Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 173

Tema: Seks nakon poroda - podmazivanje, s cime, koliko dugo itd

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Ma stavi obični margarin - sigurno ničemu ne može štetiti: ni rodnici ni kondomu.
    Kod Marelice sve na prirodnoj bazi
    A sto ste me fino nasmijaliiii

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandy prvotno napisa
    Tatek,

Pomenuo si neke americke kondome. Durex nisu dobri, daj onda ime od tih dobrih. Thanks!!!
    Sandy,
    te kondome mozes kupiti samo u slovenskom Intersparu (najblizi je u Krskom, 3 km od odvojka sa ceste ZG-LJ, otvoren i nedjeljom do 13h, mi tamo cesto svratimo na putu za kakvo planinarenje), a prepoznat ces ih ovako:
    - pakovani po 3 u relativno velike kutije (u Sparu se nalaze na higijenskom odjelu), dominira natpis sa tipom kondoma ("bareback" vrlo tanki, "Rough rider" sa brezuljcicima itd itd, ima ih 5-6 vrsta i svi su preporucljivi)
    - natpis prozivodjaca je ispisam sitnim slovima: Ansell Healthcare corporation
    - cijena: ne mogu se sad sjetiti tocne cijene, ali nisu nista skuplji nego durexovi kod nas
    Sve u svemu, nisu nas nikad iznevjerili u zadnjih 6-7 godina,a ugodni su za upotrebu. Obzirom da se upravo gradi Spar centar u Zagrebu (negdje kod Spanskog) i da navodno jedan vec postoji u Zadru onda ce se mozda i ti kondomi lakse nabaviti ... mada, nama treba od kucnih vrata do Spara u Krskom tocno 45 minuta voznje,a i razloga za odlazak u Sloveniju se uvijek nadje ...

Eto, pa uzivajte!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ooo, hvala, hvala..!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Krema ili ne ali KORISTITE KONTRACEPCIJU LJUDI!!!!

Mi nismo pa.....

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Citiraj sandy prvotno napisa
    Tatek,

Pomenuo si neke americke kondome. Durex nisu dobri, daj onda ime od tih dobrih. Thanks!!!
    Sandy,
    te kondome mozes kupiti samo u slovenskom Intersparu (najblizi je u Krskom, 3 km od odvojka sa ceste ZG-LJ, otvoren i nedjeljom do 13h, mi tamo cesto svratimo na putu za kakvo planinarenje), a prepoznat ces ih ovako:
    - pakovani po 3 u relativno velike kutije (u Sparu se nalaze na higijenskom odjelu), dominira natpis sa tipom kondoma ("bareback" vrlo tanki, "Rough rider" sa brezuljcicima itd itd, ima ih 5-6 vrsta i svi su preporucljivi)
    - natpis prozivodjaca je ispisam sitnim slovima: Ansell Healthcare corporation
    - cijena: ne mogu se sad sjetiti tocne cijene, ali nisu nista skuplji nego durexovi kod nas
    Sve u svemu, nisu nas nikad iznevjerili u zadnjih 6-7 godina,a ugodni su za upotrebu. Obzirom da se upravo gradi Spar centar u Zagrebu (negdje kod Spanskog) i da navodno jedan vec postoji u Zadru onda ce se mozda i ti kondomi lakse nabaviti ... mada, nama treba od kucnih vrata do Spara u Krskom tocno 45 minuta voznje,a i razloga za odlazak u Sloveniju se uvijek nadje ...

Eto, pa uzivajte!
    Last minute informacija: doticnih kondoma nema vise u Sparu! :shock:

Ali ih zato jos uvijek ima na Petrolovim benzinskim pumpama u Sloveniji (iako zericu skuplje) tako da jos uvijek ne moramo mijenjati marku koja prednjaci po sigurnosti i ugodnosti.
    (da nam je carinik gledao u gepek proslu subotu bas bi se zacudio kog vraga idemo u shopping u SLO ... )

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nego, jel tko kad probao one ceske kondome "ty y ja" kojih su puni nasi ducani i nisu bas skupi?
    Uvijek sam malo sumnjicav kod jeftine robe, a znam da cesi i ostali nam bratski narodi iz istocne Evrope nekad naprave super stvari po pristojnoj cijeni, a nekad pak bude shit.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, malo nas je, malo nas je...ali nas se čuje
    šta će ti kondomi, vidiš da ćemo uvozit strance da obnove našu populaciju.

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedini koji meni nisu nikad pukli, a istovremeno su ultra jeftini i zena ih kupuje usput u DM-u su Primeros pise na njima Grand extra big XXL.
    Sve ostalo me razocaralo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Inquirer prvotno napisa
    jedini koji meni nisu nikad pukli, a istovremeno su ultra jeftini i zena ih kupuje usput u DM-u su Primeros pise na njima Grand extra big XXL.
    Sve ostalo me razocaralo.
    Sta ti nama zelis reci ovim postom :D

ivory avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Wow :D :D

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa svak mora imati neku pozitivnu tocku u zivotu

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobro se reklamiras

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moram sad kad sam opet slobodan.
    I ispravka ono gore je kupovala moja BIVSA zena, doduse jos nije sluzbeno, ali su me neki autoriteti na forumu (citaj: ivarica i apricot) upozorili na to.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Inquirer prvotno napisa
    moram sad kad sam opet slobodan.
    I ispravka ono gore je kupovala moja BIVSA zena, doduse jos nije sluzbeno, ali su me neki autoriteti na forumu (citaj: ivarica i apricot) upozorili na to.
    E da, mi sretno ozenjeni se ne smijemo hvaliti s takvim i slicnim karakteristikama ...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

smijete ako je vjerodostojno

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    smijete ako je vjerodostojno
    Prepustit cu MZ da prosudi o kvalificiranosti za hvalu glede i u svezi takvih informacija, kao i o prikladnosti istih za ovaj forum ...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Ja cijelu trudnoću muku mučim s podmazivanjem. Zato možemo srdačno preporučiti lubrikativ s uljem čajevca, ima ga za kupit u dm-u. Pravo blago! Ne znam točno kak se zove, moram pogledati, ali stoji među stvarima za intimnu higijenu.
    Moze li se koristiti u kombinaciji s kondomom?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

S kondomom ne idu oni na bazi vazelina, ovaj to mislim nije. No meni se od ulja čajevca rastopio čep na bočici, pa ne znam da li latex preživi.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

to vam sve prekomplikovano

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    No meni se od ulja čajevca rastopio čep na bočici, pa ne znam da li latex preživi.
    Mamazika, mislis, bas na ovoj bocici od lubrikanta (ili na nekoj drugoj bocici u kojoj imas ulje cajevca)?
    Citam sadrzaj, i prvo pise voda, a tek kasnije nakon x sastojaka spominje se ulje cajevca... :?

Snorki, sto je prekomplikovano?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ulje čajevca nije prvo po redu jer se sastojci stavljaju prema količini (udjelu) u masi.
    Meni se rastopio čep na bočici od čistog ulja čajevca, ova s gelom je ostala cijela.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    ova s gelom je ostala cijela.
    :klanj:

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa
    Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Ja cijelu trudnoću muku mučim s podmazivanjem. Zato možemo srdačno preporučiti lubrikativ s uljem čajevca, ima ga za kupit u dm-u. Pravo blago! Ne znam točno kak se zove, moram pogledati, ali stoji među stvarima za intimnu higijenu.
    Moze li se koristiti u kombinaciji s kondomom?
    Moze.
    Mi smo koristili nakon poroda (sad je majka priroda vec sve regulirala i gel nam vise ne treba ) i nije bilo nikakvih problema sa kondomima.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ovaj topic je za krepat od i ima puuuuno 8) stavri, pa eto ...da ga se ne zaboravi!
    ja se tek pred kraj trudnoće odvažila dru priznati problemčić (da sam bar prije naletjela na ovu malu enciklopediju za odrasle!!), a on kaže - bolje ništa sperma sadržava žvgkčrljžćm i može izazvati trudove , meni svejedno, ali moj tatek...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tak sam ja uposlila MMa pred porod, i malecki stigao točno na termin! A sad već muku mučim pola godine da bih otkrila hvale vrijedne savjete

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

MI svo vec odavna apsolvirali te postporodjajne probleme, no sad je vise nego ikad problem pronaci vrijeme za seks odnosno pronaci energiju onda kad nadjemo vremena (obicno tamo negdje oko ili iza ponoci) ...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nemoj da te to muči, mislim da je učestalost odnosa individualna kod svakog para i da je svaka dobra ukoliko ste oboje zadovoljni. Ako ste umorni, po meni bolje je ne forsirati, samo zato jer se niste već 2, 3, 5..dana, jer to onda ispadne ...a znaš već kako...
    Kad dođe taj momenat...ma, uvijek se nađe i vrijeme i mjesto i energija.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tak je nekako i nama: MM dođe krepan s posla, ja jedva čekam da me on malo zamijeni oko bebača, tako da smo po jorgan planinom već oko 10. Meni je bed što mi sex zapravo jako godi, ali mi je teško započeti akciju... Pretpostavljam da će se situacija promijeniti kada dobijem mjesečnicu - bar što se tiče inicijalne želje...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Bomballurina prvotno napisa
    Nemoj da te to muči, mislim da je učestalost odnosa individualna kod svakog para i da je svaka dobra ukoliko ste oboje zadovoljni. Ako ste umorni, po meni bolje je ne forsirati, samo zato jer se niste već 2, 3, 5..dana, jer to onda ispadne ...a znaš već kako...
    Kad dođe taj momenat...ma, uvijek se nađe i vrijeme i mjesto i energija.
    Eh, da se to bar mjeri u danima ... do idealnog termina (vrijeme + odmornost + djeca ne ometaju) se nakupi i x tjedana ...
    A i da bar uspijemo doci do kreveta do 22h bili bi odmorniji i spremniji za akciju ... ovako, kad tek djeca zaspu oko 22h mi se oko ponoci vec rusimo s nogu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U momentu kada se to doista želi, nikakav umor nije problem. Nemoj to tako shvaćati, nismo mi dio statistike. Pa šta ako se mjeri i u tjednima. Mala djeca većini parova su atentatori na libido. Vjeruj mi, doći će brzo i vaše vrijeme, kada odlaze sami kod prijatelja, kada se više ne bude po noći.....Mislim da je bitnije od sexa pronaći vremena za pomaziti se, popričati....
    Veći problem mi se čini ako jedan konstantno želi sex, a drugi ne, mislim da je to frustrirajuće...ali valjda i tome ima lijeka.
    I još nešto...djeca zaspu oko 10, vi u ponoć? Pa pobogu, šta radite ta dva sata???

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Bomballurina prvotno napisa
    I još nešto...djeca zaspu oko 10, vi u ponoć? Pa pobogu, šta radite ta dva sata???
    Ono sto ne stignemo dok su djeca budna - prije svega popricati, sto je bilo preko dana, sto treba napraviti, kako smo itd. Oprati sudje, obrijati se i istusirati, pripremiti stvari za ponijeti sutra u vrtic i na posao ... i cim se okrenes vec se kocije pretvaraju u lubenice.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A lubenica je jedno baš seksi voće... Već vidim tebe i mamek kako se hranite ohlađenim kockicama ispred otvorenog frižidera

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mozda ovo nije bas najdirektnije vezano uz ovu temu, ali indirektno definitivno jest.
    Naime, proteklih tjedana sam imao nekoliko razgovora sa prijatelji(ca)ma o tome kako u dugim vezama ima sve manje seksa (nista novo, zar ne? ), ali uz uobicajene razloge tipa premorenost, nedostatak privatnosti zbog djece itd, se uvijek spominjalo i to kako su ljudi nezadovoljni onim sto kroz seks dobivaju odnosno raskorak izmedju zelja i stvarnosti.

I onda mi jucer dok sam slagao knjige na polici na nogu padne knjiga Barbare de Angelis "Secrets about men every woman should know" ... cista slucajnost!

Naime, mislim da bi tu knjigu zaista svaka zena trebala procitati jer autorica daje vrlo vjernu sliku muskog pogleda (i njegovog nalicja) na tu stranu zajednickog zivota. Ja osobno se mogu sloziti sa barem 90% stvari iznesenih u toj knjizi i bilo bi mi drago (a vjerojatno i mnogim drugim muskarcima i muzevima) kad bi zene procitale tu knjigu, vjerojatno bi bilo manje nesporazuma i nesuglasica vezano uz seks ... jer, sto se bolje poznajemo i izrazavamo svoje zelje i ocekivanja, to ce, vjerujem, biti vise seksa i to boljeg.

Opaska: knjiga je pisana na poznati USA-self-help nacin, no cinjenice su cinjenice tako da se preko tog stila moze prijeci ... BTW, mislim da postoji i HR prijevod.
    I, naravno, citajte bez predrasuda.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

... ili da procitamo onu knjigu od Alke Vujice (Vuice, Vujice, kako li vec)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    ... ili da procitamo onu knjigu od Alke Vujice (Vuice, Vujice, kako li vec)
    To je nesto zanimljivo i korisno?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno podmazivanje

ova knjiga od barbare je stvarno ok, imam je doma, vidiš, vidiš, mogla bi je i ponovo pročitati

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Jel' ima i "Secrets about women every man should know" verzija?
    Da se muževi ne dosađuju dok su im žene čitaju...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: podmazivanje

Citiraj Zorka prvotno napisa
    ova knjiga od barbare je stvarno ok, imam je doma, vidiš, vidiš, mogla bi je i ponovo pročitati
    Zaista je OK i mislim da bi bilo dobro da ju sto vise zena procita, mislim da daje dobar uvid u musko poimanje seksa, mislim da ce nakon te knjige neke stvari biti makar malo jasnije.

Na tragu te knjige je i ona poznata "Zene su s venere, a muskarci s marsa", ali mi je ova od Barbare de Angelis nekako jasnije pisana i osobno draza.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa
    Jel' ima i "Secrets about women every man should know" verzija?
    Da se muževi ne dosađuju dok su im žene čitaju...
    Da ima, ja bih ju prvi procitao.
    (ozbiljno pitam, ima li neke literature na tu temu?)

Mislim da je veci problem u drugom smjeru, jer zene ipak radije pricaju o tim stvarima, dok se muskarci zatvore u sebe i ne daju glasa dok ne dodje voda do grla. (to nije dobro, ali je najcesce tako)

A mislim da je na obje strane da rjesavaju probleme ako im je stalo do bolje buducnosti u krevetu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Daj malo više detalja o toj knjizi koju preporučuješ?

ono osnove za početnike....

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da se pofalim
    mi smo kupili Durex play lubrikat na bazi vode i super je (200ml oko 150kn) - webshop

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Daj malo više detalja o toj knjizi koju preporučuješ?

ono osnove za početnike....
    Vidi detalje u mom postu par postova prije *postano u pet lis 13, 2006 9:21 am ).
    Nema tu ouno kaj dodati, mislim da sam knjigu kupio u Austriji (na ENglEskom), mislim da ima i u HR prijevodu.

Knjiga je OK, nije neka u koju se ljudi kunu, ali je vrlo korisna i sa mog muskog stanovista vrlo tocna.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

de ti to meni prepričaj skraćeno

može i na pp

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

isuse evo me tu slucajno i bacam se sa stolice-ak se uzme u obzir da u mojoj kuci muskarca naja ves skoro 2 god jako sam se zabavila s vama-ludi ste sto postp-tatek sretnooooo

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

de ti to meni prepričaj skraćeno

može i na pp
    Joooj, jel bi i najljepsi odlomak?
    To ti je ko da prepricavam telefonski imenik ili kuharicu ...

Jesi citala ono "muskarci s marsa, zene s venere"? To ti je na tragu toga, o razlicitim nacinima razmisljanja M i Z, razlictim reakcijama itd.

Imam knjigu doma (na engl.) pa ako hoces posudim ti ju (istom vezom ko i papirus ).

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajde

šifra:papirus

što se mene tiče muški su sa graba,a ja sa bukve, no nije na odmet pročitati nešto novo

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajde

šifra:papirus

što se mene tiče muški su sa graba,a ja sa bukve, no nije na odmet pročitati nešto novo
    Moze.
    Mozda sutra ili tokom slijedecih dana.

A za sve zainteresirane za ovu knjigu prepisao sam ipak naslove zanimljivijih poglavlja (u slobodnom prijevodu sa engleskog):

- 6 najvecih pogresaka koje zene rade s muskarcima
    - ponasaju se kao majke I tretiraju muskarce kao djecu
    - zrtvuju sebe I ponasaju se kao manje vazne od muskaraca koje vole
    - zaljubljuju se u ono sto bi muskarci mogli biti,a ne ono sto jesu
    - sakrivaju svoje znanje
    - odricu se svoje snage u korist muskaraca
    - ponasaju se kao male djevojcice kako bi dobile od muskaraca ono sto zele

- kako prestati davati vise od onog sto primate u ljubavi
    - 3 najvece misterije o muskarcima
    - zasto muskarci mrze kad su u krivu
    - zasto muskarci mrze kad su zene uzrujane ili osjecajne
    - zasto izgleda da muskarci manje brinu o vezi I ljubavi od zena

- tajne o muskarcima I seksu
    - muskarci se cesto izrazavaju seksualno kada se ne mogu izraziti emocionalno
    - muskarci se osjecaju emocionalno odbacenima kada odbijete njihov prijedlog za seks
    - iluzija o erekciji – kad je pimpek u erekciji ne znaci da je muskarcu do seksa ili da uopce razmislja o njemu
    - muskarac ce cesce voditi ljubav sa vama ako vi cesce vodite seks sa njim
    - muskarci vole primate oralni seks od zena (tu ide diskusija na ono cuveno pitanje "gutnuti ili ne i zasto uopce?")
    - zasto muskarci ne vole voditi ljubav I pricati istovremeno
    - zasto izgleda da se muskarci povlace nakon seksa
    - muskarci se uzbudjuju vizualnom stimulacijom

- 20 stvari koje muskarci ne vole u seksu
    - zene koje djeluju kao da ne vole seks
    - zene koje ne iniciraju seks
    - zene koje ne poznaju musko tijelo
    - zene koje cine muskarca odgovornim za svoj orgazam
    - zene koje su “saobracajci” u krevetu
    - “seksualne lesine” – zene koje ne reagiraju na podrazaje u krevetu
    - brbljavice - zene koje previse pricaju u krevetu
    - zene koje se ne brinu o sebi
    - zene koje ne vole svoje tijelo ili ga upropastavaju
    - zene koje previse brinu o svom izgledu
    - zene koje ne vole primati oralni seks
    - zene “biljke ljubilice”
    - preozbiljne zene
    - zene zrtve
    - glupe zene
    - zene koje brine samo muskarcev financijski status
    - zene koje pomocu seksa manipuliraju muskarcem
    - zene koje pricaju o bivsim ljubavnicima
    - zene koje nisu spontane u seksu
    - zene koje nose ruzno donje rublje

Knjiga je pisana uravnotezeno, ne favorizirajuci ni jednu stranu i cineci sve da zenama priblizi muski nacin razmisljanja (ima dosta primjera i muskih citata), lako se cita.
    Sto se mene tice, mogu se sloziti sa najmanje 90% stvari izrecenih u knjizi ... nadam se da je to isto neka preporuka.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

čini se ok

doduše ja po tom pitanju nikad nisam imala problema s muškim rodom....

problemi su nastajali poslije,kad bih ja odlučila krenuti dalje...no

to i nije tema ovog topica

samo ti ispapirusaj knjigu

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

čini se ok

doduše ja po tom pitanju nikad nisam imala problema s muškim rodom....

problemi su nastajali poslije,kad bih ja odlučila krenuti dalje...no

to i nije tema ovog topica

samo ti ispapirusaj knjigu
    A ti kad procitas, brzo vrati jer se na "nogacu" vec stvara red ...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema problema...... 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •