Citiraj lilium prvotno napisa
To je kao i s lijekovima koji ne djeluju na sve nas isto, tesko tu netko moze dati generalnu preporuku za sve.
Ovako nekako je mi je rekla gospođa koja mi je preporučila matičnu mliječ. Saslušala je sve probleme koje sam joj nabrojala i zaključila da njezinu prvu preporuku da probam s vrkutom za reguliranje funkcije jajnika, a i preporuke da koristim vitex ili marulju, sve redom zaboravim i da je najbolje da počnem koristiti samo matičnu mliječ, jer bi ona trebala funkcionirati kao nekakav općeniti regulator funkcija. Ja sam si to zamislila u stilu da će popraviti onaj hormon koji kod mene trenutno nije OK.

I ja sam jedna od vas koje već mjesecima dobivate mengu uz pomoć utrogestana ili dabrostona. Matičnu mliječ (ovu u prahu; Lyophilized Royal Jelly Powder Purenatural; btw, zvjezdi danici: cijena jedne vrećice za jednu primjenu je 15 kn pa ako netko zna gdje se može nabaviti jeftinije, molim da mi javi pp-om) koristim tek nekoliko dana, u međuvremenu sam, nakon dabrostona imala jako obilnu menstruaciju, a kakva bi reakcija mogla biti na kraju ovog ciklusa u koji sam tek ušla, vidjet ćemo.

Primijetila sam da me jako "podigne", da mi kava nakon nje nekako ne paše, djeluje mi osvježavajuće na organizam. Pretpostavljam da bi se to djelovanje moglo usporediti s Red Bullom jer mi daje krila (pretpstavljam, jer ne pijem Red Bull ).
Inače, okus joj je... bljak.