evo da se javim pošto sam ovu temu podigla s prvim danima zime

mi smo bili u nedjelju na Šalati, kad smo došli prvi dojam je bio "koliko puno djece!!!"
Matea je bila jako uzbuđena, iznajmili smo klizaljke, prenijeli je do leda i tamo ju je preuzela jedna od trenerica koja ju je odnijela negdje na sredinu.
Kako je bila prvi put a to smo i napomenuli, oko nje se skupilo još nekoliko djece isto početnici. trenerica je njih nekoliko spustila na led da malo pužu na koljenima, pa ih je digla da stoje... sve je bilo ok...
... sve dok u jednom trenutku druga cura nije odvela njih nekoliko dalje, a moja M. je ostala sa još jednom curicom, koja je valjda htjela van i trenerica ju je odvela a moju kćer ostavila samu na sred leda.
uglavnom Matea je počela plakati i mi smo lupali na ona plastična "stakla" kako bi nas vidjela i smirila se.
minute su prolazile a njoj se nitko nije vraćao.
napravila sam čitav krug da dođem do ulaza, a tamo je još uvijek stajala trenerica koja je časkala sa mamom curice koju je izvela
da skratim priču, kada sam je pitala da li se misli vratiti unutra jer da mi kćer tamo plače otišla je, ali Mateji je bilo dosta i htjela je van.
a da ne velim da je moj MM samo ponavljao: jer meni treba ovo da gledam kako plače??
više se tamo ne želi vratiti, odlučili smo da ću je ja voditi na Velesajam i probati naučiti klizati

sorry na dugačkom postu, htjela sam napisati kako nam je bilo

nadam se da će vaša iskustva biti puno bolja i svima veselo i sretno klizanjeeee