Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: speedi = nuklearna fizika

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno speedi = nuklearna fizika

Molim mame i tate s iskustvom s quinny speedi kolicima da mi objasne kak se skida kompletna navlaka. Pošto prvih mjeseci na ta kolica mislim stavljat košaru ili as nema smisla da ovo s kolica original bude ispod...uostalom škicala sam po gradu kak drugi to kombiniraju i niko nema kompletna kolica + as ili košara neg ostane sam konstrukcija.....uglavnom u uputama nema niš i uspjepla sam poskidat sve remenčiće navleke s konstrukcije osim onih na ručki....i nema šanse.... :?
    inače ja po kući sve sastavljam i rastavljam za razliku od mm-a al ovo s kolicima mi je prestrašno

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ta podloga je zakopčana na malo više mjesta s drukerima i raznim kopčicama oko konstrukcije,nije teško malo strpljenja a ima i u uputstvima !!

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam imala isti problem. meni je jedna cura bila objašnjavala preko telefona ...pola sata
    nikako nisam mogla skinuti.
    provučeš kroz one četvrtaste kopčice... na sebi imaju maleni otvor-kao prorez (tek toliko da se može izvući). zarotiraj, pa ćeš vidjeti... ako već nije riješeno, sretno!

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam imala isti problem. meni je jedna cura bila objašnjavala preko telefona ...pola sata
    nikako nisam mogla skinuti.
    provučeš kroz one četvrtaste kopčice... na sebi imaju maleni otvor-kao prorez (tek toliko da se može izvući). zarotiraj, pa ćeš vidjeti... ako već nije riješeno, sretno!

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pardonček

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da, one koje se cine da kao da se ne moze s njih skinuti, imaju NA SREDINI prorez tako da se ne vidi odmah, treba povuci malo trakice prema dolje i onda skuzis da se mogu provuci kroz to. Mi smo imali isti problem, nikako nismo mogli to skinuti, a onda smo slucajno otkrili foru, uzas...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •