Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 62

Tema: Postupci na teret HZZO-a u Poliklinici IVF u ZG i Poliklinici Cito u ST do 31.03.13.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno Postupci na teret HZZO-a u Poliklinici IVF u ZG i Poliklinici Cito u ST do 31.03.13.

Poliklinika IVF u Zagrebu (prof. Šimunić) i poliklinika Cito u Splitu imaju do kraja ožujka 2013. g. dodatno odobrenih postupaka na teret HZZO-a. Dobili su i potvrdu o tome, odnosno produženje ugovora od HZZO-a. Što će biti nakon toga, to se još ne zna.

Svi Vi, koji čekate postupak u državnim klinikama, pokušajte nazvati Polikliniku IVF za postupak i tražite postupak na teret HZZO-a. To je moguće samo još do 31.03.2013. "Tko prvi, njegova djevojka".
    Požurite i možda vam se posreći da još dobijete takav postupak. Za CITO, koliko čujemo, je gotovo sigurno da su sve te postupke već podijelili, a Poliklinika IVF možda još nije.

I još jedan provjereni info:
    prvi pregled se kod njih plaća, svi nalazi koje imate ne smiju bit stariji od 6 mjeseci (papa test, cervikalni brisevi, markeri hepatitisa, HIV-a, sifilisa). Na prvi pregled možete doći vrlo brzo na red kao i na postupak, stoga požurite i pokušajte.

Sretno svima!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Uh, ovo mi se čini kao dobra vijest. Da sam kojim slučajem spremna za novi postupak već bi bila tamo

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Odlična vijest!!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, je li koja zvala Polikliniku IVF ili Cito?

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ja sam zvala u IVF i imaju još nešto mjesta, naručila sam se kod dr. Crvenkovića na konzultacije i dogovor oko toga u utorak. Većinu nalaza koje traže imam, kaže sestra da nije problem ako tih par nemam jer ću ih u međuvremenu obaviti, al nisam kriva što se za rezultat čeka par dana.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj BubaSanja prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam zvala u IVF i imaju još nešto mjesta, naručila sam se kod dr. Crvenkovića na konzultacije i dogovor oko toga u utorak. Većinu nalaza koje traže imam, kaže sestra da nije problem ako tih par nemam jer ću ih u međuvremenu obaviti, al nisam kriva što se za rezultat čeka par dana.
    super vijesti..... odlično! i SRETNO BubaSanja!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eto dogovorila sam se i ja za postupak idem tamo 05.03.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

super snupi!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bubi,snupi sretno!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala curke , jedva čekam! nadam se da mi to bude zadnji put da moram ići!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Reny123 koliko si platila pregled?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ima li netko da je provjerio kakva je situacija u Citu?

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Reny123 koliko si platila pregled?
    Nisam bila na pregledu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li netko da je provjerio kakva je situacija u Citu?
    ma oni se napune prije nego se sazna ....potraznja je velika

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jel tko zna možda ako još ima mjesta u Poliklinici IVF?

hvala

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

m@tt, nazovi broj 01/4678600 i pitaj ih. znaju raditi i vikendima

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure sretno onima koje uspiju ovo dobiti.. Tebi M@tt isto
    Jel znate sta sve ulazi u taj besplatni postupak? Imam 2 oprecne informacije, prva je da je SVE besplatno, a druga je da se samo postupak ne placa, a sve ostalo (lijekovi, FM) se placa...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bubimitka ako je postupak preko HZZO-a ništa se ne plaća, ni sam postupak ni lijekovi

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bubimitka, to je postupak preko HZZO-a kao i u svakoj državnoj klinici - dakle, pokriveni su i lijekovi i sam postupak. ako nije tako, tu nešto gadno ne štima. ali vjerujem da je u pitanju samo dezinformacija...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam zvala jučer pa me samo pitala kad trebam dobiti menzes u 3 mjesecu i da li imam sve kaj treba inace za postupak, jedino mi papa test nije friški to moram ponoviti . Mogu kod njih uli negdje drugdje, rekla je da imaju još imaju nekaj mjesta. I rekla je da ide na tetet hzzo i da li sam vec prije bila di u postupku i koliko puta?
    Matt sretno da dobijete termin, zovi u ponedeljak što prije!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pitam jer je prijateljica zvala i kad je pitala da li rade postupke preko HZZO-a receno je da rade do kraja 3. mjeseca i da sama snosi lijekove.. Mozda je stvarno krivo protumacila..
    Hvala na informacijama
    Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 16.02.2013. at 18:30

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku

hvala
    veselim se, navijam

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    veselim se, navijam
    Inana ja tek informativno to sad. Draga nije baš oduševljena.... A i bubi veli da se lijekovi plačaju tak da su to sad onda oprečne informacije? Šta je točno onda od toga?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

M@tt zovi i sam provjeri To ti je najpouzdanije, ovo jw sad vec rekla/kazala..
    Ali mislim i ja da je sve besplatno..

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ma oni se napune prije nego se sazna ....potraznja je velika
    čudno.... prečudno!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    čudno.... prečudno!
    Sto je tu precudno? Dr P ima liste postupaka i pacijentica i kad dobije odobrenje od Hzzo-a za xy novih postupaka, prednost da parovima koji su vec odradili odredeni broj postupaka kod njega, obavijesti parove koji su vec na listi, parove koji odgadaju postupak jer ga ne mogu priustiti...
    Meni se to cini normalno i ljudski.
    Nemam informaciju ima li jos mjesta preko Hzzo, samo mi nije bio jasan ovaj komentar. Mozda sam i falila smisao svega
    U tom se slucaju ispricavam zbog upadice...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala
    Jel se to nama netko malo odmorio?! Hrabro naprijed! Mah-mah dragoj!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Jel se to nama netko malo odmorio?! Hrabro naprijed! Mah-mah dragoj!
    Je Sneki, tj. barem mislim tako.

Ne želim forsirati dragu na ništa, ali rekla još eventualno ciklus najviše dva probamo prirodno i onda idemo dalje jer je puno vremena prošlo. Poveo se i razgovor o posvojenju i oba smo se složili da je i to opcija, pa bi paralelno bili i u postupcima i u potupku posvojenja.
    Nedoumica je samo trenutno da li dalje k dr.L. ili idemo u Betaplus k doktorici. Draga je izrazila želju promjene što me jako iznenadilo moram priznati. Trenutno čekamo rezultate TSH i AMH-a koje smo vadili prošli mjesec.

Baš ču sad nazvati da pitam ako su popunili mjesta u poliklinici IVF sva,pa javim...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Znači ovako, za zainteresirane mjesta ima još uvijek. Treba doći na konzultacije koje se plačaju 200 Kn, te treba imati kako je neko već spomenuo nalaze ne starije od 6 mjeseci Papa testa, Cervikalnih briseva, krvne grupe od supruge, te markere hepatitisa i Hiv-a. Što se tiče plačanja, znači HZZO pokriva sve troškove, i nabavku lijekova kao i sam postupak. Eto.

Sad da je jos samo dragu nagovoriti....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Postupci na teret HZZO-a u privatim klinikama ST do 31.03.13.

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Sto je tu precudno? Dr P ima liste postupaka i pacijentica i kad dobije odobrenje od Hzzo-a za xy novih postupaka, prednost da parovima koji su vec odradili odredeni broj postupaka kod njega, obavijesti parove koji su vec na listi, parove koji odgadaju postupak jer ga ne mogu priustiti...
    Nemam informaciju ima li jos mjesta preko Hzzo, samo mi nije bio jasan ovaj komentar. Mozda sam i falila smisao svega
    Kad se radi o postupcima na teret HZZO-a, normalno je da svi osiguranici imaju jednaku šansu doći do tog postupka, jer se radi o postupcima koje svojim doprinosima financiraju zaposleni građani.

Nije normalno da se u privatnim klinikama privilegiraju pacijenti koji privatno koriste usluge na način da im se da im se odigurava prednost pri ostvarivanju usluga koje se financiraju od strane HZZO-a.

Privilegiranje je omogućavati pravo prvenstva privatnim pacijentima da dođu do postupka na teret HZZO-a, čime se automatski prikraćuju za to pravo drugi pacijenti koji ne koriste privatnu uslugu te klinike.

Ljudski je da vlasnik privatne zdravstvene ustavnove donira vlastiti novac parovima koji se kod njega duže i neuspješno liječe, ljudski je i da vlasnik privatne ustanove donira vlastiti novac parovima koji nemaju sredstva da plate privatnu uslugu.

Normalno je ne miješati javno i privatno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja se slažem s Inesz, zašto bi netko dobio prednost samo zato što je potrošio određenu svotu novaca kod njih, oni koji nemaju ni za jedan postupak nikada neće doći na red a ovo ionako ne financira klinika Cito nego HZZO.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Matt hvala ti sšto istražop sve!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    ma nisi ti falila, možda sam ja.... .nego kao to da je kod njega sve popunjeno i mnogo prije nego što se sazna iz HZZO-a da će produživanja ugovora biti? Kako je on to mogao znati uopće?

Ali.... i dalje smo fulali gol čini mi se, jel netko zvao u Cito uopće i pokušao dogovoriti postupak preko HZZO-a u ovoj godini?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se radi o postupcima na teret HZZO-a, normalno je da svi osiguranici imaju jednaku šansu doći do tog postupka, jer se radi o postupcima koje svojim doprinosima financiraju zaposleni građani.

Nije normalno da se u privatnim klinikama privilegiraju pacijenti koji privatno koriste usluge na način da im se da im se odigurava prednost pri ostvarivanju usluga koje se financiraju od strane HZZO-a.

Privilegiranje je omogućavati pravo prvenstva privatnim pacijentima da dođu do postupka na teret HZZO-a, čime se automatski prikraćuju za to pravo drugi pacijenti koji ne koriste privatnu uslugu te klinike.

Ljudski je da vlasnik privatne zdravstvene ustavnove donira vlastiti novac parovima koji se kod njega duže i neuspješno liječe, ljudski je i da vlasnik privatne ustanove donira vlastiti novac parovima koji nemaju sredstva da plate privatnu uslugu.

Normalno je ne miješati javno i privatno.
    Možda je u Huxleyevom predivnom utopističkom svijetu...
    U stvarnom svijetu u kojem živimo, u Hrvatskoj, gdje je privatnik puno lakše postati nego ostati, mislim da je normalno da su interesi i prava pacijenata liječniku na prvom mjestu. Brinući o pacijentima, pružajući im individualni pristup, liječnik privatnik upravo i opstaje.
    Zanimljivo je kako inzistiramo na takvom pristupu, tražimo da nam se omogući zaobilaženje pravila na način da dokupimo lijekove, zaobiđemo liste čekanja, a onda govorimo kako je nemoralno da liječnik privatnik obavijestu svog pacijenta da može iskoristiti svoje pravo na postupak financiran od strane Hzzo- a kod liječnika kojeg je odabrao, u ustanovi u koju polaže svoje povjerenje. Doprinose za zdravstvo plaćamo svi.
    "Dijeljenje" postupaka preko Hzzoa u privatnim klinikama ide po principu ko prvi njegova djevojka. Da li to znači kako bi ustanova trebala objaviti oglas u NN kako bi se svi zainteresirani imali priliku javiti, uvjetno rečeno, jer ni tom glasilu nemaju svi pristup. Ne mislim da netko tko je dovoljno zainteresiran za postupak u Citu, zna da obično imaju određeni broj postupaka preko Hzzo-a i provjerava sa klinkom da li je do odobrenja došlo, nema šanse upasti.
    Kadauna razgovarala sam sa dr Poljakom o tome, on je očekivao produljenje od Hzzo-a iz razloga što su Firule i Cito jedine klinike koje se bave potpomognutom oplodnjom u Dalmaciji, pri čemu Firule još uvijek nemaju za Hzzo toliko isplativu razinu uspješnosti (u to ne bih ulazila, ne baratam konkretnim podacima, ali vjerujem da dr P barata) kao niti Citovu opremljenost kako bi samo njima omogućili "besplatne" postupke.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A kako se odreduje koji privatnik moze raditi nesto na teret hzzo? Ja bih dala ili svim privatnicima nesto postupaka tako,ili niti jednom.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    A kako se odreduje koji privatnik moze raditi nesto na teret hzzo? Ja bih dala ili svim privatnicima nesto postupaka tako,ili niti jednom.
    uf, već odavno zachatavamo temu ...... ali evo da ti odgovorim, ovo i jeste neka vrsta bolne točke, prije 2 godine su pol. IVF i pol. Cito nekim divnim čudom dobili ugovore s HZZO-om, a kako se kod nas ništa ne događa slučajno, tako iskreno sumnjamo da se i ovaj odabir dogodio slučajno i to u vijreme MIlinovića....... valjda ŠImunić i Poljak znaju zašto i kako su dobili ugovore s HZZO-om dok druge klinike koje su se također prijavile nisu.......

Čini se da su ugovori produženi do 31.03 i piše...... da se ne zna što će biti nakon toga.....
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 18.02.2013. at 15:36

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Praksa da privatne klinike postupke koje imaju na teret HZZO-a dodjeljuju svojim privatnim pacijentima, dok za one koji nisu njihovi privatni pacijenti nikad nema mjesta za takav postupak, po meni se ne može nikako nazvati brigom za pacijente, individualnim pristupom ili borbom za prava pacijenata (naravno svojih privatnih pacijenata). Takvi postupci naprosto nisu transparntni ni pošteni prema drugim pacijentima osiguranicima HZZZ-o.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sad sam se totaln pogubila!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Praksa da privatne klinike postupke koje imaju na teret HZZO-a dodjeljuju svojim privatnim pacijentima, dok za one koji nisu njihovi privatni pacijenti nikad nema mjesta za takav postupak, po meni se ne može nikako nazvati brigom za pacijente, individualnim pristupom ili borbom za prava pacijenata (naravno svojih privatnih pacijenata). Takvi postupci naprosto nisu transparntni ni pošteni prema drugim pacijentima osiguranicima HZZZ-o.
    Inesz ja sam danas zvao i mi nismo pacijenti poliklinike IVF nego IVF centra pa su mi rekli da ima mjesta i da možemo u postupak. Tako da ipak mogu i oni koji nisu privatni pacijenti te poliklinike iči u postupak.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

snupi, m@tt,
    ne dajte se zbuniti. pročitajte postove gore, odgovarala sam za kliniku koja nije u Zg.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Inesz ja sam danas zvao i mi nismo pacijenti poliklinike IVF nego IVF centra pa su mi rekli da ima mjesta i da možemo u postupak. Tako da ipak mogu i oni koji nisu privatni pacijenti te poliklinike iči u postupak.
    Super, to znamo. U IVF centru na red za postupke preko HZZO-a došli su i pacijetni koji nisu njihovi privatni pacijenti.
    Molim vas, vidite naslov teme i pročitajte postove broj 30 i 34.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Super, to znamo. U IVF centru na red za postupke preko HZZO-a došli su i pacijetni koji nisu njihovi privatni pacijenti.
    Molim vas, vidite naslov teme i pročitajte postove broj 30 i 34.
    Misliš IVF poliklinici?

Potpis na sve što si rekla, iako imam Cito bebu.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Slazem se sa Kadaunom da smo otisli daleko off...
    Htjela sam jos samo dodati da ja u biti ne znam po kojem principu Cito dodjeljuje postupke preko Hzzo, niti znam po kojem principu Ivf poliklinika dodjeljuje iste. Sve izneseno su moja razmisljanja i stavovi, temeljeni na mom iskustvu. Takoder, s obzirom na to da nitko nije provjerio i podijelio prima li jos poliklinika Cito pacijente za postupke preko Hzzo-a, necu vise mlatit praznu slamu.
    Raspravu o tome kako bi trebao izgledati/kako izgleda sustav zdravstva u Hr, te kako bi trebale biti organizirane klinike, privatne i drzavne... mozemo, po meni, nastaviti u filozofskom kutku.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ni ja ne znam po kojem se principu dodjeljuju postupci i ne mogu prejudicirati...samo sam htjela reći da je moje osobno iskustvo takvo da sam u jedan jedini postupak u Cito išla prošle godine preko HZZO-a. Nikad prije toga niti poslije toga nisam išla privatno. Poslala sam mail. rečeno mi je da moram doći na prvi pregled. Nakon pregleda dobila sam termin. Doduše, morala sam čekati nekoliko mjeseci. Nikakve druge privilegije ni veze nisam imala, niti sam se na ikoga pozivala, Tako da vjerujem da su iskustva različita.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

zvala sam Cito. sestra koja se javila rekla je da ne zna, da nema trenutno dr P i da se javim popodne kad on dodje. nije li cudno da osoba koja radi u odredjenoj ustanovi ne zna takve stvari?

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ako si zvala za postupak do kraja 3. mjeseca...u Citu postoji lista za HZZO postupke i posljednje dvije godine koliko rade preko HZZO-a bila je popunjena nekoliko mjeseci unaprijed. Nema šanse da u 2. mjesecu do kraja 3. nije popunjena.

A dr. P je taj koji vodi sve vezano za HZZO. Sestre ti jedino mogu zakazati konzultacije ili spojiti na njega ili za neku drugu stvar dr. Š. One ti sigurno neće davati informacije o terminima postupka - bilo plaćenog, bilo preko HZZO-a - barem je u toj klinici takva politika.
    Posljednje uređivanje od BHany : 19.02.2013. at 10:00

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam u prvi postupak u Citu usla skroz neplanirano, na ho-ruk. Dosla na konzultacije igrom slucaja 3dc, stanje jajnika bilo odlicno i dr. Poljak nije htio propustiti priliku pa smo odmah usli u postupak. Taj sam naravno platila jer nije bilo ni vremena ni okolnosti za traziti da bude preko Hzzo-a. Nakon negativne bete sam pitala dr. za postupak preko hzzo-a i covjek mi ga je dao bez problema, cak me je ugurao u neki raniji termin jer je netko bas otkazao. Dakle, nije taj termin cuvao za neke dugogodisnje pacijente kod njega, vec ga je dao meni koja sam mu bila poprilicno nova.
    Na srecu, ni ja nisam taj postupak preko hzzo-a iskoristila jer nam je sekundarni od ovog prvog postupka bio uspjesan.

Ja uglavnom imam odlicno iskustvo s Citom i dr. Poljakom i bas sam stekla dojam da je njemu jako stalo da pacijenti uspiju, spreman je brda pokrenuti da nam pomogne i nije mu vazan samo profit. To je moje iskustvo! I to sam pricala i prije nego sam zatrudnila ko njega!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo off topica ) i već smo prešli u pro i kontra Cito poliklinike

Hajmo vidjeti jel tko može saznati što se sad zbiva u Cito poliklinici., da li se još može doći do HZZO-ovskih postupaka ............. i molim još jednom cure koje su možda kontaktirale Cito polikliniku za postupak na teret HZZO-a u periodu siječanj do ožujak 2013. da se jave.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E ovako ovo je informacija za koju sam sigurna.
    Prvi postupak u poliklinici ivf ide preko hzzo-a. Pregled,uzv,i ako radite papu kod njih plačate,a cijeli postupak (lijekovi,folikumetrija,punkcija,transfer..) se ne plača. Punkciju rade bez anestezije,ako ima više folikula dobijete neku koktelić koji pomaže ćorak! Barem kod mene tako bilo,a nisam neka plačljivica i imam dosta visoki prag boli.
    E sad vec drugi postupak koji radite kod njih plačate,meni su rekli sve zajedno otprilike 8.000 kn.
    Što se tiče cijele ekipice,svi ljubazni,osjećaš se kao kap vode na dlanu,pogotovo sestra Božana...
    Dr Crvenković mi je nešto bolji od Dr Šimunića.Ali sve u svemu super.

E sad ja nisam išla dalje kod njih jer nam financije to nisu dozvolile,tako da ako uspijem doći do tih para,svakako se vraćam k njima.
    Prvi ivf kod njih dobitan mada nije dobro završilo (u potpisu)

Baš sam se raspričala,ali nadam se da sam barem malo pomogla!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo najnovije informacije.

Dakle i u Poliklinici IVF je popunjeno sve dugim protokolima. Rekla mi je gospođa da se možemo predbilježiti eventualno na kratki protokol ako želimo što nam nažalost u našem slučaju ne znači puno zbog niskog AMH-a jer smo kod dr.L. konstano iskoristili 20+ Gonala.
    Ali je rekla da je moguće da im HZZO i nakon 31.3. produži ugovor ali mi to u ovom trenutku nije mogla potvrditi jer ne znaju ni oni sami, ali poznajući dr.Š. i politiku koju vodu vrlo je lako moguće da se to i desi.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 19.02.2013. at 15:59

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •