti su dobrodošli... :D

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

... evo da sama odgovorim na svoje pitanje

saznala sam da na Velesajmu ima škola klizanja ponedjeljkom i srijedom od 17h.

nažalost i jedan i drugi termin su mi malo nezgodni: na Velesajam ne stignemo ni MM ni ja zbog posla, a Šalata je vikend baš u vrijeme ručka i spavanja

... mogli su to i bolje napraviti

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Klizališta u Zagrebu je jako malo - samo tri (a često su neki od njih van pogona), zainteresiranih hokejaških klubova i klizačkih klubova puno.
    Vidjet ćeš da će vam sljedeće godine jako odgovarati ovaj termin na Šalati, kao i mnogima drugima - škola je uglavnom krcata djecom od 4 godine pa na više.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

istina da je (pre)malo klizališta, još k tome, u Domu sportova nema škole klizanja...

vjerojatno ćemo otići na Šalatu bar pogledati kako je
    žao mi je zbog Velesajma da nije kasnije jer mi je puno bliže od doma, a i u zatvorenom je pa nije važno kakvi su vani vremenski uvjeti

vidim da su djeca od 4 na dalje, znači ovo je idealno za moju M.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sa koliko godina ste ih prvi puta vodili na klizanje? moja cura ima 3,5 godine pa sam ju htjela voditi cisto da stane na led i vidi kako je to. sta mislite jel to rano ili....

I kako je izgledalo prvi puta na ledu?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo prošle godine išli prvi puta. Taman je imao oko 3,5 godine.
    Prvi dolazak je bilo samo adanje i dizanje, drugi je već klizao po pola širine klizališta bez pada. Treći put je prebačen u napredniju grupu, a s petim dolaskom u još napredniju. nakon toga je izgubio volju jer je jedna učiteljica rekla da se igraju kako ih lovi morski pas. mislim da se prepao i nakon toga više nije htio ići.
    Sada se opet jako veseli i jedva čeka stat na klizaljke :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Thanks brunda. I moja cura je u 03 mjesecu rodjena kao i Sven, samo godinu kasnije.

Ja sam ju planirala odvesti u nedjelju ali ne u skolu klizanja vec da ja s njom stanem na led, cisto da vidim dali ona to uopce zeli ili ne. jer, prica da bi isla ali nije nikada stala na klizaljke pa ni sama ne zna vjerojatno sta je to zapravo.

ma zanimalo me dali je to prerano, ali vidim da nije . ajde super. vidjet cemo u nedjelju

Eh da, A Sven je odmah krenuo u skolu klizanaj ili je najprije s tobom?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ne znam klizati. Odmah je išao u školu. Ali ta škola klizanja na Šalati nije klasična da uplatiš pa je redovan polaznik određene grupe i učitelja. Tamo samo dođeš, platiš 15 kn školu (za taj dan) i 15 kn klizaljke ako nemate svoje, i odmah na led. Na ledu je nekoliko učitelja koji su raspoređeni po grupama, od sasvim početničke do najnaprednije. I nije svaki put isti učitelj za istu grupu. Meni je to bilo baš super jer nismo vezani terminom, dođemo kad možemo, a i učitelji ih pravilno uče držati noge, dizati se i sl. što neki roditelji (čak i oni koji znaju klizati) ne bi znali pravilno pokazati i objesniti djetetu daim bude jednostavno i lako.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mi smo prošle godine bili na šalati i gledali tu školu klizanja, i stvarno je super. vid se jako zainteresirao, i ja bih ga vodila ove godine.
    jedino mi je žao što neću moći s njim na led - obooožavam klizanje, ali bebać je u trbuhu, pa padanje baš ne bi bilo najzgodnije
    ništa od mojih pirueta ove godine, ali nek sinek uživa
    zna netko kad to kreće na šalati?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o pa to je jos bolje. thanks.

nist, vidjet cemo kak cemo se sprovest u nedjelju mada i mama nije duuuuuuuuuugo stala na klizaljke

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

evo da se javim pošto sam ovu temu podigla s prvim danima zime

mi smo bili u nedjelju na Šalati, kad smo došli prvi dojam je bio "koliko puno djece!!!"
    Matea je bila jako uzbuđena, iznajmili smo klizaljke, prenijeli je do leda i tamo ju je preuzela jedna od trenerica koja ju je odnijela negdje na sredinu.
    Kako je bila prvi put a to smo i napomenuli, oko nje se skupilo još nekoliko djece isto početnici. trenerica je njih nekoliko spustila na led da malo pužu na koljenima, pa ih je digla da stoje... sve je bilo ok...
    ... sve dok u jednom trenutku druga cura nije odvela njih nekoliko dalje, a moja M. je ostala sa još jednom curicom, koja je valjda htjela van i trenerica ju je odvela a moju kćer ostavila samu na sred leda.
    uglavnom Matea je počela plakati i mi smo lupali na ona plastična "stakla" kako bi nas vidjela i smirila se.
    minute su prolazile a njoj se nitko nije vraćao.
    napravila sam čitav krug da dođem do ulaza, a tamo je još uvijek stajala trenerica koja je časkala sa mamom curice koju je izvela
    da skratim priču, kada sam je pitala da li se misli vratiti unutra jer da mi kćer tamo plače otišla je, ali Mateji je bilo dosta i htjela je van.
    a da ne velim da je moj MM samo ponavljao: jer meni treba ovo da gledam kako plače??
    više se tamo ne želi vratiti, odlučili smo da ću je ja voditi na Velesajam i probati naučiti klizati

sorry na dugačkom postu, htjela sam napisati kako nam je bilo

nadam se da će vaša iskustva biti puno bolja i svima veselo i sretno klizanjeeee

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf, mamaduda stvarno grozno iskustvo.Ono sto bi trebalo biti veselo ispalo je sok za dijete. a trenerica

Ja svoju nisam mislila dati odmah u skolu klizanja jer mislim da ni nebi htjela bez mene. Za prvi put cu ja s njom na led, pa ako pozeli doma idemo doma.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja sam se dvoumila da li da je odvedemo ili ne, a opet mislila sam si: to su pravi treneri - klizači, biti će puno djece, moglo bi biti zabavno...

poslije su mi neke frendice rekle da je možda bolje da ide sa mnom jer onda sam stalno ja uz nju, bez obzira što ja nisam neki ekspert u klizanju, a još k tome moja M. i je dijete koje je malo sramežljivije i ne voli se odvajati od nas

jedino me je malo strah gužvi na ledu i onih koji jure pa da je netko ne sruši :/

ipak vjerojatno ćemo ovaj vikend na led Matea, ja i moja kuma koja dosta dobro kliže, pa ćemo vidjeti kako će biti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja ima 3,5 godine pa zapravo ocekujem da kad prvi put stane na led da kaze, ja necu vise, ja bi doma.
    iako sad navaljuje da bi isla i uvjerena je da kad stane na led da ce odmah klizati.

mamaduda i ja svoju upravo iz ovih razloga sta si rekla necu odmah dati u skolu jer mislim da se nebi snasla i da je jos mala za sustavno ucenje.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    jedino mi je žao što neću moći s njim na led - obooožavam klizanje, ali bebać je u trbuhu, pa padanje baš ne bi bilo najzgodnije
    mi smo bili u subotu popodne, i jedna trudnica (s vrlo vidljivim trbuhom) bez problema je klizala sa svojim djetetom.

zari je to bio prvi put na ledu. prvo je bila na svojim klizaljkama s dva noža i bila je oduševljena, a onda smo posudili normalne klizaljke i to joj se nije svidjelo te je na kraju rekla da viš neće na klizanje dok ne naraste. i čvrsto se toga drži. :/

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo poceli s klizanjem kad je J. bila stara 4 godine.
    Kombinirali smo skolu klizanja i zajednicko klizanje. S time da sam ja ucila klizati i nju i sebe, a poslije sam ucila od nje.

Ne mislim da zbog tog iskustva treba otpisati skolu, ja predlazem da sljedeci put kad dodjete na klizanje (ako mala pristane na to) trazite striceka Dudu , on je odlican s malim klincima.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

F. je s 4 godine tražio da bi išao klizati. Odveli smo ga na Šalatu, napravio je par koraka i više ga nitko nije mogao pridobiti na led. Onda smo nakon par mjeseci kupili role i vrlo brzo je naučio rolati. Sljedeće zime je na ledu bio bolji, a od ove smo ga odveli u školu hokeja (to je svojedobno preporučila ivarica) - još uvijek je samo u školi klizanja, a tamo ima puno manjih klinaca, pa i curica. K. je sve to gledala i nikako ju nismo mogli nagovoriti da i ona proba. Isto je dobila role ali nije naučila rolati - i evo je, već je par puta bila na ledu. Bez mene, samo u toj školi. Ponekad ide s učiteljem a ponekad brodi polako sama. Ja sam zadovoljna i voljela bi da nastavi i nauči klizati. Još je vidljiv strah ali se vidi i napredak.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa
    Ne mislim da zbog tog iskustva treba otpisati skolu, ja predlazem da sljedeci put kad dodjete na klizanje (ako mala pristane na to) trazite striceka Dudu , on je odlican s malim klincima.
    hvala na informaciji

nećemo otpisati školu, probati ćemo malo sami pa ćemo vidjeti kako će ići, pa ako bude htjela ponovo ćemo ju odvesti na Šalatu

teta u športskom savezu mi je rekla da djeca već od tri godine mogu klizati, ali meni je to ipak malo prerano. moja Matea je navršila 4 u devetom mjesecu.

moja cura je za ovaj rođendan zaželjela role, ali smo se dogovorili da pričekamo proljeće jer sada ionako nije sezona rola, pa sam si mislila ajde da probamo klizanjem jer je dosta srodno

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nisam znala da u školi roditelji ne mogu biti na ledu :/

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    nisam znala da u školi roditelji ne mogu biti na ledu :/
    koliko sam vidjela na ledu nije bilo roditelja

vjerojatno bi bila prevelika gužva, i klinci ne bi slušali trenere nego bi bili sa mamom ili tatom

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nema roditelja na ledu.

A bilo bi bolje i da nisu na ogradi 8) .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bili na klizanju u nedjelju. ostala je punih sat vremena na ledu s tim da sam ju ja vozala vecinu vremena.
    znam da to nije bas dobro za ucenje ali nema veze, dobro je dok je veselo

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bili smo u subotu na klizanju na Šalati. Bilo je fantastično i F. je to savršeno savladao. Kad je došao doma odmah se bacio na vozanje rola koje su do tada trunule u ormaru. Svidjelo mu se jako i naravno da će nam to sada morati postati ritual.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    F. je s 4 godine tražio da bi išao klizati. Odveli smo ga na Šalatu, napravio je par koraka i više ga nitko nije mogao pridobiti na led. Onda smo nakon par mjeseci kupili role i vrlo brzo je naučio rolati. Sljedeće zime je na ledu bio bolji, a od ove smo ga odveli u školu hokeja (to je svojedobno preporučila ivarica) - još uvijek je samo u školi klizanja, a tamo ima puno manjih klinaca, pa i curica. K. je sve to gledala i nikako ju nismo mogli nagovoriti da i ona proba. Isto je dobila role ali nije naučila rolati - i evo je, već je par puta bila na ledu. Bez mene, samo u toj školi. Ponekad ide s učiteljem a ponekad brodi polako sama. Ja sam zadovoljna i voljela bi da nastavi i nauči klizati. Još je vidljiv strah ali se vidi i napredak.
    u kojem klubu? nadam se u nasem :D
    kako me poklopila neka bolestina i drzala dugo dugo, nisam bila na treninzima vec preko mjesec dana

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    u kojem klubu? nadam se u nasem :D
    kako me poklopila neka bolestina i drzala dugo dugo, nisam bila na treninzima vec preko mjesec dana
    u vašem - viđam tvoje dečke stalno. U stvari prepoznala sam podmladak, pa onda i tatu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ide li tko na klizanje na Velesajam?

Vodila bih danas veliku, ali neznam da li ovih dana radi škola? Ima li gužve?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa
    Ide li tko na klizanje na Velesajam?

Vodila bih danas veliku, ali neznam da li ovih dana radi škola? Ima li gužve?
    Najbolje ih je nazvat telefonom,brojevi su na netu,jer sam ja tako išla sa kćeri u Dom sportova i poljubila vrata,jer je bila neka tekma i onda su mi rekli da je najbolje prvo zvati telefonom.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ledena dvorana doma sportova je otvorena za sve smo ne za sportove na ledu

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ledena dvorana doma sportova je otvorena za sve smo ne za sportove na ledu
    i meni se čini,već je oko mjesec dana u outu.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Može li netko sažeto iznjeti informacije, pretty please? Da mi uštedi telefoniranje Doma Sportova, Šalate i Velesajma. Gdje ima škole, gdje nema, koji su termini i tako to. Do kada je led u kojoj dvorani?
    Hvala

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Znam samo da na ZV trenutno nema klizanja, zbog prvenstva. Počinje opet za tjedan dana.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Šalata:

Citiraj anchi pp prvotno napisa
    Skola klizanja na Salati je vikendom: petak od 16.45 do 17.45, a subotom i nedjeljom od 12.45 do 13.45.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Kad smo već na klizanju, da li netko zna da li se ove godine održava Revija na ledu i kad?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

KK MEDO

Vas poziva da povedete djecu na bajku na ledu

TRNORUŽICA

Dom sportova, Zagreb, Ledena dvorana

18. i 19. ožujka 2008.g

Klizački klub MEDO već 12 godina organizira predstave na ledu prema slavnim bajkama. Kao i do sada, uz poznatu baletnu muziku (P.I.Čajkovski), raskošnu rasvjetu, scenografiju i kostime, odklizat ćemo romantičnu priču za vašu djecu. Najmlađi će pronaći pregršt zabave, a oni malo stariji uživat će u divnoj glazbi i vještini naših klizačica i klizača.vještini naših klizačica i klizača.

Planirajte dolazak i uživajte u čudesnoj igri na ledu!

Priredbe će se održavati:

utorak 18. ožujka u 10.00 h 13.00 h i 18.00 h

srijeda 19. ožujka u 10.00 h i 13.00 h

Za škole i vrtiće cijena je 25kn.

Za sve dodatne informacije kao i za rezervaciju karata javite se na:

K.K. <MEDO> 01 292 1072

tel/fax: 01 291 5565 091 584 7491 Škalec

01 232 2982 fax: 01 232 5860 098 644 298 Pivac

E-mail: kk.medo@gmail.com

gskalec@inet.hr

Osiguran je parking za autobuse! Priredba traje 60 min!

Evo informacija!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

KK MEDO

Vas poziva da povedete djecu na bajku na ledu

TRNORUŽICA

Dom sportova, Zagreb, Ledena dvorana

18. i 19. ožujka 2008.g

Klizački klub MEDO već 12 godina organizira predstave na ledu prema slavnim bajkama. Kao i do sada, uz poznatu baletnu muziku (P.I.Čajkovski), raskošnu rasvjetu, scenografiju i kostime, odklizat ćemo romantičnu priču za vašu djecu. Najmlađi će pronaći pregršt zabave, a oni malo stariji uživat će u divnoj glazbi i vještini naših klizačica i klizača.vještini naših klizačica i klizača.

Planirajte dolazak i uživajte u čudesnoj igri na ledu!

Priredbe će se održavati:

utorak 18. ožujka u 10.00 h 13.00 h i 18.00 h

srijeda 19. ožujka u 10.00 h i 13.00 h

Za škole i vrtiće cijena je 25kn.

Za sve dodatne informacije kao i za rezervaciju karata javite se na:

K.K. <MEDO> 01 292 1072

tel/fax: 01 291 5565 091 584 7491 Škalec

01 232 2982 fax: 01 232 5860 098 644 298 Pivac

E-mail: kk.medo@gmail.com

gskalec@inet.hr

Osiguran je parking za autobuse! Priredba traje 60 min!

Evo informacija!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Jeeeee!
    Hvala na info!
    Jedva čekamo ...

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

počela sezona, pa podižem :D