Citiraj maria71 prvotno napisa
Kanga dovoljno idem na seminare i dovoljno čitam stručnu literaturu pa mi dodatna edukacije ne treba.za sada.

No, hvala svejedno.

P.S.
Mislim da me ne poznaš dovoljno da bi me mogla prosuđivati iz par postova na ovom topicu, a imam ih cca 6000 na ovom forumu.
Marija, jako sam se uzrujala priocitavsi ovo, jer mi je jako bitno da drugima ne nanosim nepravdu. molim te, mozes li mi pojasniti kako si shvatila moj post (moze i na pm, da ne odemo OT)?

sa svoje strane, mogu reci da mi zaista nije bila namjera da te niti poducavam, niti prosudujem. i ne mogu opistai koliko mi je zao sto sam tako zvucala.

htjela sam pitati nekoga tko ima iskustva sa radom u skoli (a u isto vrijeme mi se svida njegov nacin razmisljanja - procitala sam gomilu tvojih postova i zapamtila ih - po dobrom), misli li da je sustav ocjena (i opcenito metoda nagrade i kazne) jedini nacin da se djeca potaknu na ucenje i suradnju - u skoli (doma to nije).

zvuci li ti ovo jos uvijek uvredljivo?

sad vidim da sam se mogla ljepse, njeznije, obzirnije izraziti.
mislim da sam u krivom trenutku (u vec pomalo nabrijanoj atmosferi) iskoristila krivi izraz ("mrkva " i "batina", koji kod svih izaziva negativne konotacije). to vidim kao svoju pogresku. i jos jednom se ispricavam. iza sadrzaja svog pitanja i dalje stojim.

nadam se da cu naici na razumijevane...