Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: triquilar i dojenje

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno triquilar i dojenje

znam da na zdravlju ima topica o kontracepcijskim tabletama ali mene zanima iskljucivo njihov utjecaj na dojenje pa sam se javila tu.
    kako sam rodila na carski ginekologica me strasno gnjavi da pocnem pit triquilar jer da one kod dojenja nisu stetne, nego "samo smanjuju volumen mlijeka".
    zato sam odbila uzimati ih dok sam iskljucivo dojila, ali smo lagano krenuli na nadohranu i kad se uspostavi papanje malo konkretnije razmisljam da bi mozda ipak pila te tablete.
    ima li neko iskustva s njima i koliko doista smanjuju volumen mlijeka?
    mislim ne bih sad da malenom misicu ne bude dovoljno.

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedine kontracepcijske pilule koje ne utjecu na dojenje su tzv. mini-pils koje sadrze samo progesteron, a kojih kod nas nema. ove sve kod nas su tzv. kombinirane pilule i u sebi imaju estrogen koji utjece na smanjenje kolicine mlijeka. ja se ne bih igrala s tim ako imas jos namjeru dojiti. moj ginic mi je rekao da s tabletama pocnem kad prestanem s dojenjem.

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

moja ginekologica je meni striktno zabranila uzimanje pilule dok dojim. Rekla je da sve što ja stavim u usta dođe do bebe, tako da ja na tvom mjestu ne bih...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •