Podizem ovaj topik jer vidim da je na pF-u "Poslije poroda" veliki interes za ovakvim informacijama.![]()
Podizem ovaj topik jer vidim da je na pF-u "Poslije poroda" veliki interes za ovakvim informacijama.![]()
Baš ja prošli tjedan čitala ovaj topic jer sam se našla u problemu slične prirode. Pročitala sam o tom famoznom "podmazivaču" iz DM-a i odmah ga sutradan kupila. Kako sam bila u poslu oko spremanja za Uskrs i preumorna za primarnu funkciju tog gela, prenamijenila sam ga tako da mi je MM izmasirao stopala njime. Zgodan je za masažu jer fino klizi, ali nemojte ponoviti moju grešku - fino ja nakon masaže krenula u kadu i... KAD SE NISAM UBILA!!!!!!
Jao :shock: Trebali bi na deklaraciji napisati: iskljućivo za masirianje intimnih dijelova tijela, u protivnom koristite kacigu i štitnike.LIMA prvotno napisa
Znam da tebi nije smiješno, ali ja umirem![]()
Lima, kako si se samo sjetila izmasirati noge![]()
Mislis podmazati noge...inga prvotno napisa
![]()
Da, da, sad mogu reći da "idem ko podmazana"!
Ma i ja sam se tome danima smijala, pogotovo jer kad sam ulazila u kadu MM vikao za mnom: pazi kad budeš ulazila u kadu! a ja - što si reko i onda..(zvuk snježne lavine kad se obrušava niz planinu)
(Trebala sam otvoriti temu "Nezgode izazvane lubrikantnim gelom")
Znatiželja ubila mačku!!!!tatek prvotno napisa
ja ode do DM-a![]()
![]()
![]()
:shock: pa dobro za kaj to u biti služi? jao, kakva let lampa!!
A da se vi drage moje prebacite na prirodni slijed sex-a, pa ne vjerujem da i nakon polsatne predigre i dalje nema rezultata.
Polsatna predigra........ :?
Ne znam kako ostale friške mame, (nadam se da nisam jedina) ali meni pokraj bebača koji doji svaka 2 sata i ne spava (a da ne govorim da tu još treba ubaciti kuhanje i kućanske poslove) polsatna predigra djeluje kao znanstvena fantastika!
:/ istina, sorry nisam razmišljala. znaći u pol sata treba biti sve i start i kraj? jao. onda nema druge nego jurišššš u DM, samo nemoj više mazat noge, ipak je opasno.LIMA prvotno napisa
![]()
rinama & tatek - nasi forumski sex inspektori![]()
a zakaj prvotno napisa
![]()
![]()
Vise seksa i bolji seks daje zadovoljnije i opustenije roditelje, a time su i djeca zadovoljnija.a zakaj prvotno napisa
A taj san u slapu da bi mog'o sjati nek ga i moja kapljica od savjeta pomogne tkati.![]()
Evo podižem temu, rodila sam prije tri tjedna i moj dragi M već pita za sex, odnosno da li sam za ručnu obradu.
Nadam se da ćete se nasmijati kao i ja čitajući ovu temu
Pohvala tvom mužu, ima dobar osjećaj za "timing", a nudi ti i alternativu.L&L prvotno napisa
![]()
ja sam je sad prvi put vidila i umrla sam od smijeha ...![]()
![]()
na 78 % postova....
i sad mi recite da je ovo ozbiljan forum![]()
![]()
ja odma nakon rodilišta krenula u (oralnu) akciju...
jbga, bio mi je tak sexy mm tog dana pa sam morala...
taman završili, kad gosti pozvoniše.. mroala sam se izljubit sa svima njima...
ma pre treš
![]()
pa jesi bar zube oprala ?![]()
i jel čitaju gosti forum?![]()
meni je ova tvoja priča![]()
i svaka pohvala za libido, svaka čast
![]()
![]()
ne mogu vjerovati, samo da ti gosti ne pročitaju ovo
![]()
![]()
![]()
ma jooj... ovo je niš. kak je prije bilo...maria71 prvotno napisa
![]()
Možda ovo i nije najbolje mjesto za postaviti ovo pitanje, ali ne da mi se otvarati novi topis...
MM i ja možda malo pretjerali nakon dugo vremena (ako se uopće može pretjerati), pa sad ja osjećam lagani svrbež i primijetila sam crvenilo.
S čime bih mogla namazati da to prođe.. canesten? već sam zaboravila kako to ide![]()
kantarionovo ulje (ulje gospine trave) ili nevenovo ulje potiču bržu regeneraciju kože, napraviš kupku sa tim
popij tablete češnjaka , ako se razvila gljivična inf. brzo će je ubiti
pij acedofil ili lactogyn tablete sa dobrim bakterijama
Hvala. Probat ću tako.