-
Ma nije čak problem u tim njenim šturim jednotonskim........-aaaaaaaaaaa pa nemam pojma..... šturim odgovorima, nikad baš nije bila pretjerano rječita (osim detaljnog izvještaja što je bilo za klopu), nego što ona stvarno nema pojma ima li ili nema zadaću ili što ima za zadaću...nedaj bože da pitam iz čega su pisali test jer se ne sjeća...a da ne velim da zaboravi koje je uopće imala predmete...neću ni spominjati da nema pojma kad zaljepi obavijest za roditelje u informativku... :/ Nekako sam se nadala da će ta faza zaigranosti polako prestati s drugim polugodištem i da će pomalo početi s preuzimanjem odgovornosti...ali nikako da se maknemo s mrtve točke...S obzirom da je inače velika ziherašica i da je oduvijek riječ tete a sad učiteljice iz vrtića bila zakon svih zakona, ovo mi je za Sonju totalno čudno i neshvatljivo ponašanje. Pomalo sam i umorna voditi u potpunosti brigu oko škole i svaki dan sat vremena pretraživati knjige i odgonetavati što bi to moglo biti za zadaću...Nemam pojma, čak sam počela razmišljati da jednostavno primjenim potpuno drugu taktiku i pustim ju da jednostavno ne napiše zadaću i pobere komad...
Možda se trzne? Ima još takvih flegma zaigranaca s -..aaaaaaaaaaaa paaaaaaaa, nemam pojma odgovorima?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma