Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Preseljenje u novu školu

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Preseljenje u novu školu

Selimo se negdje u 4.mj iz centra u Gajnice. Ne znam dal da Erika nekako vodim do kraja školske godine u staru školu ili da ga odmah preselim u novu. Ne znam uopče dal je to moguče usred godine, ali još manje znam kako organizirati da ga se svaki dan vozi u centar i natrag. On ne ide u boravak, a ja nemam auto. Iako bi voljela i mislim da bi to bilo bolje za njega da do kraja godine ide u staru školu, nemam pojima kako bi to izvela. Osim toga ne znam dal sve škole imaju iste knjige i u slučaju da ga odmah preselim trebam li onda kupovati i nove knjige?
    Eto, sve je puno "ne znam" pa vas molim ako imate sličnih iskustva ili ideja da mi pomognete.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam osobno iskustvo, ali znam da je prijateljica čekala kraj školske godine :/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moja prijateljica je napravila ovo...

ostavila je Laru da završi godinu tamo di je i započela jer takav šok (naročito pred kraj godine) je veliki... nova učiteljica, gradivo nije jednakim tempom obrađivano, novi prijatelji... :shock: :shock: :shock: veeeliki (ok ona je odselila za novu godinu pa je imala više vremena, škola je relativno blizu staroj 10-min autom- ali joj je doslovno ispred novog stana pa ju je prebacila... ja ne znam Zagreb baš dobro ali ako ikako možeš istrpi ta dva mjeseca...zbog djeteta...

u međuvremenu se sa novom (budućom učiteljicom) dogovorila i svako malo dovodila dijete pred novu školu di je preko odmora i ponekog sata upoznalo nove prijatelje i učiteljicu iz svog budućeg razreda pa je u rujnu njena princezica dosta dobro prihvaćena i ˝uklopljena˝ u novi razred....

mislim da je ovo bilo stvarno dobro izvedeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •