Citiraj lunic prvotno napisa
Pa to oko gubljenja tezine je normalno, i naravno da ne gube svi, no problem je sto drame na tim pregledima i najčešći savjet nakon prvog pregleda je doji na svaki sat, sat i pol, a na drugom vaganju savjetuju uvođenje adaptiranog. A osim toga toliko se ruzno prema vama ponasaju (ako smijem navesti inicijale posebno doticna P.M.W.) da mi je muka od svega i njenog deranja ( u 9 podojila, obukli se, naručeni za 10 h, čekali do 11 i 15, naravno da nisam mogla podojiti u sjedećem položaju na nedudobnim plastičnim stolicama zbog šavova, ušli unutra, mali plače a ona na mene: Mama mali je gladan, šta ga ne podojite da ne plače; (rođen sa 3150, na pregledu imao 2950, na sljedećem 3000, i naravno savjet adaptirano) i da, ne dozvoljavanja da nakon pregleda obučete bebu u ordinaciji nego vas šutnu u čekaonu....I onda je kao Vu bolnica proglašena prijateljem djece. Bože sačuvaj
Joj lunic, baš mi je žao što vam je tako Kod nas novorođenčad ima prednost, ipak su mali pa da ne čekaju dugo.
Što se dojenja tiče, doji kad beba traži, ne kad bi pedijatrica htjela ali to već sigurno znaš