Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pitanje u vezi studiranja

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno pitanje u vezi studiranja

bok mame!
    ovako citala sam vase postove na "prava studenata", ali me malo zbunilo jer vi pricate o naknadama uglavnom, a mene ne interesira to pa sam otvorila novu temu.
    ovako upisala sam ekonomiju, ali višu (trogodisnju) 2001, prvije dvije godine sam redovno polozila i onda se zaposlila i otegnula trecu, ujedno i zadnju godinu, tako da su mi ostala 2 ispita i diplomski za odraditi....
    medjutim, ostala sam trudna u 6-om mj.2007, i termin mi je u 3.mj 2008 (za mjesec dana), a faks sam platila za produzenje godine u 9-om mj.2007.i prije sam ga produzivala, ali sada su mi napisali da mi studij traje ZAKLJUCNO sa 9.mj.2008.
    znaci li to da ako ne dam ispite i diplomski do tada da mi ponistavaju faks, kao da ni nisam studirala?? i ako je tako, da li imam pravo zamrznuti godinu posto sumnjam da cu imati vremena za ucenje kada mi se beba rodi?i da li cu uopce ista postici time?
    znam da sam mozda malo iskomplicirala, ali ako ITKO ima iskustva bila bih zahvalna da mi odgovori....hvala cure!
    p.s. nadam se da sam smjestila pitanje u pravu rubriku....pusa

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nemogu ti pomoci nazalost, al mislim da bi vise odgovora dobila na pravna pitanja, ne na kruzioci trudnica...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja mislim.....
    kružioci trudnica

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ok cure, hvala...onda cu tamo kopirati ovo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •