e sad ću ja citirati štrajkašicu Nattie - e jeste svjetska laprdala za jedno popodne kako to sad sve da ja pofatam :shock:
kao prvo hvala curke svima od MM i mene na čestitkama za godišnjicu![]()
. i da vam ga pohvalim nije dobio tavom po glavi jer se sjetio i još donio veliku vrečicu sa srčekima punu slatkiša ( sad znate s čim se ja hranim
), ali ni to nije sve naime moj dragi je pregledao svaki artiklić i slavodobitno izjavio da ih sve mogu jesti jer nema mojih alergena :D . znači ipak je odlučio da me neće ubiti ili bi se tek sad trebala zabrinuti jer je naučio šta mi smeta
![]()
![]()
![]()
pa ipak smo se malo ranije zaljubili.Stijena prvotno napisa
tetamaja6 podebljnje slova - u postu imaš veliko, debelo slovo B - označiš što želiš podebljati i klikneš na B teta Stijena jel mi se opet smiješ za objašnjenja![]()
vrtić - oko nas je veliki izbor, a ja sam izabrala najdalji i u koji uopće ne pripadamo
- zadnji napravljen ( neračunam onaj u posovom djelu )
- prehrana - već 3 g su im jelovnici po novom zakonu, dakle kod njih je to dobrano uigrano ( cijeli tjedan sa žlicom ili juhe ili variva, jako puno povrća i voća )
- ogromno, ograđeno igralište sa svim dodacima, ali i čistog zelenila
- tete stručne ( baš kod nas u grupu dolaze sa faksa i uče )
- sanitarije imaju svoje - kod njih je ogradica na ulazak u garderobu koja je ogromna i dijele sa još 2 grupe, tu su im svima ormarići i na sredini im još ostane prostora tako da ih tete znaju spojiti ili im tu stave male toboganiče i strunjače kad je ružno pa nemogu van, svaka grupa ima svoje wc s lavaboima i prematalicama sa stelažama s imenima za pelene, kreme i sl. u sobama i jedu i spavaju i igraju se. naša je najljepša, najšarenija i najinteresantnija pa stalno imaju goste iz ostalih soba ( tete kreativne, a jedna mama aktivna u pomoći donošenja "kućnog smeća" )
evo u zadnje vrijeme nemam zamjerke, oduševljena sam!
Paulita hvala na linku baš ima pitanja za stručno osoblje.![]()

. i da vam ga pohvalim nije dobio tavom po glavi jer se sjetio i još donio veliku vrečicu sa srčekima punu slatkiša ( sad znate s čim se ja hranim
), ali ni to nije sve naime moj dragi je pregledao svaki artiklić i slavodobitno izjavio da ih sve mogu jesti jer nema mojih alergena :D . znači ipak je odlučio da me neće ubiti ili bi se tek sad trebala zabrinuti jer je naučio šta mi smeta