zrinka, nema ti tu "ima, nema"
slazem se s martom, najvaznija karika u hnos standardu su ucitelji. dobro je dosao onima koji su ga oduvijek provodili po vlastitom osjecaju jer sad smiju, a onima koji nisu nije se znacajno promijenio rad osim sto sad i po tome mogu zugati.
tako je i sa korakom, nije da ga skola ima ili nema, nego ucitelji prodju edukaciju, a kako ce ga provoditi je opet najvise na njima.

mi imamo srecu sa uciteljicom, nisu njoj, sigurna sam, trebali ni hnos ni korak, ali ne mogu reci na osnovu vlastitog iskustva "nasa skola imahnos", kuzis, jer u drugom be ili drugom ce nemam pojma kako je.
ipak, neke stvari mogu primijetiti i reci da se odnose na cijelu skolu, imaju dosta manifestacija, danas npr u dvorani ples povodom valentinova, imaju dosta tematskih dana, organizirano im je puno vannastavnih aktivnosti, terenski rad, grupni rad, panoi u skoli sa najucenicima u svakom razredu, neki dan su imali neku olimpijadu u dvorani, nisu imali nastave, za skolskih praznika je svakodnevno organizirana neka aktivnost, provode projekt vikendom u skolske dvorane, primijenili su nove jelovnike prvoga dana.... mislim puno je toga sto primjecujem da skolu cini drukcijom od nekoliko drugih gdje su djeca mojih prijatelja. a ipa - skola nije na nekom glasu, znam dosta roditelja koji zive blizu, a birali su skole s renomeom.
jel se nasi vise trude zato jer su sad svi "na trzistu", i ravnateljima i uciteljima vise nije svejedno jel imaju upisanih ucenika za 2 ili 3 razreda