Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 138

Tema: Dražesni pupoljci proljetni 2006. (13. dio)

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pogubih se malo
    tiwi, svakim postom te volim sve više
    sanja
    koliko pišulinaca bez pelena, svaka čast - mi prepišavamo naše fazice samo tako; ali kuži potrebu, javlja, nekada je u gaćama, polako
    kaleb, pusa glavi padalici, umrla sam dok sam čitala
    mi smo na x cicanja dan/noć
    ja bih prorijedila te noćne, ali....
    ma neka ga još
    error mi je neki, ne mogu vidjeti kako marino pjeva, buuuu

e da, domi mi prepričava lovca luku (iz vrtića) 8)
    ok, pičim sada

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi prijavljujemo pad! U trenutku je zviznula sa stolca, kraj mene i MM-a . Mišica je malo rasjekla gornju usnicu sa unutarnje strane. Prvi put sam vidjela da joj ide krv

Ali hvala Bogu, sve je super sada. Brzo je prestalo krvarenje, nije duboka posjekotina, samo površinska.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bok proljetnice
    da se i mi napokon malo javimo

Mi smo vec 4 dana u komi, Nora ima temperaturu uglavanom oko 38 - 38.5, uzas, cijeli dan je na cici. Naravno uvijek je uhvati za vikend. Danas smo bili kod doktora, upala grla .

Inace je Nora super, jos uvijek prica japanski, sad je pocela govoriti zadnja 2 slova od rijeci pa ti pogadjaj sto je sto.

Pozdrav.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vidjeli smo Marina pjevača, sprema mu se sjajna karijera 8)
    Evo mi se danas izmjerili, pa samo da pitamo; ima li sitnijeg proljetnića :/
    85 cm, 11,5 kila, cipe 21 još uvijek...uštedjet ću na kupovini obuće.
    N je u istoj dobi bio 92cm, 13 kila, cipe 24...
    Puse svima!

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sanja
    Marino 8)
    Da mi je čuti Domija i Luku.
    Nura
    Pikulice (uzmeš si takav nick i čudiš se Perinim mjerama ). Pa zašto misliš da je to tako malo. Tin ima 11,5 kg kod pedice, doma je 12 , visok cca 89 i ima nožurinu 26. Vidiš da smo tu negdje (osim noge, tu nam nema ravnog), a kad ga uspoređujem s drugom djecom njegove dobi ili čak starijima (osim s Kalebom) nije niti mali niti sitan.
    Nora i Kajo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo od sinoc nema temperaturu :D , nadam se da ce tako i ostati.
    Jos uvjek je muci kasalj.

Pikulice ima i sitnijih
    Nora ima 84 cm, 10,5 kg i nogica 21 odnedavno.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i mi smo sitniji 8) , noga 21, visina cca 80cm i nepunih 10 kg (po mojoj procjeni)

a sto ces najmanji smo se i rodili od svih proljetnica (bar mislim)

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Od uzbuđenja sam zaboravila napisati najvažnije.

Dobila sam posao! :D Nakon 7 godina, konačno sam smogla hrabrosti za promjenu. I eto! Baš sam sretna :D !

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Irchi cestitam

Mi smo valjda neka srednja kategorija: visina 88 cm, tezina 12,5 kg, a noga 24.
    Padovi..ah...sjedi moje djete neku vecer na naslonu kauca i ja kraj nje,mrtva umorna jer je vec 11 sati,a njoj spavanje nije ni u g..... i govorim joj da je na rubu i da moze lako pasti. I tako sjedeci ona cacka po svojim carapama i nakon toga sljedece sto se sjecam je udarac i vrisak...
    Dakle , zaspala sam kraj nje na valjda 2 sekunde i bas je tada pala.
    Posljedice- kvrgetina posred cela, ogrebotina po ramenu jer je usput pokupila i cosak stolica koji je pored kauca.
    Katastrofa, jos i sad ne vjerujem da sam mogla zaspati ,a kao pazila sam da ne padne.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Irchi čestitke za posao!

Nora ozdravilice!

Dia Ne znam koliko je Marino bio težak ali mi vam vjerovatno konkuriramo, 2120 g i 44 cm

Sada je 87 cm, 12 kg i nogica br 22-23. Meni se to čini super! Ali najbitnije je da su zdravi!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Irchi, čestitam!
    Marino - presladak pjevač..
    lane - umor je opasna stvar.. Nemoj si zamjerati u svakom slučaju. Događa se i najboljima. Važno da je sve ipak ok.
    sanja

Mi smo danas praktički cijeli dan bili vani. Ja sam trebala raditi, no zvalo me dijete (telefonom) od bake i reklo: "Mama, pačem." (plačem) Otišla sam po njega i nije se dao doma, inzistirao je da ostane vani... pa smo isprobali vožnju biciklom i vozili se puna 2h s još jednom mamom i bebom i bilo nam je odlično!! Uživancija! Namjeravam uvesti vožnju biciklom pod default svakodnevni!

Što meni sunce radi! Ja obožavam sunce... obožavam! :D

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo isto danas cijeli dan vani.
    Prekrasna mi je šuma u rano proljeće.
    Beremo šafrane svaki dan, a u vrtu hranimo šumske ptičice.

Mirtić je malo bolje, makar jedan dan je ok a jedan kašlje ko hripavica ( a to je bilo danas) No nakon svakog napada se puno brže vrati u normalu.

Jede rižu, ječam, pohane ribice, sladoled i to je to, tako da je mala mršavica 11 kg, nekak mislim da je smršavila više od pol kilice, tako da joj sad malo ugađam.
    No ogroman skok je napravila u verbalnoj komunikaciji, ima nevjerojatno bogat riječnik i prava je mala spužvica.
    Kad je dobro raspoložena pleše na muziku (mm ih je obje navuko na domaće yu stvari 70 i 80-tih, npr "ti si mi u krvi" od Čole ) i viće guza -mrduza, koja je veličine aspirina, i mrda sa njom.

Pozdrav svima

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mi smo danas puno bili vani. Suuuuuuuuuunce :D !
    A ovo je naše igralište i par fotki od danas (klik na next):

Idemo!

Da li netko zna što je s knatkaj? Nije se dugo javljala, a termin joj je jako blizu. Da je sve ok i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za super porod.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanja, moja sućut

Irchi, čestitam na poslu! :D

----------------------

I mi smo danas uživali vani, ujutro 2,5 h i popodne 2 h. Bili smo na autiću, pješke, u šumi, u parku... Ma, divota. Zadnjih dana mu je hit jaaaaaako ljuljanje, to traje po 20 minuta (totalno atipično za Kaleba koji inače u parku jurca od sprave do sprave i nigdje se ne zadržava duže od pola minute).

Danas je sam listao slikovnicu i imenovao puža, sovu, kita i krokodila. :shock: Totalno čudno brije - puno riječi zna, ali ih govori samo kad ga nitko ništa ne pita (?!). Dakle, ne odgovara na pitanja, čak niti s da ili ne (ponekad s ne, ako nešto baš jako ne želi), ne imenuje predmete ako ih netko imenuje prije njega, nego samo iznebuha. Dakle - priča cca. 60 riječi na našem jeziku, ali za komunikaciju koristi samo 15-tak + svoj jezik (sjetite se telefoniranja ). Obilno gestikulira pa se dosta dobro kužimo, ali ne znam što bih mislila o ovome...

Postao je prava maza, mislim da je to povezano sa srezavanjem sisanja.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Da vas na brzinu pozdravim! Ne stignem baš pisati, ali vas čitam.

Moram se pohvaliti: jučer sam postala strina :D . Porod je bio težak (bebici je stalo srce), ali sada je sve ok. Već papa na veliko, na ponos strininu.

Luka je razbio usnicu i sav je naotečen. Miš mali! Teta čuvalica je sva jadna u komi kaj im se to desilo.

Inače, ne znam kakvi su vaši,a li Luka je ubrzan kao da ga je netko prištekao na struju. Brblja 100 na sat, pjeva, pleše, trči ne zaustavlja se. Pun mjesec ili kaj?

Do tipkanja svima

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A ja sam danas (tj. jučer po njihovom vremenu) postala teta!! :D

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

cestitke strinama i tetama :D
    irchi super, slikice su mrak

emira 1950/41 8)

danas smo spavali do 8:20 :shock: tak da je miskec tek sad zaspao
    tu je isto predivno sunce i napokon toplo, ovih zadnjih par dana je bilo uzasno hladno, ujutro je temperatura bila ispod nule, more se uz rub zaledilo, uzas, nije ovako bilo vec tri zime (koliko sam ja tu)

bye

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Anita, jel da da je super filing!?

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Čestitke na naćacima!!! ja sam trostruka teta + strina!

Dia 8:20? To je nama rano... 8) N. spava do 10:00 , ali smo zato u fazi da smo je sinoć uspavljivali od 22-01 h.

Mi smo guštali da ćemo danas lutati vani na svježem zraku, ali se N. probudila šmrkava, kiše a kod nas vjetar puše noseći sve pred sobom pa smo ostali doma.

Puse

[/b]

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sandrich i Anita, :D čestitke!

Ja sam već četverostruka ujna, trostruka strina, a sekica počinje raditi na bebici, tak da bi do kraje ove godine mogla biti, konačno, i teta. Ajde, nek me netko nadmaši !

Nuri, pusice za šmrkavi nosić.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dia, baš sam se pitala kak nam vi "morske cure" ne javljate da vam je jaaaaako hladno. Šogoru na Visu se posmrzavali limuni.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Sandrich prvotno napisa
    Anita, jel da da je super filing!?
    Neočekivano duboko me dirnulo! Znala sam da ću biti sretna, ali baš me potreslo na sve načine. Da.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja seka ima troje klinaca, 12, 8 i 4 godine. Svi su se rodili prije moje udaje i Nurinog rođenja tako da sam ih se uspjela maksimalno nauživati. Svugdje sam ih navažala sa sobom, već su mi se svi smijali, sada su veliki i se svi skupa strašno. N. im je ljubimica svima, a iako ih ima 3 seka je luda za Nurom .

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A ja neću ni imati priliku biti luda za njenim djetetom jer ću ga (tj. je) vidjeti (ako i toliko) jednom godišnje.

Iako, to ustvari nije istina. Već osjećam golemu ljubav prema tom malom biću.... nije ustvari daljina prepreka za ljubav.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    A ja neću ni imati priliku biti luda za njenim djetetom jer ću ga (tj. je) vidjeti (ako i toliko) jednom godišnje.
    ... mislim da ti to neće biti prepreka... veselit će te svaka fotka koju će ti poslati, jedva ćeš čekati svaku sljedeću...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jutro

Imam užasno puno za bavljati ovih dana (komisija za porodiljno bolovanje, odjava auta, prijava auta, reganje isl) pa sam non stop na terenu. A doma jo dovršavamo one simpa sitnice kaj čovjeka vesele (pokoja poličica, ogledalo, predsoblje ..) pa sam strgana.

Vrijeme je ludo, zeznulo me jer mi je stalno bilo vruće pa sam se izgleda opet maloi prehladnila. NAdam se da je samo obično šmrcanje u pitanju.

Srela sam jučer Knatkaj na policiji. Rodila je prije 9 dana, dosta teško (jedva hoda) ali bebać je okej. Kristijan, rodjen s 3300 i 50 cm. Eto. Sve vas pozdravlja.

Odoh sad "na put"..

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ova dva dana imamo fazu priljepak
    valjda neće trajati dugo
    samo mama i točka. inače tuuuli, prave suze

tiwi, ti si fit trudnica 8)

pozdrav knatkaj, čestitam na kristijanu, žao mi je da čujem za težak porod

tete, ujne, strine - čestitam vam svima
    ja imam samo jednog nećaka, malo ga vidim, šteta

irchi, faco, čestitam ti na poslu. tinki je postao dečkić

pusa padalicama i ozlijeđenima

luna, sada si me sjetila - ima zgodnih slikovnica gdje trebaju prepoznati čije su uši, rep i sl. - da vidiš onda sf kada skuži šta je čije

guza -mrduza u šafranima , zamišljam malog zvrka kako juri na skijama. cure su ti fakat turbo

suuuuunce, jipi, baš se veselim
    iako ove dane radim jaako puno pa ne stignem niš mrdati po vani
    ali baš mi je drago jer će dani biti duži i topliji pa ćemo lakše organizirati neko druženje vani
    sada sam se sjetila onih klupica na bundeku, kako su bili mali naši pupoljci

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Knatkaj, čestitam! :D
    Za brzi oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tiwi . Baš mogu zamisliti zrake sunce kako vas kupaju u vašem prekrasnom gnijezdu.

Buby, i ja se često sjetim tih klupica. Kako su bili malene mrvice ?

Danas sam nakon mjesec dana bila na starom poslu i konačno dala otkaz. Bilo mi je teško, ali sam istovremeno odahnula. Kao da sam nakon dugo dugo vremena udahnula svježi proljetni zrak punim plućima. Radim još 2 tjedna, pa godišnji tjedan dana i od 17.03. na novom poslu, 5 minuta od doma .

A sada jedna istovremeno pomalo tužna, teška, ali i vesela vijest. Izgleda da prestajemo cicati. Danas, treći dan, zaspao bez cice. Nije niti pitao. U zadnje vrijeme mu se znalo dogoditi da ide spavati, pa pocica, pa se opet digne, ode iz kreveta i kad idemo, konačno, spavati za ozbač, ili ne traži uopće ili kažem da spavaju. A zadnja dva dana bi cicao, pa pustio, nabrajao tko sve spava, pa opet na sekundu potegnuo pa nastavio nabrajati, tak da mi se baš učinilo da mu to više nije to. I rekoh, idemo probati. Pomalo sam tužna. Sretna. Čudno je. Zar je to to? Možda me najviše boli što su nam svi podoji, zadnjih 6-7 mjeseci, oni za noćno uspavljivanje, pa se nismo, kako cure znaju napisati, pogledali i rekli si pogledom, to je to, bilo je prekrasno. Ali ja sam zapravo sretna. Bez forsanja, bez suza, bez pritiska, mi smo prestali. Upravo onako kako sam željela, tamo ngdje do druge godine. No, tko zna, možda se sutra opet desi

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Eto mene, postam sama sa sobom .

Nadam se da ne pišete samo zato što je stiglo sunce, a ne zato što su zavladale kojekakve boleštine ili što ste zaboravile na matični topic .

Danas 4. dan. Zadnji put dojio 19.02.2008. Nekako sve više naliči pravom i stvarnom prestanku. Ah! S cicama sve super za sad.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Irchi

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene malo k vama.

Irchi, čestitam na poslu! Svaka čast! I neka ti bude uspješno, ugodno i zabavno. Za dojenje ne znam što bih ti rekla... drž'te se oboje.

Novopečenim tetama, strinama i ujnama od srca čestitam!

Knatkaj, od srca čestitam , uz želje za što brži oporavak!

Mi se stalno borimo s nekakvim virozama. Ovaj vikend smo konačno svi bili relativno zdravi. Cijele dane smo provodili vani, uživajući u lijepom vremenu.

Florić je šmrkava i nadam se da će odlaskom zime konačno ozdraviti. Počela je brbljati sto na sat i jako dobro zna što hoće i što neće. Da se odmah ispravim: to zna oduvijek, ali sad zna tražiti i riječima. I ne odustaje do svog, moja mala slatka ovnica.

Ja sam u totalnoj gužvi i poslu. Na žalost, čini mi se da me hvata nekakva viroza, pa sam minimalno koncentrirana, što mi trenutno nikako ne odgovara, jer imam rokove koje moram ispoštovati. Uglavnom, dovršavam jaku kavu, upravo se spremam skuhati si novu i bacam se na posao. Držite fige.

Pusa svima!

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Irchi
    iako bih i ja htjela takav mirni prekid , nekako me rastužilo..zaista , sve što je lijepo ima kraj
    ovo bih trebala pročitati u 4 ujutro kad Naja po peti put kaže guga/druga/ ....

sve vas ljubim...bili smo 3 dana kod majke i dide i svi smo uživali , a najviše moje dijete jer se mogla igrati /čitaj svađati/ sa svojim bratićem koji ima 23 mjeseca - stvarno su preslatki...

Irchi, super za posao- i ja udišem fini proljetni zrak, ovo sunce mi govori da će sve biti uredu..ja sam na starom poslu još ovaj tjedan - čini se kao godina - ali, nakon toga .. :D na 5 minuta od doma!
    kisi, kisi

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ola,
    evo i tu je proljece (izuzev jutrosnje magle)
    ajme, meni se cini da sam ja tu jedina koja ne radi
    zapravo bi htjela neki job, a sa druge strane nemam kud sa njim
    opako razmisljam otvoriti plesnu skolu, dajte mi malo podrske...

M. je tak smjesan u zadnje vrijeme, samo vice KAKI (tata, to mu je valjda od milja) ovo, KAKI ono

malo smo se vozili brodom za vikend...joj jedva cekam ljeto, tj. 6 mj. (dok jos nema dosadnih turista )

kiss

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo u gužvi, al samo da pošaljemo puse Irchi da ne posta sama sa sobom ,
    Čestitke svim tetama, strinama...
    Dia, za tebe poruka ; evo začas nas dosadnih turista, nećete dugo uživati i može plesna škola, ja bih se prva upisala da bude u ZG...
    Puse svima, jurim!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hvala na čestitkama!
    Vidjela sam smežuranca maloga. I šokirala se. Nemrem vjerovat da je tak mali. Već sam totalno zaboravila da je Luka bio mala beba. Kad ga čujem kako lijepo priča i vidim kako je postao pravi mali dečko baš se nekako ražalostim kako je vrijeme brzo prošlo. Ne znam možda je samo sazrilo vrijeme za bracu ili seku.

Samo sam htjela još podjeliti s vama razočaranje s patronažnom i sestrom u bolnici kod šogi. Ne moram vam ni reći koje nebuloze su joj nadrobile (ne dojenje pod temp, izdajanje nakon podoja...) Trudim se informirat, ali...

Pozdrav svima!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo svi na spidu
    sada jurcam za poklonom za domija
    lijepo sam rekla mm-u kada smo vidjeli to kaj nam se sviđa (istina prije 2-3 mjeseca), da odmah kupimo - tko zna hoćemo li poslije naći?
    sada me uvjerava da to nije bilo u one2play, ali ne zna gdje drugdje, ah

uglavnom, luce je za drugi ročkas dobila veliku kuhinju koja je bila spremna mjesec i više dana (skrivena)
    a sada mali čovjek još nema poklon

mislim da je ona bolje prolazila što se toga tiče, kupovali smo ko ludi
    ne mogu reći da on nema igračaka, ali ne dobiva toliko koliko je ona
    (inače bi morali imati sobu od bar 50m2 samo za njih )

idem dalje tražiti

a moram i tortu smisliti

pusa svima (eno ga, zaspao je na tati)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pozdrav svim proljetnicama!
    Nas duuuugooooo nije bilo, ali se nadamo da nas niste zaboravili.
    Vidim svi ste prilicno narasli, napredovali i puno toga Vam se dogadja. Tijekom vikenda pokusat cu uhvatiti vremena da procitam sve sto sam propustila.
    PK je narastao veliki. Obozava ici na gimanstiku i sate glazbenog. Voli setnje, voznju biciklom (obavezno trazi kacigu za glavu ), obozava kosarku, voli igrati lotto i citati knjige.
    Kupila sam mu Aquadoodle i u posljednje vrijeme sve cesce ga zateknem kako stoji ispred njega i crta Elma (kojeg obozava). Ja se ne mogu na zahvaljivati onome tko ga je izmislio. Jos uvijek smo u fazi da najvise volimo slusati Raffija i to samo jednu odredjenu pjesmu od koje mama dobije ospice.
    Susjedin pas je i dalje najomiljenija zivotinja, iako je u ZOO vrtu otkrio slonove, lavove, gorile i stalno o njima prica (na svom jeziku naravno). Jos uvijek ne izgovara rijeci da bi ga vecina razumjela. Cini mi se da od HR i eng. rijeci stvara neke svoje (samo ja kuzim sto prica). Razumije sve i MM i ja moramo pricati na engleskom ako nesto od njega zelimo sakriti. No, kako stvari stoje necemo to moci jos dugo raditi. Na satu glazbenog (Kindermusik) uci znakovni jezik i veoma vjesto ga koristi. Usvojio je vec dosta rijeci.
    Malac voli slikati temperama i mijestiti Playdough, a flomasterima voli sarati po sebi (papir mu nije zanimljiv). Skarama reze papir kao veliki, a u posljednje vrijeme pokusava nozem rezati kruh (nemojte me sad popljuvati - ja sam uvijek pored njega kad su skare i noz u njegovim rukama).
    Jos uvijek sisamo. Jedno vrijeme je toliko sisao da hranu uopce nije htio jesti i to me je dovodilo do ludila. Sad smo opet u nekoj normali. Kahlica nam je pored usisivaca i dalje neprijatelj br. 1 i ne zeli doci ni blizu nje, a kamoli sjesti i pokusati obaviti nuzdu. Obzirom da je se jos uvijek boji i da nastavak za WC nije upalio kao zamjena ne inzistiram na skidanju pelena (iako bih bila vise nego sretna da ih prestane nositi).
    Spavamo 2-3.5 sata dnevno + cijelu noc i to mi je jako drago jer bude jako nervozan kad je umoran. Uskoro planiramo u HR i moram priznati da se jako radujem.
    Necu sad vise duljiti idem malo skicnuti dalje na forum.
    Pusa svima!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hej Vanchy, baš mi je drago čitati te.
    pusa malom kreativcu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Haj svima proljetnicama.
    Konacno sunce i toplije temperature, svi smo nekako zivnuli, stalno smo vani, princezica uziva. U jaslicama im za uzinu nakon spavanja naprave piknik u parkicu pa gablaju pod zrakama sunca.

Buby pridruzujem se tvojim mukama oko trazenja poklona i ideje za tortu. Mi smo dugo skicali jednu kuhinjicu i mislili joj kupiti za rockas,ali nismo izdrzali pa smo je kupili vec za Bozic i sada sam na sto muka sto joj pokloniti a da je stvarno razveseli i da se stim igra vise od 2 dana.
    Ako netko ima kakvu zgodnu ideju - slobodno....
    Ona je sva ufurana u rodjendan i vec danima joj moramo pjevati Sretan rodjendan.....a onda ona kaze da ce opet doci djed mraz i donjeti joj poklone. Sunce malo, mislim da ce zviznut od srece kad pocnu stizat pokloni.
    Torta.... ja sam totalni anti talent za pripravljanje torti pa ne znam sto cu i kako cu i otkud da krenem.
    Morat cu uzeti dva dana godisnjeg samo da tortu napravim. Micika jako voli Winnie the Pooha pa sam mislila nesto izvesti s njegovim likom, ali kako, ne znam. Odoh malo googlat mozda nadjem neku ideju.

Pa-pa svima.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Buby, još samo 3 dana :shock: :shock: . Nadam se da ćete pronaći ono što tražite. Da li si pitala u Ipercoopu, oni su znali imati kuhinjice, možda se nađe i koji radni stol :/ ?

Vanchy, konačno da nam se javiš :D ! Može koja slikica?

Dia, za školu sam, ples je sada in, a ostvarila bi si želje. Samo hrabro naprijed!

Definitivno smo prestali. Nije se niti sjetio tražiti . Tužna jer je gotovo, sretna jer je bilo bezbolno i jer je sam tako odlučio. Mislim, mogla sam ga ja nuditi, ali imam osjećaj da smo sada preskočili ovaj prestanak, da bismo ušli u začarani krug i da ne bi prestao do 4-5 godina. A to ne mogu zamisliti.
    I sad si razmišljam da vidim nekoga od vas kako doji, bila bih strašno ljubomorna .

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bokić pupoljčići!

Sanja vibramo da sa lijepim vremenom pobjegnu i viroze!

Sanela za zadnji tjedan na starom radnom mjestu

Dia podrška za plesnu skolu! U Zg ( da se upišemo ) ili na moru?

buby probaj pogledati u sparu, tamo znaju imati zgodnih igračaka, ili metro možda... :/

Irchi za prestanak dojenja

Mi smo isto po cijele dane vani... Uživamo! Nura je već dobila i farbicu. Totalno je drugo dijete kada je vani, nema cendranja, malo janje

Danas nam je priredila scenu iz horor filmova: MM, ja i frendica večeramo. Nura se udalji prema hodniku ( ja ju vidjela). Ja ju zovem, ona se ne javlja. Dignem se, u njenoj sobi mrak, vrata otvorena, nema je... zovem i dalje... Otvaram spavaću, kupaonu, WC, panično dozivamo sada već sve troje, otvaramo ormare, virimo u kadu, ... Otvaramo ulazna vrata od stana ( sva sreća bila su zaključana). Dijete probalo u zemlju. Ne odaziva se!!!! Gledaj ispod stola, iza vrata... kada ono: iza vrata u svojoj sobi, u MRAKU, stoji, sakrila se i jede jabuku (inače joj ne dam jabuku u komadu i neoguljenu već režem na male komadiće jer se par puta skoro zadavila a ona samo vreba kako bi ugrabila cijelu jabuku). :shock: i nije se htjela javiti. Kad smo je našli ona se smije ko sumanuta! E... užas!!! Priznajem da sam se od ljutnje i šoka dobro izgalamila na nju.

Što se ideja za ročkas tiče... meni se to čini još dosta daleko, ali polako smišljamo... Od tete će dobiti Hauckov tricikl, od mene Little Princess šator za igru, od MM-a ???, od bake i dede ??? (moramo smisliti narudžbu 8) ). Ali već smo polako počeli sa rođendanskim šopingom: danas smo kupili preslatke adidas tenesice u Pitarellu na sniženju 50%

puse

evo da se opet malo pokažemo

sličke

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dora je 20 mj.
    Ima nogicu 22, težina 12 kg, visina 86 cm. Viša je od svih koje poznamo rođene u 6 mj. :D

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ola cure, evo nikako da nesto napisem na maticnom topicu. Na poslu ne bih trebala, pa sve mislim doma cu, ali kad me malisa 'uhapsi' nema mrdanja. Onda ga u zadnje vrijeme duze uspavljujem, doji, pa se malo smiri, pa se opet vrti, nikako se namjestiti, po 45-50 minuta, tako da kad napokon zaspe nisam za drugo nego za tus i krevet i sama. Tatu nece, ako on uleti samo se dere mama, mama, Keia, Keia

Inace, super smo. Malisa je divan, svaki dan nesto novo s njim. Ponavlja sve, slaze recenice od tri-cetiri rijeci, pjeva, plese, zabavlja. Naucio je imena citave obitelji pa nas sad sve kombinirano zove, smijesno nam je za poludit kad pradjeda preko stola zovne Ojooo (Jozo). Obozava slaganje online puzzle - dnevno me bar 15-ak minuta zica da slazemo, al mu zato smanjim baby TV. Ustvari, crtic mu pustimo dok ja i MM rucamo po povratku s posla.

Bit ce poreznik ili revizor - obozava prebrojavati stvari, slagati ih na mjesto i nema sanse da mu promakne koji detalj. Vidio je da je dida kupio cipele kao tata. Vidi branik od auta i zna je li didin ili tatin model. Po instrument tabli prepoznaje tocno odredjeni model didinog motora. Ma zadivljuje me ta moc opazanja i pamcenja. Dobar je, nema tantruma, neke nervoze (osim kad je umoran), sve mu se da objasniti. Lijepo jede, spava, zdrav je, da kucnem, osim sto mu je od jucer malo krvav kut desnog oka prema nosicu. Ne ponasa se kao da mu smeta pa ne znam sto s tim, na forumu nema nista slicno. Any ideas?

Bili smo u subotu na babine kolegici s posla, i ovo su bile prve na koje sam ga vodila. Odusevio me. Ja pripremila MM da ce doci po njega kad mu dosadi, a on ostao sa mnom dva i pol sata. Super se zabavljao (sva djeca su bar dvije godine starija), crtao, nista nije dirao sto nije smio (stan jos nije baby friendly jer je bebica jako mala)... Ja isla ostaviti kapute kad smo dosli i u panici se vracam natrag jer sam skuzila da sam nestala iz vida djetetu u stranom stanu punom stranih ljudi. Vratim se, njega nema. Srce mi stalo, mislila da se prepao, da me isao traziti, jer tko ce o njemu voditi racuna u guzvi. A on za rukicu otisao s bakom bebice gledati je kako spava. Srce moje. U ponedjeljak su me sve kolegice docekale s hvalospjevima a ja sam pucala od ponosa.

Uglavnom, uzivamo. I tako se radujem dolasku duzih i toplijih dana tako da i preko tjedna mozemo vise izlaziti, setati, dosta mi je vise stana.

Slike cu staviti od doma. A sad vi.

emira, preslatka je mala damica u bademantilu Nadam se da je usnica prosla.

Dia, super za plesnu skolu, a mali pjevac ti je ocaravajuci!

Irchi, cestitam za posao! Tin je divan, veliki djecak! I ja bih voljela da nam odvikavanje prodje kao vama, al bojim se, ovaj moj ce morati u kakvu komunu

Anita, umrla sam na "Mama, pačem." Koji je to mangup! Cestitam na necakinji!

Sanja, kako ide s poslom? Drzim fige!

Vanchy, welcome back! Po opisu PK izgleda dosta stariji djecak - svasta on vec zna i radi...

buby, lane, sretno u trazenju poklona za rodjendane - vec ovaj vikend :shock: Auh sto vrijeme leti... Inace, ja sam prosle godine radila tortu na magarca iz Winnie the Pooha, valjda je jos negdje moj topic na receptima. Koristila sam marcipan, boje za kolace i shemu isprintala s neta. Rezultat prilazem jer sam bila turbo ponosna jer inace nisam bas majstor od kolaca : torta

Svima pozdrav!

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Vanchy baš mi je drago da si se javila, nadam se da ćete se javiti kada dođete u RH da vidimo koliko ste narasli.
    Irchi čestitam za posao! A za odvikavanje, znam što prolaziš. Ja sam mišljenja da ne treba dojenje forsirati ako ga dijete "preraste". Zato nemam grižnju savjesti što je Nera (relativno) rano prestala sisati jer je ona to odlučila.
    Knatkaj čestitke i tebi i brzi oporavak!
    Čestitam i novopečenim tetama!
    Dia, super za školu plesa! Divno mi je gledati "prave" plesače, uvijek se oduševim. Ja volim plesati, ali bojim se da to nije oku ugodno. A kad smo već kod plesa, šetala sam prije par dana sa Nerom, a iz neke kuće trešte narodnjaci. Stala je pod prozor i plesala !
    Što ćete kupovati za rođoše? Ja sam isto u tom filmu. Nera jako voli biti vani, a već imamo tobogan, pješčanik i ljulju pa razmišljam o biciklu, ali nisam sigurna kakav bi uzeli... Torta je uvijek bakina briga, a ja ću napraviti najvjerovatnije milka tortu i još šlaga na nju jer ju obožavaju.
    Ja sam se očito urekla kada sam rekla da spavam noću i da smo zdravi, pa nas je zadesila prehlada, ali nije ništa strašno (iako na spavanje najgore djeluje začepljen nosić).
    Marino mi je presladak!

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imamo poklon 8)
    ali i gastritis

brza pusa
    škicnuh nuru, slatkica mala

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Buby :D . Na poslu sam i cijeli dan iščekujem hoće li nešto biti. Jeeeee!

Mi još nismo u filmu rođkas i nemam nikakvu ideju za poklon.Nemajka 8) .
    Saška, s koliko ti je Nera prestala dojiti? Da izbrišem tu grižnju što nismo dogurali barem do dvije godine. Ali mislim da bi nam tada bilo kao kod summer .

Nura, slatkica.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanela Naja, jesu li tebe danas sreli moja mama i Kaleb? :shock:

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

marino se danas 1x popiskio na tutu :D

Luna, sanjala sam nocas tebe i kaleba

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj saška prvotno napisa
    Nera je (svojevoljno) prestala sisati prije 3 mjeseca. Do sada ste o takvim slučajevima vjerovatno čuli, ali su vam zvučali kao SF. Pa eto i to je moguće. 6 mjeseci isključivog dojenja, još tri mjeseca skoro isključivog dojenja i kada je dohrana oko 10-og mjeseca počela uključivati i meso, moja je curica pored batka zaboravila na siku.
    Irchi negdje sa godinu i pol je prestala. Ja čak i ne znam točan datum. Prestanak zaista nije bio isforsiran, ali je sigurno bio potaknut mojim povratkom na posao. Tada je u kratkom vremenu drastično smanjila količinu podoja i s vremenom je prestala. Kod nas je specifično i to što je u ljetu prestala sisati po noći jer je tražila vode. Ona pije jako puno tekućine. Jedno je vrijeme poslje sisanja tražila vode i na kraju nije htjela sisati nego piti. Znala je tako cugniti i 1,5 dcl. Vjerovatno joj se nije dalo navlačiti siku od žeđi. Ja znam da smo mi ovdje u posebnom društvu koje potiče dojenje što duže, ali ako djete samo ostavi siku, mislim da nema potrebe forsirati. Kao što neke majke dugo doje jer osluškuju svoje djete, tako smo i mi udovoljile potrebama svoga djeteta, zar ne? Nera zbog prestanka nije prolila niti jednu suzu niti je zbog toga bila tužna, mislim da je prestanak bio teži meni nego njoj.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nera je (svojevoljno) prestala sisati prije 3 mjeseca. Do sada ste o takvim slučajevima vjerovatno čuli, ali su vam zvučali kao SF. Pa eto i to je moguće. 6 mjeseci isključivog dojenja, još tri mjeseca skoro isključivog dojenja i kada je dohrana oko 10-og mjeseca počela uključivati i meso, moja je curica pored batka zaboravila na siku.
    Irchi negdje sa godinu i pol je prestala. Ja čak i ne znam točan datum. Prestanak zaista nije bio isforsiran, ali je sigurno bio potaknut mojim povratkom na posao. Tada je u kratkom vremenu drastično smanjila količinu podoja i s vremenom je prestala. Kod nas je specifično i to što je u ljetu prestala sisati po noći jer je tražila vode. Ona pije jako puno tekućine. Jedno je vrijeme poslje sisanja tražila vode i na kraju nije htjela sisati nego piti. Znala je tako cugniti i 1,5 dcl. Vjerovatno joj se nije dalo navlačiti siku od žeđi. Ja znam da smo mi ovdje u posebnom društvu koje potiče dojenje što duže, ali ako djete samo ostavi siku, mislim da nema potrebe forsirati. Kao što neke majke dugo doje jer osluškuju svoje djete, tako smo i mi udovoljile potrebama svoga djeteta, zar ne? Nera zbog prestanka nije prolila niti jednu suzu niti je zbog toga bila tužna, mislim da je prestanak bio teži meni nego njoj.
    Vidiš ovo je jako zanimljivo. I Tin je cuger( ) i isto tako može popiti po 1-2 dl vode na eks. I voda mu je jaaaaako važna.
    I, da meni je teže nego njemu. No, polako prihvaćam da je to to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •