Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 203

Tema: ZPB 2005., (39. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nina, sorry, tek sam poslije vidila tvoj post.

mial, koju kombinaciju sjedalica sada imaš za njih dvoje?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kiar je još u jaju , a Kalina NONAME i još joj je po veličini ok, ali to smo dobili a rok joj je pri kraju, a i otkako sam tu po forumu počela pažljivo čitati o AS nikako nezadovoljava moje kriterije i htjela bi je se što prije riješiti, zato se i nevozamo više s autom, nego baš ono kad je ful neizbježno

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Citiraj NINA80 prvotno napisa
    mislim isti zašto bi bilo drugačije svi pedagozi rade po istom programu
    osim što je 3x skuplji obični ipak financira grad,slučaj Zagreb
    zašto ne probaš upis u gradski vrtić?
    Nisu svi vrtići isti. Mislim ne rade po istom programu (nebitno jesu li državni ili privatni).
    Ovaj o kojem wana priča radi po principima waldorfske škole. U odnosu na 'standardni' program, puno više vremena se provodi 'u' glazbi, plesu, objašnjavanju pojava u prirodi...
    Vrtić ima samo jednu grupu (upisuju 25 djece, uglavnom ih je oko 20). Imaju svoju kuhinju: hrane se puuuno bolje, gotovo da koketiraju s vegetarijanstvom. Imaju 'svoj' wc.
    Grupa je mješovita: djeca su od 3 do 6 godina.

samo ču reč da gradski vrtić koji polazi Mateo nezaostaje puno za waldorfom,pjevanje,ples,priroda sve mu je to usađeno u vrtiču
    imaju svoju kuhinju,svoj wc šta još...
    hrana je odlična na glasu su jedan od boljih u gradu
    vegetarijanstvo Ne da ne nabrajam razloge
    djeca u grupi od 3-6 nisu po meni najbolji izbor
    ili ja zaostajem :?

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Mial-obavezno budem radila po tvom receptu,već sam ih prostudirala! Tnx.
    Da...svjećice se često zaborave srećom to sam kupila!
    Ja jako zavidim ljudima koji sami znaju napraviti torte ili kolače,ja jednostavno nisam taj tip ,nit imam želju,nit volju
    ja sam za Kalin prvi tjedan dana pekla samo biskvite da nađem omjere za kalup i smjesu, pa onda 2 dana kreme isprobavala, al to mislim da sinek nebu imo privilegiju, a ko zna šta će me još puknuti. jednom sam za rođendan radila divljač na lovački di sam kombinirala 3 recepta tjedan danaje trajalo- kuhala posebno pac, pa pacala, pa pekla, pa radila saft i to u trudnoći baš me pucalo na klopu
    sad se malo hvalim

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja se ne javljamnajerno jer opet moram reč da su moja djeca najmanja.
    Tak da ako kome falim....

Mare a sad zamisli kak u jedan auto strpati 3 sjedalice. U moj megan jedva stanu a u tomijev peugeot 307 sw još stanu. I još mi djeca ritaju u meganu s nogama u stolice naprijed. Šta bi tek bilo da su normalne vidine i težine

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mial dešifriraj mi ovaj slijed smajlića :?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja se ne javljamnajerno jer opet moram reč da su moja djeca najmanja.
    Dbro kaj tebi treba nacrtat da patrik još uvijek nosi broj 86???????????

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena supatnice moja.... Kako si?
    Jel to nosi zato kaj se tebi neda do Graza ili zato jer je takav ko moji?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mial dešifriraj mi ovaj slijed smajlića :?

e sad se ti misli

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

naš vrtić je gradski ali stalno pjevaju, plešu, crtaju, pardon, slikaju vodenim bojama i temperama (koje mu ni u snu ne bi dala doma), već imam punu mapu crtarija - od jeseni, božićnih čizmica, snijega, maski za maškare, pa do kolaž srčeka za valnetinovo - ne znam što bi 2-3 godišnjaci još trebali više od ovoga....
    hrana - prošle godine svašta, ove godine fenomenalna. nije vegetarijanska ali to mi baš ne bi ni pasalo jer doma baš ne jede meso, ali su zato svaki dan juhe i variva (s mesom), žitarice, puno povrća i voća, izbacili su hrenovke, ostala samo poli salama (ne znam zašto), nema ni cedevite, sve u svemu ove sam godine jako zadovoljna jelovnikom. Moš mislit kad MM koji je zagriženi zdravohranitelj (čevapi su mu jedini porok) svaki dan kaže da bi on došao na ručak

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena supatnice moja.... Kako si?
    Jel to nosi zato kaj se tebi neda do Graza ili zato jer je takav ko moji?
    pa skoro da si pogodila - do graza ću poslije sljedećeg pregleda iliti kad me prestanu ubijat ova križa koja me bole tako da mi 2-3- puta dnevno dođe ubit 2-3 voltarena

hlače 86 su mu najtaman, a majice i gornje dijelove trenirki još recimo švercamo , ali čisto mi se čini da je tu negdje ko tvoji :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena kako Formula?
    U koji ono idete (možeš i na pp ili sms)?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena kako Formula?
    U koji ono idete (možeš i na pp ili sms)?
    Pa za sad je (valjda) OK, ali ja definitivno nisam.
    Sve ono ne znam u čemu da prije počnem uživati u trudnoći - nisam se još odlučila dal da prije uživam u mučninama ili u tome što me konstatno bole križa (koja sam btw. sredila nanašanjem patrika - najgore je bilo u nosiljki, a i prije 1. T sam imala jedan gadan pad na desnu stranu lumb. dijela koji sad svakodnevno osjećam, a gin kaže kak se čitava zdjelica puni krvlju onda se to valjda tako osjeća :/ - urinokultura je doduše danas došla sterilna, ali sad moram radit briseve ), ili možda da počnem uživat u tome što sam 24/7 umorna ko pas, a hormoni su me (valjda radi toga svega) počeli furat na depru, ili možda u tome što imam rupu u želucu, a ne smijem jest jer sam dobila xyz kila, a još mi je valjda najbolje što ne stanem više u svoju robu, pa ujutro imam muke što stavit na sebe..........ma iskreno, kad već pitaš, jadno sam i bijedno jer se nikako ne mogu odlučit u čemu ću najprije početi uživati..........jedino što mi pomaže je da konstano mislim na to kako ću opet imati malu, mirišljavu, slatku bebicu za jedno 7 mjeseci koje iskreno ne znam kak ću preživjeti ako ovo ovako nastavi ...............
    ali sve u svemu - dooooooooooooooooobroo sam, hvala na pitanju!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena pa uživaj ijedi sad dok ti se nebu primalo. I imaš izgovor. Moraš papati. Pa uživaj u tome
    I ja se spremam u Graz. Neznam da li su većs tigle proljetne stvari - pa kad netko sazna nek mi javi

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Natjerali smo Lovra da pije vodu tako da smo ju natočili u praznu bocu - pive! I onda je cijelo vrijeme jurcao stanom i govorio "pije pivo" ili "pije žuju"

Mial, sada ću potražit topic o trianosici koji sam otvorila. Tamo je link na nju, pa ćeš ju vidjeti.

Maruška, i mislila sam tobicu prepustiti Ledi, a u trianosicu stavit Lovra. A onda poslije kombinirat ako se promijeni situacija na vagi.

MB, zašto se sekiraš što su ti klinci najmanji? Pa bilo ih je troje, ranije su rođeni. A kakve ste visine ti i TM. MM i ja smo 175 i 195, pa je radi toga i Lovro visok bez obzira na to što je ranije rođen. A ja sam npr, naglo izrasla u pubertetu. Do onda sam uvijek bila najniža u razredu, uvijek zadnja u redu na tjelesnom.

E, da, Mial, sretna vam godišnjica veze!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U Splitu ima nekoliko 'skupina' vrtića. Svaka skupina ima svoju centralnu kuhinju. To znaći da svaki vrtić nema svoju kuhinju nego mu se hrana donosi.
    WC - česta je situacija da nema svaka grupa svoj wc, nego je recimo kupatilo po katu.
    Nisam rekla da se u ovom vrtiću hrane vegeterijanski. Ali da se forsira voće, povrće- definitivno. Nema hrenovki, pašteta, salama.

Ja (još) nemam iskustva s vrtićima ali mi se mješovita skupina činila kao dobra ideja. :? U smisli razvijanja nekakvih socijalnih odnosa (ono: mali uče od velikih, veliki pomažu malima, svi su jedna ekipa...blabla... a možda sam ja preromantična).

Što je zapravo moj najveći problem pri izboru vrtića? Informacije!
    Naime, u svaki privatni vrtić možeš zakazati sastanak, doći na razgovor, pogledati i slično. Moje dosadašnje (ograničeno) iskustvo je da to s državnim često nije slučaj.

I, na primjer, biser s prošlogodišnjeg pokušaja upisa u vrtić (Lovre je u to vrijeme imao 2 godine i 3 mjeseca). Došli, popunili prijavu (u rubrici "dojio do" upisala sam "još uvijek doji"). Kad smo došli na red, psihologica (valjda) krene to gledat', čitat'. Pa me pogleda i kaže: Vidim da još uvijek doji. A jede li on i drugu hranu?

???

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mial, pogledaj ovdje

Citiraj maruška prvotno napisa
    Kad smo došli na red, psihologica (valjda) krene to gledat', čitat'. Pa me pogleda i kaže: Vidim da još uvijek doji. A jede li on i drugu hranu?
    :shock: ju stjupid vuman

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Natjerali smo Lovra da pije vodu tako da smo ju natočili u praznu bocu - pive! I onda je cijelo vrijeme jurcao stanom i govorio "pije pivo" ili "pije žuju"

Citiraj Paulita prvotno napisa
    A kakve ste visine ti i TM. MM i ja smo 175 i 195, pa je radi toga i Lovro visok bez obzira na to što je ranije rođen.
    Evo moje 'bolne' točke. MM i ja, 195 i 172, a Lovre ipak najmanji u ekipi... (e baš ću ga danas izmjeriti)[/quote]

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I ja sam prije upisa u vrtić razmišljala o privatnom (koji ovdje u centru košta 1.200,00 kn/mj :shock: ). OK, novac nije problem ako sam dobila najbolje za svoje dijete, ali poslije razgovora (s njima i roditeljima djece koja idu u taj vrtić) ispostavilo se da ta usluga ne vrijedi 1.000,00 kn više od gradskog vrtića i da je razlika jedino u tome što si mogao doć razgovarat o tome kako je kod njih jako lijepo.
    Inače, btw. u podružnicu tog istog vrtića idu Modestyna djeca (pa njezino mišljenje isto možete čuti), pa sam još i nakon razgovora s njom bila gotovo sigurna da sam ispravno postupila. Mislim da sam pametnije učinila da je patrik u tom gradskom vrtiću (u kojem mu btw. baš ništa ne fali, odnosno ono što mu fali ne može mu nadoknaditi ni najprivatniji vrtić na svijetu), a da mu 1.000 kn mjesečno koje sam kao uštedila stavim na štednju.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam 163 a mm cca 180 hvala na pitanju. Pa ne mora značit da buju baš na mene - valjda geni tatine familije (a braća nejgove mame su svi po 2 metra) imaju tu kaj za reč

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Helou!
    Lea nosi 104 i rijetko šta još 98 može.
    Što se AS tiče napeto pratim jer smo mi na knap sa ovom 9-18, nekako sam se namjerila na MC ali sad ne znam.....
    U gradu svi sređeni,šetkaju sa cvijećem, love is in the air
    Ja sam se počastila novim sunčanim naočalama, nema veze sa Valentinovim.
    Mial, sretna godišnjica......
    Odoh na recepte sad tražiti kanapeiće.....

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U Splitu ima nekoliko 'skupina' vrtića. Svaka skupina ima svoju centralnu kuhinju. To znaći da svaki vrtić nema svoju kuhinju nego mu se hrana donosi.
    WC - česta je situacija da nema svaka grupa svoj wc, nego je recimo kupatilo po katu.
    Nisam rekla da se u ovom vrtiću hrane vegeterijanski. Ali da se forsira voće, povrće- definitivno. Nema hrenovki, pašteta, salama.

Ja (još) nemam iskustva s vrtićima ali mi se mješovita skupina činila kao dobra ideja. :? U smisli razvijanja nekakvih socijalnih odnosa (ono: mali uče od velikih, veliki pomažu malima, svi su jedna ekipa...blabla... a možda sam ja preromantična).

Što je zapravo moj najveći problem pri izboru vrtića? Informacije!
    Naime, u svaki privatni vrtić možeš zakazati sastanak, doći na razgovor, pogledati i slično. Moje dosadašnje (ograničeno) iskustvo je da to s državnim često nije slučaj.

I, na primjer, biser s prošlogodišnjeg pokušaja upisa u vrtić (Lovre je u to vrijeme imao 2 godine i 3 mjeseca). Došli, popunili prijavu (u rubrici "dojio do" upisala sam "još uvijek doji"). Kad smo došli na red, psihologica (valjda) krene to gledat', čitat'. Pa me pogleda i kaže: Vidim da još uvijek doji. A jede li on i drugu hranu?

???
    ovo s dojenjem je bio slučaj i kod nas al fino sam joj pa više nije ispitivala.naš vrtić ima svoju kuhinju znači hrana se nedovozi
    wc svaka grupa svoj
    svoju garderobu
    čak ih u grupi ima 21 inače su najmanja jaslička
    Kao i svugdje imaš dobra i loša iskustva,sve je to stvar organizacije vrtiča može biti privatni ili ne ali ako organizacija ne štima,ako nema kontakta između voditelji i roditelja,direktora i roditelja nema ništa od te ustanove

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MIAL sretna godišnjica!(mali upit,kako podebljati slova npr.kod imena)

ja nemam izbor oko vrtica,ali imam prednost jer teta iz vrtica je ista ona koja je čuvala i mene kad sam išla u taj isti vrtić prije 25 god! ,teta me zna u dušu!

zbog njegove odjeće ću vjerojatno objaviti bankrot! pedijatar nam je rekao kako je velik za svoju dob,a stoji pored nas dvoje banderaša i skoro stokilaša(ja se taman porodila, mislim doslovno manje od 24 sata), pitam se na koga li je!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

naš vrtić ima svoju kuhinju znači hrana se nedovozi
    wc svaka grupa svoj
    svoju garderobu
    ovako je i kod nas, doduše upisano ih je 23 (iako ih ne smije biti više od 19 :/ ), ali ih dolazi navodno samo 18. Ove sam godine jako zadovoljna i tetama jer ove ih stvarno animiraju i za igranje (jedan dan dolazim, a teta sjedi na sred sobe, a oni ju friziraju i mažu nekakvim kremicama :/ :shock: ) i čitaju im i crtaju i uvijek su u toku s događajima - te jesen, te nikola, te božić, te zima, te maškare, te valentinovo..........pa ja to sve ne bih popamtila........doduše naletila sam par puta da su gledali crtić, ali to je stvarno bilo par puta.
    mislim da je isto jako važo i da se djecu te dobi pusti i da se sama igraju, a ne da ih se stalno zamara nekim sadržajima koja nisu u stanju koncentrirano pratiti. Bar sam za patrika sigurna da nije!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam 163 a mm cca 180 hvala na pitanju. Pa ne mora značit da buju baš na mene - valjda geni tatine familije (a braća nejgove mame su svi po 2 metra) imaju tu kaj za reč
    Zato sam ti i napisala da sam ja izrasla u pubertetu. Možda je i zasluga u tome što sam trenirala odbojku pa smo radili vježbe istezanja, jer je dr koji me je pregledao rekao da ću narasti max do 163. Malo se zeznuo. I tako sam ja najviša u familiji. A MM i njegova sestra su djeca roditelja visine 160/170, a MM je 195, a sestra 185. Dakle, visina ne mora biti naslijeđena od roditelja.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kao i svugdje imaš dobra i loša iskustva,sve je to stvar organizacije vrtiča može biti privatni ili ne ali ako organizacija ne štima,ako nema kontakta između voditelji i roditelja,direktora i roditelja nema ništa od te ustanove
    Slažem se. I još najvažnij odnos: odgajatelji - djeca.

Mi u kvartu imamo 5 vrtića. I sad bi ja, kao, trebala izabrati. Ali kako? Pokušala sam prošle godine otići u jedan od njih. Tako su me fino sprašili... Ne bi htjela da moja odluka bude donešena po eci-peci-pec metodi... :/

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    naš vrtić ima svoju kuhinju znači hrana se nedovozi
    wc svaka grupa svoj
    svoju garderobu
    ovako je i kod nas, doduše upisano ih je 23 (iako ih ne smije biti više od 19 :/ ), ali ih dolazi navodno samo 18. Ove sam godine jako zadovoljna i tetama jer ove ih stvarno animiraju i za igranje (jedan dan dolazim, a teta sjedi na sred sobe, a oni ju friziraju i mažu nekakvim kremicama :/ :shock: ) i čitaju im i crtaju i uvijek su u toku s događajima - te jesen, te nikola, te božić, te zima, te maškare, te valentinovo..........pa ja to sve ne bih popamtila........doduše naletila sam par puta da su gledali crtić, ali to je stvarno bilo par puta.
    mislim da je isto jako važo i da se djecu te dobi pusti i da se sama igraju, a ne da ih se stalno zamara nekim sadržajima koja nisu u stanju koncentrirano pratiti. Bar sam za patrika sigurna da nije!
    upravo to rade i od naših teta imala sam priliku vidjeti i da tete radi frizure curkama to je bilo jako lijepo za vidjet
    kak vrijeme prolazi i ja sam sve zadovoljnija s tetama i kak su se posvetile grupi kuc-kuc da neureknem

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Slažem se. I još najvažnij odnos: odgajatelji - djeca.

Mi u kvartu imamo 5 vrtića. I sad bi ja, kao, trebala izabrati. Ali kako? Pokušala sam prošle godine otići u jedan od njih. Tako su me fino sprašili... Ne bi htjela da moja odluka bude donešena po eci-peci-pec metodi... :/
    mi srečom imamo jedan u kvartu i široj okolici pa nemam izbora,nakraju ispao je dobar
    probaj se raspitati kod drugih mama čija djeca polaze neki od tih 5 vrtića, jel ih ima ovdje na forumu!?tak češ najbolje elminirati loše i odlučit se za pravog

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

probaj se raspitati kod drugih mama čija djeca polaze neki od tih 5 vrtića, jel ih ima ovdje na forumu!?tak češ najbolje elminirati loše i odlučit se za pravog
    Blaženi forum!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma jasno da ne, ali ja hoću reći da možda ne treba gledati na to da vrtić ima neku čitavu masu programa koji će se masno platiti, a da djeca nemaju mogućnosti izaći van na igralište............meni je recimo to prioritetnije, nego da u vrtiću već čita i piše!

Mislim da ti je važno pogledati jelovnik koji bi morao biti izvješen na oglasnoj ploči na ulazu (ako ga nema - bježi glavom bez obzira ) da vidiš je li to u skladu s tvojim hranilačkim uvjerenjima.
    Drugo što sam ja gledala je da imaju parkić, igralište, da mogu ići van i to što prostranije - to bolje.
    Ja sam imala i uvid u veličinu prostorije i u to da imaju svoj WC, ali to nije nešto što ti oni mogu samo tako pokazati jer valjda ni ne znaju u koju će ti grupu dijete ići da bi ti odmah mogli pokazati sobu.
    Doduše za sistem u našem vrtiću kažu da je zastarjeli jer djeca jedu u prostoriji (i za istim stolovima) u kojoj se igraju i spavaju - ali meni je to samo olakotna okolnost da ih ne moraju stalno šetati i izlagati još većem broju djece jer je i mogućnost ev. zaraza veća, tako da mi to nimalo i uopće ne smeta. Neki vrtići navodno imaju veliku balgovaonicu (a neki i spavaonicu - toga se sjećam još iz svojih vrtićkih dana - dakle ni to baš nije neka inovacija :/ ) u kojoj sva djeca iz vrtića istodobno jedu.
    Bilo bi dobro kad bi mogla upoznati i tete, jer je to nešto što je jaaaaako važno, ali u praksi gotovo neizvedivo opet iz razloga što kad dođeš na razgovor, voditeljica ne zna u kojoj će grupi biti tvoje dijete.
    Sažetak mojih prioriteta (o čemu mislim da ovisi ugodan i kvalitetan boravak djeteta u vrtiću):
    1. jelovnik
    2. igralište
    3. prostorija+sanitarije+organizacija spavanje/jelo
    4. tete
    5. sadržaji i programi

I ako si tako posložiš svaki s određenom ocjenom, bit će ti lakše odlučiti, ali moraš biti svjesna da niti jedan vjerojatno neće biti idealan i da će biti puno stvari na koje ćeš možda moći i onih na koje nećeš moći utjecati.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mial, sretna vam godišnjica!
    a jel ti znaš za ono da parovi koji se zaljube na valentinovo će zauvijek ostati zajedno.........

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kao prvi korak idem naći točna imena vrtića pa ih objaviti tu na forumu da vidim što ljudi kažu...

(Ni ja ne mislim da je važno da djeca imaju masu programa. Nije u tome stvar. Mislim da je najvažnija stvar pristup djeci a to bi trebalo biti definirano programom, školom koja se prati i sl.... E da. Čula sam Modestyno zadovoljstvo svojim vrtićem.)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

(Ni ja ne mislim da je važno da djeca imaju masu programa. Nije u tome stvar. Mislim da je najvažnija stvar pristup djeci a to bi trebalo biti definirano programom, školom koja se prati i sl.... E da. Čula sam Modestyno zadovoljstvo svojim vrtićem.)
    misliš "zadovoljstvo" s obzirom da je neki dan izjavila da definitivno mijenjaju vrtić najesen. E taj ti je privatni vrtić jako razvikan u zagrebu (meni je jako blizu posla, ali ništa bliži nego ovaj u kojem je patrik sada), ima čak i podružnice i lijepo izgleda izvana i ko što rekoh 1.000 kn mjesečno je skuplji od "običnog" :/ .........

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    U gradu svi sređeni,šetkaju sa cvijećem, love is in the air
    Ja sam se počastila novim sunčanim naočalama, nema veze sa Valentinovim.
    Strava,bar meni!! Mislim to za Valentinovo
    Al nek si ti kupla nove očale :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

misliš "zadovoljstvo" .
    Da.

I da ovo ne ostane propušteno:
    Lea nosi 104 i rijetko šta još 98 može.
    Wow, Lea!
    Ovaj info joj značajno smanjuje izbor frajera u našem kružooku.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da... ja sam zaboravila...
    Lea je fakat najveća curka

Mi smo još u igri

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Da... ja sam zaboravila...
    Lea je fakat najveća curka

Mi smo još u igri
    Moram joj malo obratiti pažnju na Roka....

Inače, sad me zove mama jer je Lea kod nje od danas i žali se da je kaos, da je sve razvalila, da psuje....... Luda saaaaaam...
    Ne mogu a ne kriviti svekije jer je kod njih anarhija po pitanju odgoja, mm je dobro rekao da mu se čini da joj sve puštaju jer ako što zabrane postoji bojazan da će ih manje voljeti.....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

**mial** sretna vam godisnjica :D :D :D

mama27 uzivajte

yasmin samo da malo pohvalim tvoje
    jel oni tako uvijek gledaju einsteine
    super su

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

haribo ja sam se pogubila,jesi ti već bila u našem gradu? :? nije da konkuriram za kavu nego pitam!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    haribo ja sam se pogubila,jesi ti već bila u našem gradu? :? nije da konkuriram za kavu nego pitam!
    Nije,nije još
    Budemo ti javile ako si za kavu

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

baš sam htjela pitati kad Vam djeca idu spavati,ja kad god mogu ,Vas nikog nema! :shock:
    M.Mje odveo Ivana na spavanje ,a ja kucam dok čekam Elu da se probudi na sisanje!

i da koje metode kod Vas pale!(mislim na velike,jer ste za male sigurno zaboravile ),osim yasmin!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Roko ide spavati oko 10 ! Nekada pola 10 ,rijetko 9 ! I uglavnom zaspe oko pola 11-11!
    Metode.... :/ samo da navečer netko legne s njim (tata po mogućnosti) i sve 5!

Točk-bilježimo se sa štovanjem

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mama27-

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i mene
    Mial sretna vam godisnjica braka

Mi imamo ovu sjedalicu http://www.concord.de/de/driving/pro...ftprotect.html (nasa je cetvrta)
    Jako smo zadovljni i dobra je sjedalica.
    Inace, kaj se tice velicina, Vanja nosi jos jako malo stvari 98 , a vecinom 104.
    Sad je dobila za rodjendan neke Benetton stvari ( majicu i sosic) , cetvorka i sve joj je taman :shock:

Evo malo samo da vam velim kak nam je bilo danas na skijalistu, ne budem vas puno gnjavila
    Vanja je bila super , skijala je sama i bila je tak ponosna na sebe.
    Luka je isto skijal i to bez imalo straha, prozvali su ga kamikaza
    Inace , vrijeme nam je prekrasno , a skijaliste Vogel je predivno

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mama27 bravo za male skijase :D
    meni SAD zao da nismo stavili Kristijana na skije kad smo bili na skijanju
    rijetko koji dan da prodje a da on ne spomene skije
    navece se obavezno skija po parketu prije spavanja
    a najbolje mi je kad trazi i stapove (sve je to zamisljeno naravno 8) )

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

s vremena na vrijeme navratim do Osijeka 8)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jeste mi zdravo?
    Mial sretna vam godisnjica i jos,mnooogo mnogo sretnih.
    Ja Ajnu nisam vec neko vrijeme izmjerila,ima nekih cca 95 najmanje i nosi 98-104,kako sta.Nije tu,pa cu ju premjerit kad dodje,inace je kod Mmame i nikad se ne buni ostati :? ,sad cu ja kao wana,da se zabrinem?
    Mi imamo AS Graco 18-36 kg,nedavno smo ju kupili,imala je onu do 18 kg,pa se zalila da joj je tijesno i da ju "sijece" pojas .Nije losa.
    mah-mah svima,jurim na spavanje.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e sad ću ja citirati štrajkašicu Nattie - e jeste svjetska laprdala za jedno popodne kako to sad sve da ja pofatam :shock:
    kao prvo hvala curke svima od MM i mene na čestitkama za godišnjicu . i da vam ga pohvalim nije dobio tavom po glavi jer se sjetio i još donio veliku vrečicu sa srčekima punu slatkiša ( sad znate s čim se ja hranim ), ali ni to nije sve naime moj dragi je pregledao svaki artiklić i slavodobitno izjavio da ih sve mogu jesti jer nema mojih alergena :D . znači ipak je odlučio da me neće ubiti ili bi se tek sad trebala zabrinuti jer je naučio šta mi smeta
    a jel ti znaš za ono da parovi koji se zaljube na valentinovo će zauvijek ostati zajedno.........
    pa ipak smo se malo ranije zaljubili.

tetamaja6 podebljnje slova - u postu imaš veliko, debelo slovo B - označiš što želiš podebljati i klikneš na B teta Stijena jel mi se opet smiješ za objašnjenja

vrtić - oko nas je veliki izbor, a ja sam izabrala najdalji i u koji uopće ne pripadamo
    - zadnji napravljen ( neračunam onaj u posovom djelu )
    - prehrana - već 3 g su im jelovnici po novom zakonu, dakle kod njih je to dobrano uigrano ( cijeli tjedan sa žlicom ili juhe ili variva, jako puno povrća i voća )
    - ogromno, ograđeno igralište sa svim dodacima, ali i čistog zelenila
    - tete stručne ( baš kod nas u grupu dolaze sa faksa i uče )
    - sanitarije imaju svoje - kod njih je ogradica na ulazak u garderobu koja je ogromna i dijele sa još 2 grupe, tu su im svima ormarići i na sredini im još ostane prostora tako da ih tete znaju spojiti ili im tu stave male toboganiče i strunjače kad je ružno pa nemogu van, svaka grupa ima svoje wc s lavaboima i prematalicama sa stelažama s imenima za pelene, kreme i sl. u sobama i jedu i spavaju i igraju se. naša je najljepša, najšarenija i najinteresantnija pa stalno imaju goste iz ostalih soba ( tete kreativne, a jedna mama aktivna u pomoći donošenja "kućnog smeća" )
    evo u zadnje vrijeme nemam zamjerke, oduševljena sam!

Paulita hvala na linku baš ima pitanja za stručno osoblje.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

baš sam htjela pitati kad Vam djeca idu spavati,ja kad god mogu ,Vas nikog nema! :shock:
    M.Mje odveo Ivana na spavanje ,a ja kucam dok čekam Elu da se probudi na sisanje!

i da koje metode kod Vas pale!(mislim na velike,jer ste za male sigurno zaboravile ),osim yasmin!
    Kala kad je doma voli preskočiti popodnevno spavanje ili tek oko 3,pol 4, a u vrtiću je prva u pol 1, 15 do 1. navečer oko pol 9,9, al se zna zalomiti i do pol 10 ( kao večeras ) uspavljivanje sa bočicom vode, medom i samnom , priče ništa jer ju samo razbude i onda poludi
    imam i ja malog , dobro nije skroz kao tvoja i YAS, on je oko pol 8 gotov i onda ima samo klopanje 2,3 x do pol 8 ujutro. oko pol 10,10 je već za spavanac do 12 i onda opet oko pol 3 do pol 5. uspavljivanje na ciki.

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •