evo i nasa mala obitelj.
password: marko
http://public.fotki.com/mariolino/mo...rwqgffdrddfstq
evo i nasa mala obitelj.
password: marko
http://public.fotki.com/mariolino/mo...rwqgffdrddfstq
Presladak je! I mislim da slika broj 12 mora u avatar!!!![]()
![]()
![]()
Presladak je mali bucko i cijela porodica, uključujući i cool baku i cuku Našeg imenjaka![]()
ninet prvotno napisa
![]()
on je nasa velika beba! svi nam se rugaju jer nam se pas zove ko covjek!
...i moj se zvao ko čovjek...Miha![]()
i br. 13 je kandidat za avatar!
pusa preslatkom malom foraninu! :D
da te ne cuje njegov tata zagrepcanec!!ms. ivy prvotno napisa
isla promjenit avatar ali ne da se smanjit na 6kb. decki su u setnji (sunce pichi ko ludo) pa kad dodje gospodin mm kompjuteric on ce to sredit.
mi smo oboje zagrepčanci ali andrejčeka zovemo jelšon jer je tamo začet![]()
taaako vam zavidim, mi lani nismo bili na hvaru ali ovo ljeto... ništa nas neće spriječiti!!!
onda se mozda vidimo jer ne mislimo u zgb preko ljeta...iako ce nam ljeti uvjeti u hvaru bit dosta bijedni (umjesto citavog apartmana i 2 sobe imat cemo samo 1 sobicu, smrc,smrc)ms. ivy prvotno napisa
onda ćemo se u hvaru družiti vani, a u jelsi na našoj terasi![]()
Ajme, pa tek sad skužih da ste sa Hvara...mojeg Hvara (po srcu)...i Lovro je foranin (ali samo po tome jer su se mama i tata tamo upoznali)...mama je ostavila mladost i ranu srednju dob na hvaru...i od kad sam ostala trudna nisam išla tamo...ali ću ići...srce mi klepeče....![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam već 30 godina svako ljeto na hvaru, od toga 10 sa mm-om![]()
a ćemo 31. u troje![]()
(jelšonka po baki)
Marko vam je presladakLuce ga je opako napikirala(isto je pola Dalmatinka pola Zagrepčanka). Cijela family je super!
evo promijenih avatar...ova fotkica je stvarno slatka.
inace mi se cesto zaletimo u jelsu..bar na kavu. i frend nam tamo godinama ljetuje a jedan frend ima i restoran u jelsi pa nam je gust potegnut do tamo.
mm i ja smo se isto upoznali u hvaru iako sam ja tad vec zivjela u zbg. mamma san koja je to rana srednja dob? mozda se od nekud iz hvara znamo? ne znam kojih si godina?
Maleni je preeeeeeeeeeeeslatki i preeemedeni mišić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego cure, ta Jelsa je neko čarobno mjesto![]()
Ja je već dugo nosim u srcu jer sam tamo dragog napijala vinom, hranila finom ribicom i smantala ga tako da je prije nego se snašao, pristao da se oženimo![]()
![]()
![]()
Ah, Jelsa, baš nam je bilo divno to ljeto...moramo se uskoro vratiti tamo![]()
pa sta su se svi pozaljubljivali u jelsi?![]()
![]()
inace kloklo malo sam skicnula na tvoju stranicu...bogme ti je mala zvjezdica dobro napredna! izmedju ostalog sama se posjela sa 6ipo i gmizala sa 5ipo!! mi jos sanjamo o tome...a imamo preko 6.
zadnja slikica mi je super....kako je zinuo za zlicicom....![]()
slatki mali celavac! ljubi ga mama od celave pjevacice![]()
Marko mi je slatki med, stvarno je presladak a ima na koga i biti. Slike su super !
Baš ste slatka obitelj. Marko je premeden, a najsimpatičnija sličica mi je ona s Kikom. :D
na onoj slikici u žutom ručniku je kao maaalo žuto pile !![]()
![]()
![]()
PS. ima istu prugastu kapicu kao i Bojan, što se sveže na vrhu; iz HM-a, jel da ?!![]()
da nas omiljeni ducan!andrea prvotno napisa
Marko je bonbončić, a Viktor?! :shock: Pari opasan... 8)
ma viktor je prava beba! opasan je jedino kad se neko nepozvan priblizi marku![]()
![]()
Marko je presladak, najljepša mi fotka br. 12 !!!![]()
![]()
![]()