Aphro prvotno napisa
Mislim da svaka zena koja dugo ostane kuci pocinje nakon nekog vremena svoje dijete uzimati zdravo za gotovo., njoj su vikendi isti kao svaki drugi dan., dok zene koje rade vikende pokusavaju zaista kvalitetno provesti sa svojom djecom ( ili bi barem tako trebalo biti ? )
cak i da se to dogodi, mislim da je za dijete od godine dana bolje da je s mamom nego da nije, a za vikend da mu se organizira neka turbo luda zabava.
mozes ti uzeti dijete zdravo za gotovo, ali dijete ce te uvijek pokusati korigirati ako ga na neki nacin zanemarujes, bez obzira koliko vremena s njim provodis.
moje dijete je najsretnije kad smo svi doma i igramo se. vikend je poseban zato sto je i mm prisutan puno vise nego preko tjedna jer dosta radi. a djetetu treba i otac, ne samo majka. obavezno idemo negdje svi zajedno preko vikenda, a nekad ja sama negdje jedan dan popodne, a tata i sin se druze. inace mm je jako rano poceo uzimati doriana u setnju preko vikenda po par sati, da se ja malo odmorim. sad mi takav odmor vise nije potreban, pa to vrijeme nekako drugacije iskoristim.
meni isto poenkad fali da radim izvan kuce, ali kad pomislim koliko bi dorianu falila odmah odustanem od te ideje. isto tako znam da bi tu bilo jako puno gnjavaze, plus cinjenica da bi u prosjeku 10 sati dnevno izbivala iz kuce i jos vrijeme koje bi mi trebalo za spremanje, planiranje, odmor od posla...povjerenja nemam u nikoga izvana, moja mama bi ga mogla cuvati par sati dnevno, vise ne. tako da kad malo naraste ici ce u vrtic.