Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: klizanjeee

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno klizanjeee

s koliko godina se dijete vodi prvi put na klizanje (ne mislim skolu, nego s mamom)?

palo mi je napamet da odemo ege i ja, on bi sigurno bio zainteresiran iako nema pojma sto je to klizanje.

no, moglo bi biti zabavno, a s druge strane se bojim da se ne ozljedi, ili da se ja ne ozljedim jer nisam bas druga Idora

molim savjete!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo mi je bolna tema - Sergej je ovaj tjedan trebao poceti ici na klizanje s vrticem, ali se razbolio, pa ne ide - ne mogu opisati koja je to tuga, tulio je u ponedjeljak da on hoce ici u vrtic i na klizanjeeeeee
    svaki dan mu moram potvrdjivati da ce na proljece ici na koturanje ili na tenis stogod budu organizirali, i da ce proljece jaaaako brzo doci.

da odgovorim na pitanje - s vrticem idu djeca od 4,5 godine na dalje

Početno

Mi smo prvi put s 3 godine.

ivarica

Početno

joj, bas se lose osjecam, ivar nas moli vec mjesec dana da idemo na klizanje i jos nismo posli.
    on sad vec super rola, pa se mislim da ce mu i sa klizanjem ici bolje nego lani, jednom smo posli, ispunio kvotu padanja i rekao - nikad vise. ali, izgleda da je zaboravio lanjsko iskustvo

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja proslu subotu kupila okiju klizaljke jer mu rolanje ide skroz o.k., a sve ponukana vjescu da ce se na Trgu napraviti klizaliste od 300m2

i.. NARAVNO da ce se RAZBIT egica... kaj se ne sjecas kak si se ti klizala dok si bila mala??? Aj reci kolko put si pala i dizala se? Jel se sjecas???

... dakle garant ce zveknut na led... pa ce se DIGNUT
    i klizat dalje

mislim ono 8) takav je zivot :wink:

oboruzaj ga stitnicima, onim za rolanje, i juris na led...
    kad smo mi bile male nije ni stitnika bilo
    definitivno su nasa djeca u boljoj startnoj poziciji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cula sam da na Velesajmu primaju djecu od 3 ili 3,5 ne mogu se sad sjetiti, ne moraju znati klizati
    Za 15 kn na sat. Mozes jednom doc drugi put ne isl. Tamo imaju klizaljke
    navodno je super ali nama se ne uklapa u raspored , bilo bi nam prevec sporta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uglavnom prvo ih uce kako da se dignu sa leda kako da padaju isl
    Mame i tate nisu unutra

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala cure!

mi cemo probati mozda u subotu popodne (ima li zainteresiranih), ali samo mama i ege, pa tko ce nsa dizati nemam pojma.

muki, vis opce se ne sjecam svojih padova, mora da mi je to bilo normalno. sjecam se da sam naucila klizati na bledskom jezeru koje je te godine bilo potpuno zaledeno. cak je i vlak na klizaljkama vozio na onaj otocic

ege nije nikada pokusao rolati, nemamo stitnike, ali smo hrabro

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Od nas nista sutra , idemo na rockas

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo i mene zanima iako nismo u ovoj dobnoj skupini. Moj brat je kupio Frani super klizaljke, a meni se čini da sam pročitala da niti klizanje niti rolanje nije za djecu manju od 3 godine. A bojim se da će ih prerasti (broj 26).
    Ja ionako nemrem na klizanje a MM baš nije zainteresiran.

Mislim da je sve iznad 3 godine OK, a bolje je odabrati termin kada nije gužva. Mislim da kod klizanja nisu toliki problem padovi koliko zaletavanje drugih klizača, ili ak dijete eventualno padne, da neko ne preprek njega (odnosno ruku).
    Moj tata je bio hokejaš, ali na žalost njega više nemrem pitati.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi idemo danas na velesajam u 17h
    pa ako vas ima jos ...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi još nismo bili, ali imamo u planu ove godine.
    Mene su stavili na led sa 1,5 god. Mama me držala i fino mi je to išlo, i onda svake godine. Oni to lako svladavaju.

Ivarica kako je prošlo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nismo posli, frendica zezla.

za sve vas zainteresirane da vam dijete prode odlicnu skolu klizanja, a mozda i pocne trenirati hokej 8) :

KHL-MLADOST upisuje najmlađe članove. Ako ste dječak ili djevojčica između 4 i 7 godina javite se na broj telefona 091 250 5656 gdje Vas čeka Janje

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I mi smo fanovi klizanja. Ja nisam stala na klizaljke u zivotu do prije 5 godina. Onda smo frendica i ja (obje bez dana klizackog staza) uzele svoje klinke od nepune 4 godine, odvele ih na klizanje i uz ogradu uspjele prezivjeti prvi sat 8) . Od tada mi zime imaju smisla. Ovo nam je 6. sezona da svaki vikend (barem nedjelju, ako ne i subotu) visimo na Salati (a nagovorile smo i neke druge na druzenje). :D

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivarica, jesi vidjela klince od 3, 3 i pol godine?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iva, na popisu clanova ne vidim nijednog klinca 2002. godiste.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Teta učiteljica klizanja sa Šalate je rekla da se preporuča početi s klizanjem s 4 godine.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ivarice jeli ova škola klizanja za koju si dala broj na velesajmu?Marko je prošli tjedan išao s vrtićem i bilo je super poludio je za klizanjem i sad bi nastavio ali ne da mi se voziti na Šalatu

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Frane ima dve i pol al sam razmisljala da ako u Samoboru kod Ere otvore opet klizaliste da cu ga vodit, naravno ja cu ga drzat, al cisto da malo vidi kak je. Valjda ce mi dat, ma gusta radi 10-tak minuta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ifi prvotno napisa
    Ivarice jeli ova škola klizanja za koju si dala broj na velesajmu?Marko je prošli tjedan išao s vrtićem i bilo je super poludio je za klizanjem i sad bi nastavio ali ne da mi se voziti na Šalatu
    ne, posvuda su, velesajam, salata, DS

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nazalost nema više škole klizanja u DS nego samo na velesajmu, a termin je samo taj od 17 sati tako da mi možemo samo svaki drugi tjedan radi škole.
    ne znam za šalatu

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Skola klizanja na Salati je vikendom: petak od 16.45 do 17.45, a subotom i nedjeljom od 12.45 do 13.45.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odsad i u splitu:

Prva hokejaška utakmica u Splitu 21. prosinca

Prva hokejaška utakmica u povijesti Splita odigrat će se 21. prosinca ove godine na klizalištu pored robne kuće „Prima3“. To je rečeno danas na press konferenciji koju su održali predstavnici Grada, „Prometa“ i tvrtke „Siemens“ koja je sponzor tog događaja.

U pripremi tog događaja organizirat će se i škola hokeja, kako bi se odabrali sudionici te utakmice. Školu za koju će se selekcija obaviti među djecom uzrasta od 9 do 13 godina, u subotu u nedjelju u 9,00 sati financirat će „Siemens“, a odabrani će trenirati svakog radnog dana od 16 – 17 sati i vikendom od 9 – 10 sati. Među njima će zasigurno biti i 9-godišnji Mate Matić iz OŠ „Split 3“ koji je na konferenciji prezentirao hokejašku opremu, a već je dugogodišnji član kluba koturaljkaša.

Predstavnik sponzora Zlatko Budrovčan je istakao ponos što će njegova tvrtka biti pokrovitelj prve hokejaške škole i prve hokejaške utakmice u Splitu. Član Poglavarstva zadužen za sport Igor Boraska je istakao kako je klizalište postalo pravi hit među Splićanima, te je najavio da će se istog dana odigrati i utakmica između sportaša i novinara. Dražen Čular, iz Koturaljkaško-klizačko-hokejaškog kluba „Split“ je kazao kako će se igrati u opremi koju je donirao Hokejaški savez, te da se sve ovo događa u godini kada Hrvatska obilježava 70 godina Hokejaškog saveza. Boraska je napomenuo da ovaj sport ima velike mogućnosti pogotovo jer je kompatibilan sa sportovima na koturaljkama, te dodao kako je FESB dao prijedlog izgradnje dvorane za hokej.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bili mi jučer na klizanju
    Sva sreća da je D. rezolutno odbila jer sam se iskilavila ko kreten.
    Ja drugi put u životu na ledu i tegli G.
    Non stop mi je visio na rukama imama muskofiber

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da prijavim, ida klize ko velika i sva sam ponosna bili smo za vikend u sisku i ona po drugi put na klizama - ma kakva sanda (ili tko je sad vec aktualan )

steta da nij ebilo nikakvog natjecanja da malo rasturi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

manje od ide nismo ni ocekivali, u sanjkanju je pobijedila cak i djeda mraza, gdje ne bi u klizanju idoru

za sve ljubitelje klizackih sportova evo poziv na mali angazman:
    http://icehockey.blog.hr/

znate kakva je u zg situacija s klizalistima, leda nema dovoljno pa mali sportasi najcesce prvi moraju s leda kad se klizalista koriste u neku drugu svrhu.
    culi ste o nedavnom malonogometnom turniru u ledenoj dvorani doma sportova koji je ne samo male sportase vec i ove odrasle, olimpijce, ostavio bez leda na tri tjedna.
    na gornjim stranicama mozete podrzati inicijativu nekoliko roditelja malih klizaca - da se led vrati klizacima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podizem - na gornjem linku mozete dati svoj glas za poboljsanje uvjeta svih klizackih sportova - led klizacima.

i da se malo pohvalim - mom hokejasu se ispunja veelika zelja - od sutra je golman.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj MamaAna prvotno napisa
    Teta učiteljica klizanja sa Šalate je rekla da se preporuča početi s klizanjem s 4 godine.
    Uh, a ja mislala Edi vodit ove zime :/ Ko ce cekat jos dvije godine

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    za sve ljubitelje klizackih sportova evo poziv na mali angazman:
    http://icehockey.blog.hr/

znate kakva je u zg situacija s klizalistima, leda nema dovoljno pa mali sportasi najcesce prvi moraju s leda kad se klizalista koriste u neku drugu svrhu.
    culi ste o nedavnom malonogometnom turniru u ledenoj dvorani doma sportova koji je ne samo male sportase vec i ove odrasle, olimpijce, ostavio bez leda na tri tjedna.
    na gornjim stranicama mozete podrzati inicijativu nekoliko roditelja malih klizaca - da se led vrati klizacima.
    peticiju mozete potpisati na
    http://www.ipetitions.com/campaigns/Peticija/

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpisala
    al ne kuzim di se moze vidit kolko je ljudi potpisalo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li netko novi Metroov katalog?
    navodno imaju jako povoljno K2 klizaljke.
    ja bi kupila

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Imaju. U katalogu. U stvarnosti bas i ne. Prijateljica je prosli tjedan trazila i imali su jako ogranicen raspon brojeva - uglavnom najmanje brojeve.

Na Salati u Zlatnom medvjedu je rasprodaja klizaljki. Zenske kostaju od 230 kn na vise, a muskih (hokejki) ima od 330 kn. Bila u kupovini prosli tjedan 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nosim najmanje brojeve :/

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mi kupili u Metro-u prije mjesec-dva te iste u akciji. Meni su OK, ali MD-u, koji je vise za ganjanje, malo premekane. Dakle, ako se hoces normalno klizati, super, ali ako si za zescu voznju, nemoj ih uzeti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se ne klizem normalno, ja struzem malo led uz ogradu. tenks.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pulezanke :D
    dobivate klizaliste, i kako sam procitala, bit ce otvoreno kroz cijelu godinu.
    vidimo se u subotu na ledu, stizu mali hokejasi. kad vec u zg nemaju dovoljno leda (da ne spominjem ovo kroz cijelu godinu)

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas sam bila lijena trazit topic

dakle, prosli tjedan su ga instalirali, u subotu je bilo otvorenje, proveli smo odmah dva i pol sata na ledu mislim, proveli - ida je klizala, noa je prvo spavao, pa gledao, pa klizao 10min, pa opet gledao, pa opet klizao 10min. leo je prvo gledao (noa mu spavao u kolicima ), pa odspavao sat vremena, i tada sam i ja odklizala 20-ak minuta

malo nas zeza vrijeme i leova prehlada, ali za vikend smo opet tamo!

dakle - klizaliste se nalazi u bijeloj pvc kupoli na igralistu za kosarku na verudeli - pored rampe.

klizanje je, ukljuceno s iznajmljenim klizaljkama, za odrasle - 25kn, za djecu 15kn. mislim da je to za sat vremena. (iako, nisam vidjela da su ikog ganjali u minutu...)

radno vrijeme od 10ujutro do 10navecer. imaju i onu disko kuglu, reflektore i svjetla sarena, pa cak i maglu - tako da je navecer vjerojatno jako zanimljivo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

litala, ocete doci navijati?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle mene kokoske, pa ja nisam uopce skuzila da to vi dolazite k nama??? na led??? 100metara od mora???

kad ste tamo, sve mi objasni, naravno da cemo doc! ocete poslije do nas? jedino sto prognoziraju lose vrijeme al to mozda odradi u petak pa nam subota zasjaji

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ako ti jos fale klize, posudim ti ja svoje, razvlace se od 35 do 39.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dolazimo busom tamo i vracamo se vjerojatno odma nazad (tako je bar dosad bilo na njihovim "turnejama")
    ivar se tako veseli, rekao je jucer: jeeeee, vidjet cu arenu i ljepotice.
    pa da bar vidi ljepotice .
    javit cu vam kad smo tamo.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

aaa, arena od ljetos evoluirala!
    nije više stadion?
    (tko zna što su ljepotice prije bile... nogometaši, valjda)!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E, sad cu vas sve ispitati, Vedran je zavrsio skolu klizanja pa sad moramo malo to ganjati ... a tata nije bio na klizaljkama "samo" 22 godine ...

Jel zna netko gdje sve ima za posuditi kllizaljke i za velike (43-44) i za male (28)?
    Znam da je nekad davno bilo na Salati, a u Domu sportova je bilo uvijek na knap.

Kak je sad sa popodnevnim i vecernjim terminima za gradjanstvo?
    Cijena?

Hvala, hvala, hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šalata je zatvorena. zadnje sto smo imali trening tamo, pola klizalista bilo je pod vodom :/

ali termine za gradjanstvo imas u domu sportova i na velesajmu, termine mozes naci na http://www.khl-mladost.hr/linkovi/domaci/objekti.htm , svakako nazovi za provjeru prije nego ides. ledena dvorana doma sportova je u zadnjih godinu dana najmanje ledena

na velesajmu uvijek ima malih brojeva, ulaz je 15 kuna, klizaljke 15 kuna.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eno ti gore tatek, i lokacija i radno vrijeme i cijena klizi ima od 24 na dalje - koliko sam vidjela

pa dodjite :D

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iv, ja pristojno cekam da otvoris novi topic i podijelis s masama vase iskustvo jednodnevnog izleta na led u pulu...

ako ne pozuris, morat cu ja izvjestit pucanstvo kako je bilo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajde ti
    ja bi samo cestitala pulezanima na klizalistu, i ne samo to, na guzvi koja tamo vlada :shock:
    svaka cast!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Proslu nedjelju zatvorili mi (Vedran i ja) sezonu na klizalistu na Velesajmu. To nam je bio prvi zajednicki posjet klizalistu, njemu prvi nakon skole klizanja u vrticu, a meni prvi nakon srednje skole (daklem, nakon 25 godina, hahahaha).
    Bilo je bas fora, doci cemo koji put i nagodinu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sezonu klizanja na velesajmu zatvorile su u nedjelju navecer dvije hokejaske utakmice: mame i tate malih hokejasa. bilo je genijalno :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ima li još leda u Puli ?????????

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •