Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Operacija slijepog crijeva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Je li netko u posljednje vrijeme operirao i kako teče procedura/oporavak? Puste li isti dan, za tjedan dana, ili?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Je li netko u posljednje vrijeme operirao i kako teče procedura/oporavak? Puste li isti dan, za tjedan dana, ili?
    Nije uopšte u skorije vreme, nego pre 12 godina, uzmi u obzir da sam imala 27 god., znači mlada kao rosa :D, bila sam samo 2 dana u bolnici, bez katetera.
    Isto sam imala probleme sa stomakom i slab apetit mesec dana pre toga, ali nisam izgubila puno na kilaži i nije mi oporavak bio težak, više šokantan jer mi je to bio prvi životni susret sa bolnicom i operacijom :D.
    Ta dva bolnička dana ide samo infuzija, a posle kod kuće laka hrana i umereno kretanje, uz zdrav razum naravno, ne preterivati prvih dana.
    Meni je najgadnije bilo to što mi je baaaš dugo trebalo da vratim snagu stomačnih mišića - tek posle dobrih 6 meseci sam mogla reći da sam se skoro vratila na staro stanje. Prvih 6 nedelja sam hodala kao da mi je 80 godina...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    nije mi oporavak bio težak, više šokantan jer mi je to bio prvi životni susret sa bolnicom i operacijom :D
    Ah, da, bolnice su specifična mjesta. Tamo kao da si ni živ ni mrtav.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, da, bolnice su specifična mjesta. Tamo kao da si ni živ ni mrtav.
    Baš. A i vreme stoji, dan je kao godina. Valjda zbog stresa koji uvek prati bolnice...
    Ugl. dužina ostajanja u bolnici stvarno zavisi od puno faktora, što od politike bolnice, što od brzine oporavka. Važno je poštovati postoperativne savete, jel.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •