Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pitanje vezano za studij...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno pitanje vezano za studij...

bok mame!
    ovako citala sam vase postove na "prava studenata", ali me malo zbunilo jer vi pricate o naknadama uglavnom, a mene ne interesira to pa sam otvorila novu temu.
    ovako upisala sam ekonomiju, ali višu (trogodisnju) 2001, prvije dvije godine sam redovno polozila i onda se zaposlila i otegnula trecu, ujedno i zadnju godinu, tako da su mi ostala 2 ispita i diplomski za odraditi....
    medjutim, ostala sam trudna u 6-om mj.2007, i termin mi je u 3.mj 2008 (za mjesec dana), a faks sam platila za produzenje godine u 9-om mj.2007.i prije sam ga produzivala, ali sada su mi napisali da mi studij traje ZAKLJUCNO sa 9.mj.2008.
    znaci li to da ako ne dam ispite i diplomski do tada da mi ponistavaju faks, kao da ni nisam studirala?? i ako je tako, da li imam pravo zamrznuti godinu posto sumnjam da cu imati vremena za ucenje kada mi se beba rodi?i da li cu uopce ista postici time?
    znam da sam mozda malo iskomplicirala, ali ako ITKO ima iskustva bila bih zahvalna da mi odgovori....hvala cure!
    p.s. nadam se da sam smjestila pitanje u pravu rubriku....pusa

DaDo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

raspitaj se dobro, ali ja sam na magisteriju imala pravo na produženje godine dana zbog porodiljnog dopusta. nosila sam neku potvrdu i imala pravo na produženje statusta magistranda.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

S obzirom da si izvanredni student, ipak ti preporučujem da se obratiš direktno na Referadu EF.

Molim te da javiš što su ti rekli.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a jedino mi to i preostaje...sutra cu ici pa javim, nema frke....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mamma san, ukratko, MORAM poloziti ispite i diplomski obavezno do 30.09.2008. iz razloga sto se totalno ukida stari program na kojem sam ja.dakle bez obzira sto sam na cuvanju trudnoce i sto ce mi uskoro doci beba, sada nemogu produzivati godinu. znaci ili srediti faks do roka ili ako zelim nastaviti studij u 9-om mjesecu se ubaciti na novi program sto je koma jer pitanje je koliko ispita cu dobiti i koliko ce to trajati i to je to.
    katastrofa.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

miki, a ništa onda....

umjesto što forumiraš, zagrij stolicu!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •