Moj Roko je 1,5g. Jučer smo ležali u krevetu i sisali i on odjednom kaže: mimi voliš,mimi sreća
Suze su mi samo potekle.
Morala sam ovo podijeliti.
Moj Roko je 1,5g. Jučer smo ležali u krevetu i sisali i on odjednom kaže: mimi voliš,mimi sreća
Suze su mi samo potekle.
Morala sam ovo podijeliti.
suze i meni potekle
meni se dogodilo nedavno da je jan ležao samnom u krevetu, još je spavao, počeo se buditi, naglo otvorio oči, pogledao me i odjednom rekao :"Ti si moja mama" ..... fali smajlić gdje mami hoće srce eksplodirati
:D meni je moj Luka neki dan dosao na vrata sa buketičem tratinčica i rekao " Mama ja tebe tako puno volim " ...kako malo čovjeku treba za neizmjernu sreču![]()
nedugo smo se M i ja igrali igre asocijacija.
ja kažem "mama",o on - ljubav.netko tko te jako puno voli.
srce mi je bilo veliko kao kuća.
Kak su djeca super... meni moj tepa "mamicaa... mamica moja.... vojim te jaaaako..."od sreće samo teku
Kako li su jadna dječica u domu koja nemaju nikog![]()
Kako su samo slatki i kako su tako male ,obicne recenice lijepe,velike i pune znacenja![]()
Meni je moja curica prije par mjeseci ,kad sam se nesto naljutila,ne sjecam se vise sto je napravila,dosla do mene i zagrlila me i veli:mama niije juta,mama voji Lalu.Srce mi je puklo![]()
![]()
pred tjedan dana smo mm i ja bili bolesni, i odveli F kod dida i bake na 3 dana da se ne razboli od nas, zovem ga na telefon a on veli - mama ozjavi, pa Fjan dođe
a jučer me uhvatio za uši, nacerio se i rekao uhića - to je moja mama
Na ovo samo rastop..."magriz
a jučer me uhvatio za uši, nacerio se i rekao [i prvotno napisa![]()
Na ovo samo rastop..."magriz
a jučer me uhvatio za uši, nacerio se i rekao [i prvotno napisa![]()
![]()
A mi pre neko veče ležimo jedno do drugoga i on odjednom ustaje i grabi dekicu.
Kuda ćeš?
Idem šojoj mami.- i dođe, pa legne meni na prsa.![]()
Predivni su![]()
Mojoj Linduški je "joli tebe" (volim tebe) već kao "dobar dan", s obzirom da to kaže bar deset puta svakog dana, pa me neki dan posebno raznježila kad je, dok smo se zajedno potrpale u krevet i zagrile, rekla "Ja sam jesela!" (vesela), a na moje pitanje "zašto si vesela?", rekla je "Mamom pava" (s mamom spavam).![]()
ima li neki smajlić koji ne zna oće li plakat ili se smijat?![]()
Moji sinovi su veeelike maze. Vito obožava ići spavati navečer jer prije spavanja se toliko mazimo i grlimo da ja ne mogu vjerovati da takvo što postoji i, sve svađe, živciranja i ostale ružne stvari koje se dogode danju, pobriše naša večer![]()
Vito ne može zaspati ako nismo zagrljeni, stalno mi govori "Vito voli mamu" i "Mama voli Vitu", ljubi me bezbroj puta, predivan jeInače, prije maženja, "uspavljivanje" počinje tako što Vito kaže "oće gledati lijepe nožice", ja mu skinem čarapice, on digne noge i onda gledamo lijepe nožice
![]()
prekrasne male pričalice, moj još samo brblja i zove me mama, ali to mi je tako slatko. Obožavam ga![]()
![]()
meni je tako bilo kad je prvi put dopuzala do mene,popela mi se uz nogavice rekla mama i dala mi pusu.......
![]()
Šimun, kada ga netko pita kako se zove, kaže -Šime sunce, mami sunce- Njegove puse ne mogu mjeriti s ničim na ovom svijetu, tako su pre pre prekrasne. Sunce moje malo![]()
mene isto odma počne pucat takav osjećaj :/Amalthea prvotno napisa
a i M isto to radi...mamice moja, vojim te do neba...
u vrtiću na Valentinovo izjave o ljubavi teta napisala na zidu..Marin:"Ja sam ljubav...mami ljubav"![]()
Preljepo! Lovre jos nista ne kaze, ali voli se maziti - puuuunokrumpiric prvotno napisa
![]()
Prošli smo vikend išle u parkić, ja sjedim na klupi, a Tina se spušta niz tobogan i svaki put kad se dočeka na noge odskakuće uz glasno vrištanje... Zovem je Dođi popiti sokića, ona dođe, pije sok i gleda me onako ispod obrva pa će : Ja sam sletna! A meni srce u grlu, ne mogu disati... pa sam je zagrlila i rekla joj da mi je jako drago kad je ona sretna
Moje dijete je velika maza. Stotinu puta na dan vikne maziti se i onda se mi grlimo i on nasloni glavu na moja prsa.
Ponekad me spontano počne ljubiti po cijelom licu.
Najnovije je da stalno mazi bebu u pupi, zadnjih noći spava tako da drži ruku na mom stomaku i ne da mi okrenuti se na drugu stranu.
![]()
![]()
![]()
moja su oba dečka velike maze,strašno vole dodir,zagrljaj i poljubac
što se starijeg tiče,nedavno sam u njegovom vrtiću prisustvovala radionici gdje su roditelji izrađivali kostime za fašničku povorku
on je svako malo došao pomaziti se,po poljubac...iako su mu svi prijatelji bili tamo i imao je zanimaciju...i baš mi je upalo u oko da je on jedini od svih klinaca tako...e sad ne znam je li on ekstra maza ili ja nemam mjere...no ne bih nikada drugačije
a i Roko mi je počeo izjavljivati ljubav...trenutno me zove isključivo mamice,evo jutros mi je za dobro jutro rekao,nakon malog uzdaha:Baš te volim![]()