Ustvari, imam dva pitanja. Zašto mi (već neko vrijeme):
1. kompjuter ignorira onu malenu kvačicu na "logiraj me automatski" i
2. ne stiže obavijest na e-mail o temi na koju sam pretplaćena?
Hvala na odgovorima![]()
Ustvari, imam dva pitanja. Zašto mi (već neko vrijeme):
1. kompjuter ignorira onu malenu kvačicu na "logiraj me automatski" i
2. ne stiže obavijest na e-mail o temi na koju sam pretplaćena?
Hvala na odgovorima![]()
Izadji iz rodine stranice. Ugasi explorer. Upali ga, odi u TOOLS => INTERNET OPTIONS i tamo stisni DELETE COOKIES i DELETE FILES (klikni na kucicu da ti obrise i offline pages)1. kompjuter ignorira onu malenu kvačicu na "logiraj me automatski" i
Izgasi explorer, upali ponovo i onda se ulogiraj.
Da li je sigurno to oznaceno u tvom profilu? Da li ti je tocna e-mail adresa u profilu?2. ne stiže obavijest na e-mail o temi na koju sam pretplaćena?
1. korak sam napravila i provjerila - štima
2. korak - nemam pojma zašto mi ne stiže obavijest o novom postu u pretplaćenoj temu, a stiže mi obavijest o privatnoj poruci.
No, nema ni to veze, bitno je da me više ne davi s logiranjem
Hvala Anchie,si
Ako imaš uključenu neku antispam zaštitu koja briše već na severu moguće je da ti te obavijesti svrsta u spam pa ti i ne stignu.Kaja prvotno napisa
Ja imam napravljeno da mi spam baca u poseban folder i tamo znam naći neke od obavijesti sa nekih tema (ne sve :? ). Odgovori na privatne redovito mi nisu spam.
Imam antispam al šalje mi takve poruke u folder koji ionako provjeravam - dakle, nije mi uključeno automatsko brisanje.Tia prvotno napisa
No, kako sam već i rekla, drago mi je zbog rješenja logiranja. Ionako na forumu krećem od nepročitanih postova![]()
Evo ga!!! Proradio je problem br. 2 :D :D :D