Baby TV
juce sam isla Lei pustit tullya i vidjela sam link- kad ono, live stream!
sad i oni bez max tva mogu gledat :D
(naravno uz dobru vezu i flat rate)
Baby TV
juce sam isla Lei pustit tullya i vidjela sam link- kad ono, live stream!
sad i oni bez max tva mogu gledat :D
(naravno uz dobru vezu i flat rate)
mi nikad nismo imali max tv, a gledamo ga mjesec i više 8)
Hvala na informaciji
mislila sam da je jedini uvijet gledanja baby tv registracija, a ono dobra veza na mrežileonisa prvotno napisa
![]()
Preporučam da NE gledate ako imate običnu adsl vezu jer je nama došao račun od 295 kn ovaj mjesec za internetViti su se svidjeli crtići pa smo mu često puštali
![]()
vitekova mamuška prvotno napisa
naš je bio duplo veći zbog miffy i hople...
leonisa![]()
ovo me tako razveselilo jer nemamo max tv, ali zato imamo flat rate 8)
Mene bas cudi da moju curu Baby TV uopce ne zanima (a nije ni dok je bila manja). Vec sa nekih 15 mj je obozavala npr. Shreka. Moram priznati da mi to vise odgovara.![]()
moja je luda samo za Tullyem.
on ju toliko odusevljava tako da gledamo samo seriju Tullya.
Hopla live stream? nije valjda onaj mali prozorcic?
i ja bi Shreka...mozda joj pusim![]()
i da, imamo flat rate, ni u ludilu ne bi gledala/slusala nesto da imam ograniceni paket![]()
jedino kad ugasim babytv, srusi mi se browserali dobro...
Ja zbog ovoga ludim. Na tv moraju biti upaljeni crtići, a na laptopu baby tv. A kada mu dođe onda je obrnuto, max tv i dvd crtići na laptopu. Što je najgore, uopće ne gleda već se igra, ali ako čuje da je netko prebacio kanal ili stranicu, bolje da nas nema. Najgore je ovaj zadnji tjedan od kada je bolestan.![]()
mi smo tek malo odahnuli od babytva (via satelit), tako da ako ima kakav livestream s bobom graditeljem i svakojakim traktorima - tomom, crvenkom i ostalima - bilježimo se sa štovanjem
![]()
Pričaj mi o tome.leonisa prvotno napisa
![]()
Tulli je Kalebu dugo bio najdraži crtić s Baby TV-a, čak je naučio i reći "Tule"![]()
Sad je fasciniran onim kockicama (Puzzle Inc.) i onim bebama (Farzzle's World i ona druga, s mobilom čije igračkice mu pričaju priče). Voli i pjesmice. Meni su, inače, te kockice pravo malo remek djelo, pogledajte si ih jednom, u 12:55 su i u 18:25 (odmah nakon njih je Farzzle, tako da sad ciljano palimo Baby TV dvaput dnevno po 10 min).
tuti.
i aje (jaje)
i place ako ih nema, onako, za ozbiljno, ne deranje i prenemaganje. (to je u toku dana kad me izludjuje) ali uredno prije spavanja zadrhti usna i zove se tuti i aje, pa ja velim kako tuli spava...i kako jaje spava..i kako sad i Lea ide spavati...
za njime je luda od prvog dana kad ga je gledala jos na siteu.
koke (kocke) takodjer voli, danas je pogadjala sta kocke rade. a ja sam odusevljeno gledala, bas kao i ti, koje remek djelo.
ono s bebama, jel to ona igraonica? mi smo si napravili cilindar u boji (karton od rolni i wc papira) pa se igramo zajedno s njima![]()
sad sam skuzila, kako je u par dana sa samo tully presla na vise likova i serija![]()
I mi smo tu. Voli Tullyja, jaja, Danny&Daddy, Farzzlea, ma skoro sve, kad upalimo (a nije cesto). I mama se zna zagledati, u kocke i Baby's Art![]()
Ne, ona beba koja je u 19 h, ima kao neki mobil na kojem su životinjice i onda svaki put druga životinjica siđe s mobila i priča bebi neku super priču u kojoj je beba glavni lik. Preslatko.leonisa prvotno napisa
![]()
Jaja - to su one jajoptice, Eggbirds? Kaleb to ne voli.
uuuu, to je prije spavanja![]()
u 19 nismo doma- utorkom i cetvrtkom je na bebama ribama, a ponedjeljkom i srijedom nema mene.
pogledat cu pod serije dal ima![]()
Mi nismo nikad imali MaxTV, već običnu jeftinu satelitsku, a gledamo BabyTV već valjda 2 godine. I kad su se svi drugi programi zakodirali, BabyTV je šljakala![]()
Lea se sad već malo "ohladila" od toga, odnosno općenito od TV-a (na sreću), pa gledamo sve rjeđe, al taj mi je program uvijek za preporučit, jer osim što je zanimljiv, je i edukativan. Lea je jako puno engleskih riječi naučila gledajući Louie`s World, pa sad često kad pita za neku stvar "Što je to?", sljedeće njeno pitanje glasi "Kako kažu na BabyTv?"![]()
Meni je, inače, također jako zanimljiv Puzzle Inc., i obično ne mogu odlijepit pogled od ekrana dok se te kockice preslaguju![]()
Lea, eto, baš voli ova jaja, a zove ih RingeRingeJajaLuna Rocco prvotno napisa
(nemam pojma kak je došla na to).
We're hooked.
Mama nema kompjutor, tipka na tatinom![]()
vise nije besplatno...Lea mi dobiva napadaje![]()
Baš smo neki dan odjavili maxTV i odoh se logirati na babyTV a kad ono - plati il briši.
Bez veze. S time da niti nije gledala crtiće nego slušala pjesme i plesala (i derala se na eggbirds jajaaaa i sve ostalo je bilo auf af)
Ima li neki drugi live stream sa baby songs![]()