[Ja sam se ovako doslovno osjećala, nakon identičnog postupka u državnom rodilišti prije 5 god.
osjećam se osakaćeno i fizički i psihički
I dan, danas mi je žao što nisam ništa poduzela, da rodilištu /šefu/kome već ostane također gorak okus u ustima jer su se usudili napraviti tako nešto na meni bez pitanja. Međutim ja tada nisam ništa znala, niti za Rode, niti da se prirodan porod ne može dobiti u hr u nekoj normalnoj, standardnoj proceduri, niti šta uopće mogu poduzeti. Bila sam par godina u totalnom šoku (ono faze kad se uvjeravaš pa nje to ništa, sve su to doživjele, neću sad jedino ja dizati frku). Kad sam došla sebi, prošlo je već toliko vremena da ne znam da li imam zakonsko pravo uopće dobiti svoju dokumentaciju. Zašto ti pišem cijelu ovu litaniju, Jer mi je, da na žalost, još uvijek jednako gorak okus u ustima kad se tuširam pa osjetim taj ožiljak. Ne zato što mi on radi neke probleme, nego zato što je vezan sa mojim dostojanstvom koje je osakaćeno. I da, da imam učinkovit način da osjete packe - učinila bih to sa velikim zadovoljstvom. Ti si jedino tu u prednosti pred nama ostalima.
Žao mi je stvarno zbog tebe još više, jer ispada da se sa možda i manjom količinom novaca u državnom rodilišti ispod stola, dobijaju i bolje usluge samo možda bez plazma televizora.
A da ne spominjem da u vž ili rijeci skoro sve isto se trude pružiti neki ljudi, a da možda ne dobiju niti čokoladu za to. Ali zato dobiju kritike kolega, koji misle da rade i previše u odnosu kakva je organizacija i koliko su plaćeni.