Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 80 od 80

Tema: matična mliječ

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mm pije nekoliko dana matičnu mliječ od kad mu je moj ginekolog to savjetovao. nalaz je oligoasthenoteratozoospermia zbog upale. javiću ishod!!!!

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam pila matičnu mliječ 3 mjeseca prije postupka i stvarno sam se super osjećala,a postupak bio dobitan

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo rekla sam da ću pratiti rezultate nakon mat.mliječi.12.dan -endometrij 14mm i 7 folikula-21/16/15/14/15 i 13/13.(20 Gonal f).Dalje kako Bog da.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

evo ja nisam ponovo trošila mat.mliječ ali mm ju je smazao i ponovio spermiogram koji nakon azoo opet glasi oat i bez nazanake gravis koja je do sada bila tako da to pripisujemo mat.mliječi trenutno ne uzima ništa,sada čekamo 7mj da ponovi nalaz pa da vidimo realno stanje pa ponovo u nabavku i uz pojačanu dozu do sada je uzimao samo 1 žl.dnevno,planiram i ja koristiti ovaj put
    pčelica2009 kakav ti je endometrij bio prije,malo sam listala po nalazima meni je najboje 9mm 13.dan pa si mislim da bi moglo i bolje

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Reći ću ti kakvi će biti zametci jer su mi do sada bili 3. dan 6-stanični.Mislim da mi je endometrij bio sedam.Pokušaj mat.mliječ ujutro na tašte 3-4 kapi direktno pod jezik-ne na metalnu žlicu i tako i prije spavanja(pola sata ne ispirati tekućinom nakon uzimanja).U utorak imam punkciju pa ću u narednom tjednu znati stanje.Do sada je uvijek bilo ovako.Ako je sada bolje onda definitivno pripisujem mat.mliječi.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zaboravila sam napisati da su svi ovi dostigli 18 i 19 a ovaj od 21 je pao na 20(za dva dana)

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pokušaj mat.mliječ ujutro na tašte 3-4 kapi direktno pod jezik-ne na metalnu
    nabavili smo mat.mliječ s medom kakve su to kapi?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lilium prvotno napisa
    dok se lambi ne javi: royal jelly - maticna mlijec sadrzi prirodne steroide - na puno mjesta kazu da ima estrogensko djelovanje (a neki se cak hvale i s progesteronskim) i kazu da je to bas dobro za raznorazne ciste, endometrioze... dok s druge strane neki bas i upozoravaju da dominantno estrogensko djelovanje maticne mlijeci moze dovesti do pojacanja endometrioze npr jedno osobno iskustvo: http://www.sensiblehealth.com/Journey-05.xhtml

Ja bih zakljucila da treba biti oprezan i slusati svoje tijelo - vjerujem da nekom dijelu populacije s odredjenim problemima maticna mlijec moze i pomoci, no da li bas svima?
    Mene zanima ova stranica iz linka jeli netko probao naručiti ove kineske tinkture možda?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

To je ustvari tinktura matične mliječi tj. mm je izvadio mat.mliječ sa pčelinjaka i 4g razrijedio sa 10ml destilirane vode.Ova sa medom je isto ok jer med jedino drži mat.mliječ svježu barem 15 dana.Inače ako se vadi i drži vani ili na svijetlu,odmah gubi svojstva.Ja samo znam da ona regenerira organe i da je doista uz pčelinji otrov izuzetno djelotvorna.Ja sam je kombinirala sa ubodima.1 kg pčelinjeg otrova je 1000€ na tržištu,a ni mat.mliječ baš nije jeftina. Sigurno postoji razlog za tu cijenu(od pčel.otrova se prave lijekovi).Pokušajte si svakako pronaći peludi i uzimati jednu žlicu na dan(ako niste alergične)Moram pronaći knjižicu sa načinom doziranja pčelinjih proizvoda pa vam javim.

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Matična mliječ je najbolja svježa... direktno iz košnice u frižider i da se potroši ubrzo... ako ne, onda se može zaštiti etanolom, koji se ukloni s vrha bočice kad je želiš koristiti... I ja sma čula divne priče o tome kako je matična pomogla parovima da dodju do djece nako puuuno godina... Sretno svima, a evo link za jednog proizvodjaca iz BiH, mislim da je ove godine imao isporuku i u Hrvatsku...

www.mmm.ba

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

vezano za miješanje s medom:
    Prema nekim autorima preporučuje se čuvanje u medu, međutim matična mliječ je po specifičnoj težini lakša od meda, tako da bi isplivala na površinu i bila izložena uticaju zraka čitavom površinom posude u kojoj se čuva. S druge strane, takav način pakovanja, opravdano, izaziva sumnju kod kupaca. Vrlo često se u prodaji može vidjeti mješavina meda, matične mliječi, propolisa i cvijetnog praha. Interesantno je da je sadržaj ovakvih proizvoda bijele boje, želeći na taj način pokazati sličnost sa matičnom mliječi. Međutim, ukoliko biste u teglu od pola kilograma stavili 2-3 grama matične mliječi sadržaj preostalih 497 grama smjese neće dobiti bijelu boju.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Za onoga tko nema svoje pčele i pčelinjak,(ili ako ste sigurni i znate dobro pčelara) najbolje je pomiješano sa medom.Ovako vam smućkaju,dok dođe do vas-izgubila je svojstva-pogotovo ona što stoji na policama u trgovinama.A za ovu mješavinu će vas isto oguliti-jedna teglica 150kn.A sada odvojeno-med 30,propolis 10,pelud 15kn.Ne ide u mješavinu mat.mliječ.Nađite si pčelara u svom mjestu i pustite oglašavanja.Ja svojim poznatima i to prijenos hladnjakom na malu udaljenost naplatim 50kn mat.mliječ a jedan što oglašava na jednom forumu-150kn.Pa to je pljačka.Mat.mliječ samo od onoga tko vam je najbliži-nikakva isporuka.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mješavina ovog što je Alef napisala je bijele boje zato što je med od uljane repice-bijel je kao mast i pčelari za njega dobiju na veliko malu cijenu pa ga prekupci kupuju i mućkaju svašta u njega i griju ga i miješaju sa drugim medom pa prodaju pod cvjetni med.I tako vi sa polica za 50kn kupite sve samo ne med.

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam čula da je jedan mužić od moje poznanice imao loš spermiogram i pio je matičnu mliječ u obliku praha-nešto slično kao cedevita i za tri miseca je ona zatrudnila-i još je trudna-dakle sad je sve OK. Probaćemo s tim oblikom pa vam javim rezultate ...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ova sa medom je isto ok jer med jedino drži mat.mliječ svježu barem 15 dana.Inače ako se vadi i drži vani ili na svijetlu,odmah gubi svojstva
    .evo opet ja s pitanjima, mi smo nabavili od jednog pčelara iz okolice držimo ju u frižideru,konzumiramo plastičnom žličicom ali trajala nam je duže od 15 dana,pakiranje je malo od 500.gr u staklenci, sad kad bi je konzumirali zajedni vjerojatno bi je brže potrošili,znači li to da ne treba nabavljati veče količine nego onako pomalo kako se troši?i da naša nije bila bijele boje svijetla da ali kao svijetlija boja meda.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Najbolje u manjim količinama.Ako ti ikako taj pčelar može razrijediti mat.mliječ kad je već ima u 10ml zatamnjenoj flašici-kupiš u ljekarnoj.Ali i ovako je ok.Uzimaj ujutro i navečer po jednu žlicu.I pusti da se polako topi pod jezikom.Bitno je da je na tamnom i hladnom-što svježije-to bolje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pčelice i ja spadam u one koji nisu imali treći dan više od 6 stanica jednom 7 tako da baš ako ti neće biti teško javi kakvi su embrija držim fige da su sa što više stanica.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala.Ja se već dva puta nisam micala od 6 staničnih 3.dan.Sada me baš zanima što će biti.Javim obvezno.

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ovaj link sto sam dala jeste moj prijatelj, on ČISTU matičnu pakuje po 9 grama u tamnu bočicu, u pokretni frizider i donese na vrata... Skupo jeste, ali barem znam da je prirodno i stoprocentno

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

To je onda ok ako ti tako transportira.Samo onda manja doza jer je 9grama na 10ml prilična doza.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozdrav! evo da malo podignem temu,,,zanima me kolko vas je pomoću matične mliječi ostalo trudno?i dali su pili i vaši muževi i vi istovremeno? ja imam sina 13 mj starog koji je začet ivf-om,...spermiogram je bio uredu s nešto malo sporijih spermića,al na nalazu je pisaloo da je prirodna trudnoća moguća,ja imala pcos i imala 3 biokemiske prije ivf-a,pa se dok.odlučio napravit ivf i uspjelo je od prve.sad bi opet malu bebicu al već 3 ciklusa ništ,pa me strah da se opet ne ponovi da moramo na ivf.e sad ja bi malo pripomogla s tom matičnom mliječi ako je i dalje problem u spermićima,ali i u mojim jajnicima s tim da imam i čaj od MB travara pa ću krenuti i s njim....molim iskustva....hvala unaprijed

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

dali koja pije matićnu mlijeć ja bi probala pa me zanima povratna info...

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja mogu napisati par riječi. MD uzima matičnu mliječ i koenzim Q10. spermiogram mu se poboljšao u morfologiji sa 3% na 5%. nije puno, ali čovjeka veseli...

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da se i ja priključim, uzimam matičnu mlječ plus vitamin C, od 2mj 2010 god pastile 32 kom pakirano od medo flor proizvođača, mislim da mi je uvelike pomogla....dapače sigurna sam u to!

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hvala probaćemo mislim da nam ne može škoditi pijemo i noni sve za bebicu

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

super sivka odmah sam puna elana i snage za dalje a tebi želim školsku trudnoću lp

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vjerujem da je dobra matična mliječ u kapsulama, al još je bolja čista svježa matična mliječ.
    Meni je pomogla il je placebo

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

http://forum.roda.hr/threads/77309-m...ka-stimulacija
    evo jedna stara ali još aktuelna tema da novije cure upotpune informacije...

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hvala milivoj

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mm kad je pio maticnu, cink i vit C dosta mu se sgram poboljsao, nakon mjesei po sta nije nis pio opet je bio los.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •