-
speedi = nuklearna fizika
Molim mame i tate s iskustvom s quinny speedi kolicima da mi objasne kak se skida kompletna navlaka. Pošto prvih mjeseci na ta kolica mislim stavljat košaru ili as nema smisla da ovo s kolica original bude ispod...uostalom škicala sam po gradu kak drugi to kombiniraju i niko nema kompletna kolica + as ili košara neg ostane sam konstrukcija.....uglavnom u uputama nema niš i uspjepla sam poskidat sve remenčiće navleke s konstrukcije osim onih na ručki....i nema šanse.... :?
inače ja po kući sve sastavljam i rastavljam za razliku od mm-a al ovo s kolicima mi je prestrašno
-
ta podloga je zakopčana na malo više mjesta s drukerima i raznim kopčicama oko konstrukcije,nije teško malo strpljenja a ima i u uputstvima !!
-
ja sam imala isti problem. meni je jedna cura bila objašnjavala preko telefona ...pola sata
nikako nisam mogla skinuti.
provučeš kroz one četvrtaste kopčice... na sebi imaju maleni otvor-kao prorez (tek toliko da se može izvući). zarotiraj, pa ćeš vidjeti... ako već nije riješeno, sretno!
-
ja sam imala isti problem. meni je jedna cura bila objašnjavala preko telefona ...pola sata
nikako nisam mogla skinuti.
provučeš kroz one četvrtaste kopčice... na sebi imaju maleni otvor-kao prorez (tek toliko da se može izvući). zarotiraj, pa ćeš vidjeti... ako već nije riješeno, sretno!
-
pardonček
-
Da, one koje se cine da kao da se ne moze s njih skinuti, imaju NA SREDINI prorez tako da se ne vidi odmah, treba povuci malo trakice prema dolje i onda skuzis da se mogu provuci kroz to. Mi smo imali isti problem, nikako nismo mogli to skinuti, a onda smo slucajno otkrili foru, uzas...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma