-
dječja kardiologija na Rebru
Moga L. čeka kateterizacija na Rebru (dječja kardiologija) pa me zanima da li majka ima pravo na smještaj s djetetom koje je dojeno (tad će imati oko 8 mj.) tj. koliko je lako/teško to dobiti? Zna li netko da li je pedijatrija prebacena u novu zgradu?
-
Prema mojim saznanjima kardiologija je jos uvijek u staroj zgradi samo se intenzivna selila.Sto se posjeta tice s djetetom se moze biti veci dio dana,znam sa sigurnoscu da se na susjednom djecjom odjelu moze biti od 8h do navecer 8,9h ovisno o dog.sa sestrama.
Nekog posebnog smjestaja za dojilje nema djecje sobe imaju po barem 6 kreveta i samo jedan roditelj/osoba moze biti uz dijete.Koje nazalost u takvim uvijetima mora dojiti.Ne znam koliko sam ti pomogla ali barem nesto...
-
Toga sam se i bojala. L. je bio jedan dan na kardiologiji prije nego će ići u Minchen tako da znam kako očajno izgleda taj odjel. Tad se nisam ni snašla u cijelom džumbusu što nas je zadesio pa nisam niti pitala za smještaj majki.
Još ću svakako ispitati tu mogućnost kod doktora, možda se štokod do tada promjeni :/
-
Bez obzira na uvijete koji ce vas tamo zadesiti zelim vam uspjesan zahvat i jos brze ozdravljenje....drzi te se!
-
Hvala, vjerujem ja u ovog mog malog junaka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma