eto to je i moj dojammarta prvotno napisa
e sad, ja jos nisam mama skolarca ali imam brata skolarca, i primjetim da on iz nekih predmeta radi postere, imaju grupne radove ali nemam osjecaj da je to zbog hnosa vec zbog nastavnika koji su inace i bez hnosa takvi. ono sto znam iz iskustava kolegica je da se na kraju svodi da oni koji su inace radili tako i dalje rade tako i nije im problem, oni koji nisu tako radili prisiljeni su nesto promijeniti, no to ide tesko, neke predmete je lakse bilo prilagoditi ovakvom nacinu, tipa prirodne predmete a neke teze, sve skupa je zahtjevalo jos dosta papirologije koju su nastavnici morali pripremit i vise je nasta neki veliki susur da bi se opet svelo na to da svi rade onako kako su i navikli samo ih se malo prodrmalo i vratilo se opet sve na isto. rekla je moja "skolska mama" "a moje dite jel ti vidis sta me tiraju po stare dane cinit, neke monade, e stolice ovako e onako ko da ja cili zivot nisan radila i u grupama i davala im da rade pokuse i povezivala sa drugim predmetima a najvise sa zivotom". ova recenica za mene karikira i ujedinjuje ono sto sam cula i od drugih kolega, sam sad malo van svega pa nemam osobnog iskustva no kad budem imala budem i vise prenijela. (a ko ovo je malo sto sam pisala)