-
A je sad četvrti razred i pohađa program po HNOS-u kao i prošle godine.
konkretno što to znači:
1. - svaki mjesec daj novce za nastavu u prirodi tip: Kumrovec, Ogulin.... i to ca 50 -150 kuna, kako kad kako gdje.
2. svako malo dođe doma i onda radi plakate o domovini, božiću, mami, proljeću, vodama......opet daj pare za papire, pa reži to s njom, pa lijepi pa bla bla bla
3. torba joj je vječito puna knjiga i knjižurina i slinih časopisa koje nemoraju kupovati ali se preporučuju :/
4. nastava u prirodi se tako zove a zapravo je to izlet kakve smo i mi imali, samo im je ovo sad opravdanje da svaki mjesec uzmu roditeljima pare iz džepa.
HNOS je obična, najednostavnij glupost i idiotizam kojim su po neznam koji puta potrošene pare poreznih obveznika na vladine gluposti.
Istovremeno, dok djeca posjećuju Titovu kuću u Kumrovcu, u udžbeniku iz prirode im piše da je SFRJ bila:
zajednica 6 republika u kojoj su 5 republika bile potlačene i potčinjene Srbiji, da je Srbija pomoću JNA kontrolirala sve ljude, i ostvarivala prisilu nad njima, da mi nismo mogli ostvarivati svoje prava, da je Srbija zapravo htjela tu napraviti svoju Veliku Srbiju, da smo mi jadni svi ostali bili robovi.....
Ja sam na to dobila slom živaca, i kako da ja sad djetetu objasnim da to nije istina??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma