-
u nas HNOS.
iz matematike ima tri debele knjige - knjiga, zbirka zadataka, udžbenik - sve lijepo i šareno, ali ja ne vidim razliku između sadržaja tih triju knjiga osim što su druge boje i drugog imena i treba ih sve tri nosit u školu svaki dan uz dodatak tekice i svakodnevnog nosanja raznih šarenih listića iz škole za domaći rad i nazad u školu - treba biti jako organiziran za to sve pohvata. mogla je bit jedna knjiga i sve to u njoj, pa kad je ispunišnakon tri mjeseca uzmeš drugu , pa treću - bar bi torba bila lakša. ovako imam osjećaj da izdavači slave, a klincima se kičma savija.
engleski - opet jedno četiri knjige i sve nosiš u školu plus tekicu plus CD, sve lijepo i šareno. ah da vrhunac - blok sati. kažem ja učiteljici da smatram da je nemoguće da tako mala djeca budu koncentrirana dva sata na jedan predmet i da se nakon tjedan dana ičeg sjećaju - ona kaže da i ona tako misli ali da je to po HNOSU i da ona tu niš ne može.
imam osjećaj da je sve to bacanje para u vjetar i da bi bilo isplatljivije da su uložili pare u edukaciju učiteljica (ja sam sa stribijevom prezadovoljna) i svakom klincu donirali kompjuter i printer, te omogućili downloadanje sadržaja sa mreže, a autorima udžbenika isplatili adekvatne honorare - a izdavači nek zarađuju na nečem drugom a ne na jadnim klincima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma