Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Nekoliko pitanja na jednom mjestu

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Nekoliko pitanja na jednom mjestu

1. Jeste li kupovale odvojeno od pelena inserte i doublere? Koje, od kojeg materijala i prodavaca?
    2. Gdje nabavljate lanolin za lanoliziranje vunenih covera?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

lanolin u apoteci, oni to imaju onako na kg pa je mislim cijena za 100 grama petnaestak kuna.

inserti meni najdraži - tetre. fino se suše razmotani, a odlično upijaju i nekako odvode pšaku u unutrašnjost. a prirodni pamuk da prirodniji nemre bit. meni nema do tetri u peleni.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. ne, koristim tetre (i inserte koji su (ako) dosli s odredjenom pelenom)

2. kupila u apoteci na verudi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas ima kupiti tetri koje nisu tretirane kemijom? Koje? (dovoljno bi mi bilo da imaju eko cert kao MTC-ove stvari)

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moje tetre imaju osam i pol godina ne sjecam se certifikata. znam da sam ih kupila na metre pa mi je mama rubila na mjeru...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    moje tetre imaju osam i pol godina ne sjecam se certifikata. znam da sam ih kupila na metre pa mi je mama rubila na mjeru...
    isto ovako, samo je baka u pitanju i manje godina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Onaj lanolin u kremi?

Pups avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    Onaj lanolin u kremi?
    Ne, trebaš baš tražiti čisti lanolin. Meni su u prvoj ljekrani kad sam tražila rekli da imaju, ali da ne mogu prodati.
    Onda su u drugoj pristali da prodaju. Uglavnom im se ne da to vagati, ali ga imaju u gotovo svakoj jer im služi kao baza za izradu krema.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ok, tenks.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam izrezala 5 tetri na četvrtine i dobila 20 mikro-tetri (mama porubila ) Sad mi služe kao inserti, umjesto papirića za lakše čišćenje, za brisanje...multifunkcionalne su. Inače se u zadnje vrijeme brijem na BB doublere i soakere od bambusa. Imam njihovu pelenu od bambusa i super je mekana, odlično upija, a bambusu je za čvrstoću dodan organski pamuk (za razliku od većine materijala gdje je bambus miješan sa poli-nečim :? ).
    Super mi je i ME uložak od organskog pamuka.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam uz svaku pelenu uzela i insert, već koji je bio u ponudi od dotičnog proizvođača (Kamaris, Racman, ME, Kushies, ...), nisam ih kupovala odvojeno od pelena. Nisam gledala materijal, moram priznati
    Za noć nam je dugo vremena držala jedino tetra, tako da smo tek nedavno prešli na original inserte (npr. Racmanov drži skroz OK).
    Preko dana također koristim inserte, ali ih presavijem napola i stavim s prednje strane, jer taj dio najviše promoči (ko pravi muškić ).

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

podižem jedno BB-ovo pitanje, kupujem tetra pelene (za inserte i za koristiti za sve pod razno) i zanima me:

Kod nas ima kupiti tetri koje nisu tretirane kemijom? Koje? (dovoljno bi mi bilo da imaju eko cert kao MTC-ove stvari)

postoji li to kod nas? našla sam neke organic ali su prefold (podebljane u sredini), a ja bi baš htjela da su kao naše tetra pelene tanke i velike.

tnx

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: Nekoliko pitanja na jednom mjestu

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    2. Gdje nabavljate lanolin za lanoliziranje vunenih covera?
    U DM-u, ona Babylove lanolinska mast za bradavice - ja lanoliziram s time, i drži. To sam pročitala tu na nekom topicu, imala sam tu mast doma, probala i - uspjelo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iskoristit cu ovaj topic ...

1. uspjela sam s lanoliziranjem
    2. ne znam kako vi, ali ja i s 25 pelena dnevno moram prati pelene koliko ih trosimo, a jos maleni nije kakac i kaka 1x u 2-3 dana (ali tad pokaka ohoho)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eh da, nasla sam cisti lanolin u ljekarni.. malo su brundali da ne znaju kako naplatiti jer je to njihov repromaterijal, ali su nam na kraju prodali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •