-
mirovanje u trudnoći
Drage moje..
Evo javljam se nakon nekog vremena... U 21 tj. sam i jučer sam došla iz bolnice gdje sam ležala 3 dana... Završila sam na hitnoj zbog sumnje na slijepo crijevo, na kraju su ustanovili da sam se počela otvarati...
U peak sam bila otvorena za 1/2 članka, a jučer, nakon 2 dana mirovanja, su rekli da je već na 2/3 članka.... S bebom je sve super, aktivna je, osjetim ju non stop, mjere pokazuju da je sve u skladu s tjednima...
Sd moram mirovati 2 tjedna, strogo, dokt u bolnici rekao napraviti briseve i s nalazima mu se javiti na kontrolu pa će vidjeti kaj dalje...
Ak se otvaram i dalje, onda na šivanje, a ak ne, onda valjda samo nastaviti s mirovanjem... Ljudi me tješe da ti nije niš, da bu sve ok.... Muž uz mene 100% i najviše me to spašava...
Ovo mi je prvo dijete i uopće ne znam kako bi vam opisala kako se osjećam... Tješim se da će biti sve super, a opet s druge strane, mi nije svejedno....
Al moram biti optimist.... Sve ću izdržati, samo da je s bebačem sve super....
-
Miruj! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok. Sretno!
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok.. i da za 19 tjedana drzis svoju bebicu
-
Sretno ~~~~~~
!
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok..
Znam kako ti je, mirovala sam gotovo cijelu trudnocu, u 13,tjednu smedji iscjedak i ceste kontrakcije, u 30.tjednu u bolnici zbog prijetecg prijevremenog (tada su mi rekli da mi je cerviks kao u terminu).. Medjutim, dogurala do punih 39 tjedana.. Zato ne brini, budi pozitivna i sve ce biti ok..
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
samo miruj i vjeruj da će sve bit ok
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Mislila sam da ću cijelu trudnoću proći normalno... nisam navikla ležati i biti ograničena.... Već sam dva dana u krpama i sva sam se ukočila...
Srečom, kod mene nema nikakvog iscjetka ni kontrakcija osim ovoga kaj su mislili da je slijepo crijevo....
A šta ću... Moram biti pozitivna samo mi je teško niš ne raditi... :D
A kad je tako.... Uopće se ne želim dovesti u situaciju da bi se moglo nešto dodatno zakomplicirati....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma