Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: herpes?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno herpes?

Diana , još malo pa tri godine ima ranicu kraj usta - nijeu doticaju s usnicom. prvo je izgledalo kao par sitnih prištića sa bijelim vrhićima. Sad je izgrebala u ranicu.Traje jedno tjedan dana. ja sam imala nešto slično namazala aha serumom za akne i nestalo. Mislite li da je to herpes. Nekako istovremeno je imala neku temperaturicu oko 37, malo se nakašljala malo zašmrkla i prošlo. Dianica inače ima naviku ljubiti svu djecu i bebe i poskrivečki čapati labela i šminke iz mog ormarića. Nadam se da nije herpes- što kažete? Jeli herpes opasan kod djece?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mogao bi biti herpes po opisu. Herpes je virusna bolest, traje oko tjedan dana. ja sam ga često imala kad sam bila dijete, a i dan danas. kad ga jednom dobiješ onda se stalno pojavljuje jer se taj virus ugnijezdi u jednome živcu i kad dođe do npr. pada imuniteta, u stresnim situacijama, ekstremnoj toplini, hladnoći itd. herpes se ponovo javlja.
    Dok su mjehurići koje si opisala vlažni osoba je zarazna, a čim se stvori krasta više nije.
    Po mome iskustvu herpes je samo jedna gnjavaža, nikad nije bilo nikakvih problema.
    Ako ga mažeš s nečim traje sedmicu dana, a ako ga ne mažeš traje tjedan dana . To sam čula od jednog dermatologa.
    Eto, ako se drugi put pojavi znat ćeš da je bio herpes. A ako ne još bolje.
    dakle, ako je herpes ne trebaš se baš zabrinjavati, a ako nije herpes onda se pogotovo ne moraš zabrinjavati.
    Herpes može kod dojenčadi bit opasan, jer se može javiti u ustima pa ometati dojenje, ali za ovako "veliku" djecu mislim da ne u pravilu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •