Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 101 to 138 of 138

Thread: Dražesni pupoljci proljetni 2006. (13. dio)

Irchi's Avatar

Marino :D

anjica's Avatar

Knatkaj cestitke i ~~~~~~~~~~~~~~ brzi oporavak
    Irchi :D za posao
    Marino :D

a ja po cijele dane moram ili pjevati ili gledati na youtubeu mamu kukunku
    kod naseg spavanje nema neke promjene, i dalje je prosjek 4-5 budjenja, Anja nije ni blizu prestanka dojenja, u zadnje vrijeme joj je glavna recenica siku opet, i tako svako malo, bas jako cesto doji, ali ja si trenutno uopce ne mogu zamisliti zivot bez dojenja

Sanela-Naja's Avatar

Sanela Naja, jesu li tebe danas sreli moja mama i Kaleb?
    Jesu, jesu...baš je sladak , a i mama ti super izgleda ...nisam mogla izdržati pa sam joj se obratila sa pozdravima..po svaku cijenu sam htjela da Naja ide na tobogan dok je Kaleb tamo , ali moje drago dijete nije htjelo niti čuti.Skoro sam je odnijela , ali sam se ipak na kraju iskulirala
    odoh rintati, puse svima

Quote Originally Posted by anjica
    Ne valjda našu verziju?

Dia, što si sanjala?

Sanela-Naja, ti živiš u Vrbanima? Nisam točno skužila kako ste se ti i moja mama prepoznale, ti si prepoznala Kaleba ili si ti bila s Olivijom? Još mi veli dragi da je mama rekla da me pozdravila Naja-nešto, a ja si mislim "opet je krivo zapamtio što mu je rekla, Naju znam samo dijete i to s foruma!" Kaže mama da si jako zgodna.

Vidim da se priča o cicanju, nama će sad biti mjesec dana novog "režima" - uspavljuje se cicanjem (jedva dočeka večer - da tati pusu i trči šprint do kreveta, uvali se i čeka cicu sav ozaren) i cica po noći, u načelu rijeđe nego prije (1-3x), ali ponekad (kao sinoć) se nacicava. Ako se ne ustanem prije njega, cica i ujutro. Definitivno sad povezuje cicanje s krevetom, skroz mu je normalno da izvan kreveta nema cice. S jedne strane mi je to super, ali s druge strane mi se čini da bi to mogao biti dvosjekli mač jednom kad odlučimo skroz prestati...

U zadnje vrijeme jako se voli ljuljati i još je motorički napredovao, tako da sad silazi sam i s dosta visokih površina kao po stepenicama. Voli penjalice, nedavno ih je otkrio, ali želi ići dosta visoko.
    Vidim da su nam sva djeca više-manje u fazi gledanja svojih filmića, Kaleba to sad, srećom, već pomalo pušta, ali jedno 2-3 ih je tražio xy puta na dan...

Ja sam jako uzbuđena jer za 3 tjedna dolaze seka i njezin muž iz New Yorka, nisu bili od 5. mjeseca prošle godine! Nije smjela izaći iz zemlje dok nije stigla zelena karta...To je najduže što je u životu nisam vidjela, udala se prošlo ljeto, a do prije godinu dana živjela je u Beču... Baš me zanima kako će Kaleb reagirati na nju, on ne šljivi web-kamere i telefone (osim kad priča s fiktivnim sugovornicima ), pa je praktički više ne poznaje......

I jedno pitanje za kraj - imaju li vaša djeca smisla za humor? Ja sam mislila da je nemoguće da tako mala djeca kuže šalu (sofisticiraniju), ali Kaleb je nevjerojatno DUHOVIT! Recimo, iako ne govori, snima što nas nasmije i onda to glumi (npr. radi jaaaaaaako smiješnu facu kad rastavlja kockice, ja na to vrištim od smijeha i on je skužio koliko je to smiješno - i sam se sebi smije dok gleda filmiće - i sad "rastavlja" kockice na prazno i radi te face). To je samo jedan primjer, stalno ima neke neverbalne fore. To mi je jer mi je i inače posjedovanje smisla za humor jedna od bitnijih osobina da bi mi se netko svidio.

Sanela-Naja's Avatar

Evo mene opet..kako se tek uhodavamo sa novim poslom stalno mi se čini kao da sam na godišnjem

Dakle, LR bilo je to ovako:
    gledam ja da li je to Kaleb? kad evo ide i Olivija i malo popriča sa tvojom mamom..ja sam žarko željela u tom trenutku prići ali, Naja nije htjela sa tobogana i bila sam sama sebi smiješna sa nagovaranjem i njenim striktnim odbijanjem , a bilo mi je glupo dovući dijete koje vrišti pred Oliviju i tvoju majku-a Naja neće i neće kao da je kužila tu moju žarku želju...
    e onda sam malo pričala sa O. ali je Kaleb odvukao tvoju mamu na drugu stranu..onda sam nagovarala Naju da idemo kod onog dečkića na tobogan, pa nije htjela ...pa je onda Kaleb krenuo na drugu stranu a mi taman došli do tobogana...eh, zatim je tvoja mama / hvala joj/ sjela na ljulju u pustoj želji da Kaleb krene prema njoj- a mi smo bili na ljulji! :D ODMAH sam joj se obratila - jer ko zna kada bi se ponovno susrele...i da, ja sam na Vrbanima III ..mogle bi se nekada i vidjeti ako ideš na ovu stranu..
    cicanje+spavanje= postalo je super /kuc,kuc/ - Naja sama skuži kada je pospana pa se bez oklijevanja prepušta oblačenju pidžame i vreće za spavanje, i uz smijeh liježe na krevet i traži njami/ sad me zove mami-njami / onda cica cca 20 minuta i veli nije - odnosno nema više mlijeka...u poslijednje vrijeme zove tatu da joj donese bocu sa vodom /ovaj otkida od sreće jer je konačno uključen u proces uspavljivanja/ popije gutljaj, ostavi bocu i legne kraj mene na krevet - ugnijezdi se svojim leđima na moj trbuh i onda pričamo crvenkapicu ili kako je koka uklajala nožicu /bljak/...kada je gotovo zaspala opet traži njami - ali to traje niti minutu i okreće se od mene - Naja spava..cica po noći - 2-3-4 puta i to od cca 2 ujutro pa na dalje ..ali nekako kako sam svjesnija da će i to proći to me manje smeta buđenje..
    kada sam ujutro tu doji nakon buđenja, pa za dnevno uspavljivanje, pa poslije dnevnog spavanja..a tu i tamo žica bez reda , vrlo rijetko .Ne vidim načina da smanjim ..ponekad želim , ponekad ne.
    Naš novi đir je da idemo zajedno na kupanje..onda ona malo pusti mjehuriće, pa malo skoči na mamu uz osmijeh i njami...prije neki dan me zvala u kadu i mislim da je to bilo s predumišljajem da se dočepa sika..
    Eto,
    puno pusa svima ..odoh doma ..od silnog pisanja o cicanju poteći će mi mlijeko..

Dia's Avatar

anjica, daj link, M. obozava tu pjesmu
    mi smo danas slusali jezevu kucicu na youtube, onu glazbenu verziju

luna, nis posebno, da smo bili skupa

anjica's Avatar

[quote="Luna Rocco"]
    Quote Originally Posted by anjica
    Ne valjda našu verziju?

nije vasa verzija

Dia evo linka

http://www.youtube.com/watch?v=-gexCsgx9uk

i curica koja plese vola nikako nije Anji sjela, cijelo vrijeme vice cura ne skakati

summer's Avatar

Quote Originally Posted by Luna Rocco
    Vidim da se priča o cicanju, nama će sad biti mjesec dana novog "režima" - uspavljuje se cicanjem (jedva dočeka večer - da tati pusu i trči šprint do kreveta, uvali se i čeka cicu sav ozaren) i cica po noći, u načelu rijeđe nego prije (1-3x), ali ponekad (kao sinoć) se nacicava. Ako se ne ustanem prije njega, cica i ujutro. Definitivno sad povezuje cicanje s krevetom, skroz mu je normalno da izvan kreveta nema cice. S jedne strane mi je to super, ali s druge strane mi se čini da bi to mogao biti dvosjekli mač jednom kad odlučimo skroz prestati...
    XXX. Nama je ovako zadnjih nekoliko mjeseci, i nema tendencije prestajanja. Ja legnem kraj njega i pravim se luda, a on ce odmah 'kiki?'. Ja pitam, ti bi papio kiki? A on ce sav sretan 'batiti!'. A batiti je inace izraz odusevljenja, nije papiti sto sam prije mislila jer ga koristi i kad nema veze s hranom.
    Doduse, i ja saljem mijesane signale, jer nekad, kad kratko traje, u dojenju bas uzivam, a nekad kad trazi cesce (rijetko, ali dogadja se) tijekom noci sam sva ukocena i jadna a on ne pusta. Tako da nisam ni sama sigurna da zelim skroz prestati, divni su nam ti nasi trenuci, a nekad sam uvjerena da je dovoljno bilo. Zato zavidim Irchi, ja bih definitivno da do druge godine prestanemo, posebno jer zelim trudnocu na ljeto.

anjica's Avatar

Quote Originally Posted by summer

jer zelim trudnocu na ljeto.
    x
    ali mm nije :/

emira's Avatar

Sanela-Naja nadam se da vi niste u onom djelu V.III gdje smrdi voda... :?

Dia Nura isto voli ježevu kućicu, a ovo za youtube se nisam ni sjetila. Vjerovali ili ne, ja se sjećam ježeve kućice od riječi do riječi u onoj glazbenoj izvedbi, a neki dan sam joj kupila i slikovnicu, onda joj ja pjevam

Summer za što bezbolniji prestanak dojenja

Nura ima totalno začuđujući smisao za humor. Točno zna kad kakav ton upotrijebiti, kad kakvu grimasu... Najslađa mi je kada se smije iz petnih žila na silu

summer's Avatar

Evo, stavila sam samo par novih, pa idite na next: malisa

Luna, i Kreso ima smisla za humor. Zabavlja nas, zna cemu cemo se smijati pa gusta. Voli se i s nama smijati, ponekad se trudi na silu, ili kad smo se mi vec necem nasmijali, prodje sekund, a on se cereka Zadnja baza mu je da dodje ispred tebe, ostro te pogleda, i prstom ti naglo priprijeti 'Mijuj!' (miruj). Tako je beskrajno sladak kad to napravi da se svi obavezno smijemo, a on koristi situaciju.

I da, i dalje obozava svoje slike i filmice, sam skrola misem i govori - ja, ja, ja.. op't ja, ja... A kad gleda filmic, onda se oponasa, pa ako je na trampolini, baca se po podu, ako pjeva, ponavlja... Dupli uzitak!

buby's Avatar

fora su ti mali smješni ljudi
    domi zna raditi facu i onda baci cerek opaki - zna da je smiješan

ja sada zapravo tražim recept za tortu , psssst

sada slavi u vrtiću, jedva čekam izvještaj i slike

jedan dan, spremamo se van, on žica cici (cical je prije pola sata)
    ja: a kaj će ti sada cici? idemo, žurimo se
    d: hoću papati. mljac, mljac

i kaj sada? kako ga odbiti

ne znam do kada ćemo, ne razmišljam o tome previše - ne na način da vidim neki datum
    voljela bih da on sam dođe u tu fazu

bip bip

Dia's Avatar

evo

jezeva kucica 1
    jezeva kucica 2

anjica tnx, kad se M. probudi cemo gledati

mi skoro sve gledamo preko youtube, crtice, muziku i sl.

buby's Avatar

u ovo doba su me prali trudovi, ja sam nekaj trokeljala na rodama
    mm i ja prolazimo kroz faze
    baš je bilo uzbudljivo (ne tako kao nikino putovanje , sjećate se kako je bilo živo na rodama tada)
    a luna i mara na sd-u? koji su ono bili nazivi - kukac? i? ne sjećam se detalja
    vi se neke poznajete još sa trudničkih dopisivanja
    kako brzo vrijeme leti
    ujutro imamo sviranje pjesmuljaka, za buđenje ide sretan rođendan
    snimanje, slikanje, poklon ispred nosa čim se zbudi
    jadna djeca, kak ih maltretiram
    radim to i mm-u

čovjek zna pjevati i na engl. (sretan ročkas)
    mama sva ponosna 8)

u vrtiću mu je bilo super (imao je tortu - obljepljeno prigodnim papirom, gore šlag od vate...)

emira's Avatar

Malom slavljeniku Dominiku SRETAN 2 ROĐENDAN!!!

Irchi's Avatar

Domi, sretan drugi! :D

Buby, daj slike, da vidimo slavljenika. Niste se dugo pokazali.

summer's Avatar

Quote Originally Posted by Irchi
    Domi, sretan drugi! :D

Buby, daj slike, da vidimo slavljenika. Niste se dugo pokazali.
    Potpis, potpis!

SEKA MI JE TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=57829

buby's Avatar

hvala cure, da, moram malo staviti fotkice
    mislim da sam uspjela uhvaiti sretnu facu sa hoblbankom
    tulum je bio mrak
    moji konačno utihnuli
    nadam se spavanju u komadu

lr, drago mi je zbog tvoje seke

laku noć

Irchi's Avatar

:D :D :D Luna!

Domi, sretan rođendan!

Luna čestitam :D budućoj tetki, biće mala škorpijica!

emira's Avatar

Vidim da i Nika (lane) danas slavi svoj 2!

SRETAN ROĐENDAN!!!!

Sanja's Avatar

Domi, sretan rođendan!

Luna, čestitam! Prekrasna vijest!

Što se tiče tvog pitanja o cicanju, ja sam već na rubu snaga - cicamo uvijek i svugdje. Ja bih probala smanjiti barem cicanje izvan kuće, ali mi to uopće ne ide od ruke.

Inače, Flora je počela već govoriti prave rečenice, a jedna od njih je: "Mama, ja bi titi" ("titi" = cica).

A u vezi smisla za humor, da, ima ga! Imala ga je i Fiona, pa me Flora ne iznenađuje, ali zaista je fascinantno da tako mali ljudići sve to kuže.

summer, držim fige da uspiješ prestati s dojenjem što bezbolnije i za tebe i za Krešu. Sad idem pogledati sličke.

Dia i Anjica, hvala na linkovima! Isprobat ćemo ih sutra.

Kod nas vam je živahno. Florić je prava mala brbljavica i ima potrebu iskomentirati sve što vidi. Danas sam malo peglala dok su se njih dvije kupale i čim ju je mm obrisao i obukao u piđamu, dojurila je do mene u sobu, uprla prst u mene i rekla "mama pegla". Zatim se popela na naš bračni krevet i počela skakati, pa prstićem pokazala speglani veš kojeg sam naslagala na rub kreveta u rekla "Ora paljiva" (Flora je pažljiva). Naime, svaki put joj kažem da ne smije skakati po speglanom vešu i ženska je zapamtila. 8)

Proveli smo dan kod mog dede i totalno su mi podijeljeni osjećaji. Dan je bio topao i sunčan, pa su cure stvarno uživale na prekrasnom zraku i do maksimuma su iskoristile dan u prirodi. No, to nam je bila i prva posjeta samo dedi - do sad smo uvijek išli dedi i baki. Po povratku smo na brzinu navratili do Turbo limača po proljetne cipelice i kupili joj prekrasne Geoxice - samo da vam velim da ima izvrsnih proljetnih modela na sniženju, mislim do broja 24, ali nisam sigurna. Koju veličinu nose vaši klinci? Flori smo upravo kupili 22.

Pusa svima!

emira's Avatar

Sanja mi smo sada kupili 23

Nurine provale:

Došla mi je frendica u posjet ( N. je se ne sjeća, vidjela ju je davno). Cijelo vrijeme ona se kao nešto srami, bi, ne bi... U jednom trenutku okrene se prema meni i kaže: "Mama, jeci Ivani ide doma! Nura se mora kupati!" . Toliko o Nurinoj gostoljubivosti

Već par dana "fakat" joj je omiljena riječ 8)

I stihoklepanje i skladanje joj je zanimacija broj jedan! I dalje pjeva i izmišlja tekstove i melodije... Najviše inspiracije ima oko 23 h u noći kada ju pokušavam uspavati. Onda je i najglasnija. I što je najinteresantnije sutradan zna ponoviti istu "pjesmu" 8) .
    Mislim da Anita ima konkurenciju !!!

Buby čekamo sličke...

saška's Avatar

Domy :D i Nika :D sretan rođendan!

LR čestitam , a seki želim puno strpljenja sa malom škorpijom.

Emira, tako mi je poznato pjevanje u sitne sate , baš osjetim da je muzikalna.

Zanimljivo mi je kako bez greške ponavlja engleske riječi. Pustim joj Baby Einsteina i ona ponavlja kao papigica.

Ja muku mučim sa poklonima. Baka nam ukrala ideju i kupila Neri bicikl. Sad pojma nemam što bih. Gledam kako Kaleb uživa na guralici pa se možda za to odlučim. Ako ne savlada bic odmah, može se odgurivati. A ima i puno mjesta u kući pa se može i unutra vozikati.

Domi sretan rodjendan i puno pusica Sa malim zakasnjenjem, bili smo u gunguli oko proslava koje su trajale 3 dana.

Hvala svima na cestitkama.
    Nas rockas je prosao super na svim proslavama, petak vrtic, subota djecja proslava u igraonici, nedjelja obitelj.
    Slavljenica je bila sva zbunjena, ali presretna radi igre s malim frendovima i naravno poklona. U nedjelju me molila da idemo spavati vec u 8 i zaspala u roku minute. Slomila je festa.

Pozdravi svima, vracam se poslu.

summer's Avatar

Nika, sretan rodjendan sa zakasnjenjem! :D

Luna, predivna vijest!!! Mogu misliti kako zeljno cekate Kalebovog rodjaka ili rodicu

Sanja, prateci tvoj tip odoh u TL. Nemaju neki izbor modela kod nas, pa sam zato zavrsila na snizenom Tom Tailoru (vise ga nece drzati) i kupila 6 stvari, majice, hlace, kupace, sal i kapu. Trosak ide tebi na dusu Joj kako volim njemu kupovati! Vise nego sebi (a to stvarno vooolim)...
    Inace, nogica je bila 23 za zimske cipele, mozda sad bude i 24, ovisi o kalupu. I - paljiva Ora

emira, ja sam ostala paf i na Nurinu gostoljubivost i na recenice kojima ju je izrazila :shock: Za nas je to SF.

Odoh radit, pozdrav svima!

Dia's Avatar

nika, sretan rodendan i od nas

danas je m. imao provalu, inace gleda crtic bob the builder...can we fix it, i on to kaze k-k-k, i on taj crtic zove tako
    danas ja njemu kazem, vidi niknuo nam je bob u vrtu, a on kaze k-k-k vidim da cemo papati k-k-k

india's Avatar

sretan rođendan nika!

ja stoput krenem nekaj pisat pa ili nekaj pukne ili mi je blesavo pisat kad tak rijetko postam...

super za sve lijepe vijesti, rođendane, nove bebe, i tako to.

rođendani... nda, meni je taj drugi ročkas došao jednostavno prebrzo! naš je tulum u subotu. prvo sam krenula naručit tortu a onda se predomislila, sve neka komercijala pa odlučih napravit tortu sama. valjda ćemo preživjeti.

inače, i h je prestala cicati prije kojih 2 tjedna. sve mi čudno. al mi nije ni najmanje žao jer smo prestale totalno spontano na što su moje bolesne cice odahunle. nevjerojatno mi je to... par tjedana prije no što smo prestale ja sam intenzivno u sebi počela se pripremati na prestanak jer nisam više mogla. a ona kao da je to osjetila. mjesecima prije je izbacivala podoj po podoj, ostalo na kraju nakon posla i prije spavanja a to je nestalo u tih mjesec dana. čudno mi je još.

neki dan je podigla moju majicu, pomislih sad će tražit, a ona samo dala pusu cici

puse svima

india's Avatar

inače, postam ovako rano navečer jer je h danas preskočila popodnevno spavanje. to dijete može nevjerojatno malo spavati: obično legne u 21, buđenje u 5,30 (nekad ranije), popodne odspava možda 2 sata pa to u totalu ispadne oko 10 sati. čini mi se premalo no na njoj se ne kuži da joj išta fali, super je volje cijeli dan. danas dakle nije bilo ta 2 sata popodnevnog spavanja. :? neće valjda tako rano izbaciti to popodnevno... KOLIKO VAŠI MALCI SPAVAJU????

Sanja's Avatar

Nika, sretan rođendan i od nas!

summer, tražiš sukrivca za zločin, ha?

India, super da si se javila. Pusa cici me skroz raznježila , jer sam si ju mogla vizualizirati, budući da to radi i Flora. Kako ti je bez dojenja? Vidim da si odahnula i sjećam se kakve si sve probleme imala. Super je sve ispalo, spontano i bezbolno. Ljubni ljepoticu.

Ja sam vam se, zapravo, došla malo pohvaliti s dvije stvari.

Najprije, moje dijete je danas propjevalo! Počela je negdje rano poslijepodne, kad je, crtajući i prilično odsutna duhom, odvalila "I plaaaače, plaaaače eeeeko maaali za poooototitem tiiiiim", a kad je, nakon nekoliko tih dužih verzija skužila koliko smo oduševljeni, nije mogla dočekati pljesak, pa je skratila izvedbu i sad pjeva samo "I plaaaaače, plačeee eeeeko" i tako bezbroj puta.

Drugo je da je konačno najavila kakanje! Lijepo je sjedila u hranilici i jela jabuku te sasvim kulerski objavila: "Ora papa, Ora kaka". Par sekundi nakon te svečane izjave kuhinjom se proširio miris drekeca.

Laku noć svima, lijepo spavajte!

Tiwi's Avatar

India super za odvikavanje. Drago mi je da je prošlo tako jednostavno pogotovo jer si imala problema pred kraj.
    Kod nas prestanak nije na vidiku. Ali je tandem

Spavanje... hm. Ponekad zaspi u 19 pa spava do 6,30 a ponekad od 22 do 7 Popodnevno spavanje traje oko 2 sata. Sve ostalo je energija koja pršti. Ma neka ga, takav je - na mamu
    Ja sam okrugla, koturam se, išla sam na OGTT i sutra čekam rezultate (našlo mi šećera u mokraći). Ima dana kad sam super a ima i onih kad me sruši. Notrudim se misliti pozitivno.
    Prošli vikend mi je bila seka na dva dana jer sam bila u ovoj ne - dobroj fazi i baš mi je trebala pomoć, a Patrik ju obožava pa mogu ležati. Žao mi je kaj sam zbog toga propustila neka druženja, ali doc je rekao da moram usporiti pa nisam ipak riskirala. Pogotovo kad se osjećam loše.

Joj nisam ispričala kak smo imali nezgodu s kupanjem. Prije mjesec dana kad smo doselili, Patrik je presretan uletio u kadu (tj u kadicu) i MM i ja smo bili s njim u kupaoni. Sav mokar i od pjene vrtio se u vodi i glupirao i u jednom trnu odsklizao na guzi u vodu. Nije zaronio, nije smočio ni usta ni nos ni oči, ali je smočio uši i dobrano se preplašio. Dva tjedna je prepričavao kako ga je mama spasila (ja sam ga uhvatila ispod glave (veli MM brzinom svjetlosti a s totalno smirenim osmjehom, da se ne uplaši još više). No, sad se kupa ili sa mnom tako da mi leži ili sjedi u krilu ili stojećki i vrrrrlo kratko. Nadam se da će ga proći, jer se baš volio kupati.

A sad zanimljivost. Govori sve bolje, pravilnije. No, ponekad izmišlja priče i baš ima bujnu maštu - to mi je preslatko. A začudno mi je u zadnjih tjedan dana od kad je počeo s "Sutra" i "Danas". Nitko ga nije na to navodio, jednostavno se sam zakačio i baš je fora kad tako nešto složi, tipa "Danac vidio komen s pikocom, vozi mi smeće! (danas sam vidio kamion s prikolicom koji je vozio smeće) ili "Suta idi mi gad, doša teta Tanja, igamo" (sutra ćemo ići u grad, doći će teta Tanja pa ćemo se igrati) I tak.
    A prekjučer trči i priča ljevo desnooo, ljevoooo desnooo. I ja ga tu večer pitam jel zna on koja mu je desna ruka a koja lijeva. I on digne desnu i veli desna pa lijevu i veli lijeva :shock: Totalno sam ušokirana.
    Mislim da je to naučio kad se sa stricem dobacivao s lopticom (dečki provjeravaju jel dobar i u rukometu).
    Eto. Odoh se malo leći, boli me guza od sjedenja za kompom

emira's Avatar

Tiwi daj neke slikice da te vidimo kak si okruglička

Patrik lijevo/desno

Sretan rođendan prvim proljetnicama!!!!!!!! :D
    Bravo za nove bebe!

Evo i mene nakon bolovanja! Cure treba odležat jer se inače vrati još gore nego kaj bi trebalo. sva sreća Luki se nije zarazio.

Ovo vrijeme kaj sam bila doma, Luka je pričao od jutra kad je otvorio oči pa sve dok navečer ne bi zaspao. Kao da ga je neko navinuo. I baš me veseli kaj slaže rečenice tak da se super razumijemo.

Moram vam spomenuti opsjednutnost sa kvačicama (čitaj krokodilima), ima ih po cijeloj kući. Stalno ih nanaša i onda glumi da su ga ugrizle pa moram ljubiti. Mamin priljepak. Bar je maštovit.

I dalje spava dobro, jutros se probudio u kindaču i čula sam ga kako zijeva i kako se proteže, ali mu se nije dalo zvati me pa je još malo ležao i tek onda tražio da ga prebacim. Bude mi baš žao kad imamo samo malo vremena za pomaziti se prije posla.

Moram ići. Pozdrav!

saška's Avatar

Tiwi Patrik je prava pričalica! Nama su proširene rečenice SF!

India, super za nježno odvikavanje!

Sanja, baš sam se nasmijala za zeku i potočić. Preslatka je.

Super mi je to kada skuže da nam je nešto zanimljivo pa to sto puta rade.
    A spavanje. Nera spava od 21-6 i po danu sat do dva, kako kada. To mi je ok. Mislav je ukupno u toj dobi spavao 9-9,5 sati. E to je bio tempo !

Dia's Avatar

hej,
    nase jutarnje budenje je opet u 6:20 , navecer ide spavati oko 20, nekad to bude 20:30
    po danu ide leci obicno oko 12h i spava najvise 1,5 h

inace zadnjih dana imamo stalno neke nezgode, lupio je glavom 2x i imamo 2 cvrge, ogrebao se po licu, uh...sto to ne volim

mi ne cicamo, pa nema odvikavanja al se pitam kak da ga skinem sa bocice ujutro i navecer, to je njemu pravi mali ritual, kad vidi da radim mlijeko odmah ode na kauc, sjedne, namjesti jastuk i ceka, onda je sam primi i papa

pricanje je i nama SF, jos smo na pantomimi sa 50-tak rijeci, recenice ne dolaze u obzir

saška's Avatar

Quote Originally Posted by Dia
    mi ne cicamo, pa nema odvikavanja al se pitam kak da ga skinem sa bocice ujutro i navecer, to je njemu pravi mali ritual, kad vidi da radim mlijeko odmah ode na kauc, sjedne, namjesti jastuk i ceka, onda je sam primi i papa
    Ja sam Mislava sa 13 mjeseci prebacila na didaktičku čašu. Mogao je leći, a nije prosipao. Do 1,5 godine sam ga sasvim odvikla. Probaj to onako s divljenjem, kako je dobar i veliki pa je za nagradu umjesto bočice dobio neku super novu čašu za dobre dečke.

Page 3 of 3 FirstFirst 123