Mujica napisa:
Ali mislim da ne treba previše pažnje tome pridavati. To jest, to ne treba shvatiti kao dodatni argument da cjepivo ne valja.
Vrlo vjerojatno bi i neko drugo MPR cjepivo kod nas takvo nešto izazvalo. Uskoro ćemo to, najvjerojatnije, imati priliku i vidjeti.
Ah, ah , hm, hm - Mujice!!!
Nekak su mi poznata vremena i mjesta (VOVP) gdje si za takve scenarije ODGOVORNO tvrdio da nisu mogući , a sad veliš DA NE TREBA PREVIŠE PAŽNJE tome pridavati...ZNAČI - na mogućnost dokazanu odmahuje se glavom ...mi smo doista stoka sitnog zuba - kad već 50 godina pušimo te fore medicinskih lobija u smislu odmahivanja glavom i komentara UVIJEK istih - ' NE, TO NIJE OD CJEPIVA!'

P.S. To me podsjeća na službeni komentar needavne smrti holiv. glumca HL nakon 'slučajnog' predoziranja lijekovima za smirenje i spavanje - 'inače neškodljivi sastojci pojedinačnih lijekova zajedno su imali ubitačno djelovanje' - uvijek je 'samo za sebe' neškodljivo - u današnjim kombinacijama smeća u hrani (aditivi, pesticidi, želatine, nečistoće), lijekova koji se uzimaju ko bomboni, kemije koja se unosi preko kože (kreme, šamponi), multivitamini (kemija) - NE ZNA SE NIŠTA!!! SVE JE RUSKI RULET!!!
Jer smatram da se ne može 'odgovorno' potpisivati NEŠKODLJIVOST cjepiva koja NIJE ispitana u svim međusobnim kombinacijama SVEGA i SVAĆEGA (bomboni, slatkiši, žvakače, adaptirano mlijeko, aditivi iz hrane, teški metali iz hrane, lijekovi- prevenstveno sniživači temperature, umjetni vitamini -AD) što je DANAŠNJOJ DJECI dostupno , a pred 20-etak (ili i pred više) godina kad je cjepivo nastajalo TI SASTOJCI U HRANI NISU POSTOJALI!!!