Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: dječja kardiologija na Rebru

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno dječja kardiologija na Rebru

Moga L. čeka kateterizacija na Rebru (dječja kardiologija) pa me zanima da li majka ima pravo na smještaj s djetetom koje je dojeno (tad će imati oko 8 mj.) tj. koliko je lako/teško to dobiti? Zna li netko da li je pedijatrija prebacena u novu zgradu?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prema mojim saznanjima kardiologija je jos uvijek u staroj zgradi samo se intenzivna selila.Sto se posjeta tice s djetetom se moze biti veci dio dana,znam sa sigurnoscu da se na susjednom djecjom odjelu moze biti od 8h do navecer 8,9h ovisno o dog.sa sestrama.
    Nekog posebnog smjestaja za dojilje nema djecje sobe imaju po barem 6 kreveta i samo jedan roditelj/osoba moze biti uz dijete.Koje nazalost u takvim uvijetima mora dojiti.Ne znam koliko sam ti pomogla ali barem nesto...

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Toga sam se i bojala. L. je bio jedan dan na kardiologiji prije nego će ići u Minchen tako da znam kako očajno izgleda taj odjel. Tad se nisam ni snašla u cijelom džumbusu što nas je zadesio pa nisam niti pitala za smještaj majki.
    Još ću svakako ispitati tu mogućnost kod doktora, možda se štokod do tada promjeni :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bez obzira na uvijete koji ce vas tamo zadesiti zelim vam uspjesan zahvat i jos brze ozdravljenje....drzi te se!

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala, vjerujem ja u ovog mog malog junaka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •