Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: HELPAJTE I SAVJETUJTE...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno HELPAJTE I SAVJETUJTE...

BOK SVIMA!
    EVO, I JA SE ODLUCILA PRIDRUZITI...MOZDA MI MOZETE PODICI RASPOLOZENJE I USADITI NADU..
    OVAKO... IMAM 22 GOD I MAMA SAM JEDNE PREKRASNE CURICE OD 2 I POL GODINE...SADA BI HTJELI SEKU ILI BRACU. POKUSAVAMO OD 7 MJ. PROSLE GODINE I NISTA, MOJE MENGE KATASTROFA... OD 3 MJESECA IH SKORO NI NEMAM...NALAZ HORMONA STITNJACE U REDU, OSTATAK CEKAM... PILA SAM DABROSTON, ALI MI SE CINI DA NE DJELUJE, CIM PRESTANEM PITI, MENGE OPET NEMA...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobrodošla! Please piši drugi put malim slovima - ovako kad se piše vel. slovima to se kao tumači kao vikanje, a to ti vjerojatno nije namjera. Piješ dabroston za dobit mengu - zašto? Ništa, pričekaj nalaze hormona, nemoguće je bilo što reć' uz ovako minimalne podatke, godine ti govore u prilog i potpomognuta super pomaže kod tako mladih žena. Jesi i prije trudnoće imala problema sa ciklusima? Amenoreje (kad nemaš menstruacije) su često povezane s PCOS sindromom (sindrom policističnih jajnika) - kad dobiješ nalaze hormona - javi se. Muž bi ti trebao napravit spermiogram - to je najbrža pretraga i onda ako je spermiogram tvog muža OK, tvoji hormoni ne upućuju na neku dijagnozu nego su kao normalni, ako su ti cervikalni brisevi u redu, onda treba napravit HSG (pretraga kojom se utvrđuje prohodnost jajovoda) i to ti je neki minimalni set za počet bilo što uopće razmatrat koja bi bila tvoja dijagnoza i tako dalje. Sretno, javi se kad dobiješ koju pretragu.

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pričekaj nlaze hormona pa će oni sigurno dati neku informaciju. A je li ti se i nešto drugo bitno promijenilo od prije prve trudnoće u odnosu na sad. Sumnjaš li ti u nešto zbog čeka nemaš uredan ciklus? Koliko si dojila, jesi li varirala jako u težini, preboljela neku boleštinu, stres..ima tu svega što može utjecati.
    Ajd javi se i naravno postani čim prije trbušasta!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mummy_s prvotno napisa
    Pričekaj nlaze hormona pa će oni sigurno dati neku informaciju. A je li ti se i nešto drugo bitno promijenilo od prije prve trudnoće u odnosu na sad. Sumnjaš li ti u nešto zbog čeka nemaš uredan ciklus? Koliko si dojila, jesi li varirala jako u težini, preboljela neku boleštinu, stres..ima tu svega što može utjecati.
    Ajd javi se i naravno postani čim prije trbušasta!

Prije trudnoce ciklusi nisu bili bas uredni, al sam barem dobivala, ovo sada je koma...Ne pada mi na pamet bilo sto sta je toliko moglo utjecat na ciklus... Pod stresom sam kao i vecina nas u danasnje vrijeme, ali se ja vjerojatno previse opterecujem. Dojila sam doduse samo 3 tjedna ( mislis da bi to nakon 3 god moglo utjecat na ciklus ), nisam varirala u tezini niti preboljela kakvu bolest. Hvala ti sta si se javila....

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Dobrodošla! Please piši drugi put malim slovima - ovako kad se piše vel. slovima to se kao tumači kao vikanje, a to ti vjerojatno nije namjera. Piješ dabroston za dobit mengu - zašto? Ništa, pričekaj nalaze hormona, nemoguće je bilo što reć' uz ovako minimalne podatke, godine ti govore u prilog i potpomognuta super pomaže kod tako mladih žena. Jesi i prije trudnoće imala problema sa ciklusima? Amenoreje (kad nemaš menstruacije) su često povezane s PCOS sindromom (sindrom policističnih jajnika) - kad dobiješ nalaze hormona - javi se. Muž bi ti trebao napravit spermiogram - to je najbrža pretraga i onda ako je spermiogram tvog muža OK, tvoji hormoni ne upućuju na neku dijagnozu nego su kao normalni, ako su ti cervikalni brisevi u redu, onda treba napravit HSG (pretraga kojom se utvrđuje prohodnost jajovoda) i to ti je neki minimalni set za počet bilo što uopće razmatrat koja bi bila tvoja dijagnoza i tako dalje. Sretno, javi se kad dobiješ koju pretragu.
    Hvala na javljanju i sorry zbog slova.. javim se kad dobijem nalaz, jer stvarno jako malo znam o svemu tome....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •