kakav tepih preporucate da se ne vide mrvice jako na njemu i da se lako odrzava?
i koji je po vama usisavac ok da nije preglasan i da ok vuce (hepa, voda, obicni)?
svaki proizvod da nije iznad 700 kn
kakav tepih preporucate da se ne vide mrvice jako na njemu i da se lako odrzava?
i koji je po vama usisavac ok da nije preglasan i da ok vuce (hepa, voda, obicni)?
svaki proizvod da nije iznad 700 kn
ako imaš nekog tko će svakodnevno usisavati, onda onaj koji ti je najljepši, u suprotnom niti jedanAngelina_2 prvotno napisa
baš iz tog razloga, kao i prašine i grinja nemam tepih
usisavač imam, neki philipsov, ali ga ne koristimo (osim kad mm buši rupe na zidu), jer su nam pločice i parketi i to svaki dan - svaki drugi, operem...
imamo tepih, vuneni, boja mesa, odosno prljavo roza. Ne vide se mrvice na toj bojo. Ima par plavih detalja na njemu, tu se vide mrvice.
Usisavač ako ćeš sa hepa filterom, onda pazi jako koji, ima jedan topic koji usisava č kupiti nedavno otvoren. Od hrpe usisavača ispalo da su 2,3 dobra, ostalo je shit kao naš zanussi sa hepa koji smo kupili prije par mjeseci.
Mm je alergičan na grinje, ali kod nas doma nije alergičan na ništa, valjda nemamo grinja, ali kad ode svojima obavezno je na dimidrilu cijelo vrijeme.
E da, sad sam se sjetila da su na prezentacijama za vunenu postljinu govorili da grinje neće u vunu.
Što se tepiha tiče-samo ne tamni jednobojni.Ja sam imala prekrasan ljubičasti sa nekim šarama,ali mi je nakon svakodnevnog usisavanja došlo da se okačim o prvi klin pa sam ga ravno na smetlište.
Sada imam prekrasan,debeli svijetlo-bež tepih.
Preporodila se.Jednom tjedno-ako ti se da,može i dulje.
angelina, ubaciš li "usisavač" u pretražnik dobit ćeš podulju stranicu topica.
isto tako i za "tepih".
molim te da se poslužiš dosadašnjim topicima na ove teme.